Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dík za informace, pane Zdechovský!

Váš článek je takový pomalý tah na branku. Pokud chcete být úspěšní, musíte ctít svobodné, přirozené vztahy, které zde nectí ani "pravicové" strany! Musíte usilovat o pravicové postoje se sociálním aspektem. Musíte více hájit rodinu.

A pevněji stát na zásadách Ježíše z Nazaretu, v úctě a lásce k Bohu, druhému člověku a celé přírodě, pevněji trvat na Ježíšově i Husově Pravdě, ctít svobodu druhého člověka a ctít spravedlnost. Bez těchto základů vás v parlamentu nepotřebujeme.

Važte si života, ale negativní postoje k životu nenarozených nelámejte přes koleno.

Vychovávat můžeme jen s láskou. Buzeraci nechte levičákům. Ti jinou cestu neznají.

Vy však, pokud chcete být úspěšní, zachovejte si úctu k Bohu a druhému člověku.

Jděte ve stopách Josefa Luxe!

:-)

4 7
možnosti
Foto

R^ Migrace se zvládnout nedá, když je příliš masivní a ještě k tomu z kulturně zcela odlišných zemí původu

38 0
možnosti
TT

Jak jsem už poznamenal výše - masivní migrace z kulturně zcela odlišných zemí zřejmě neznamená bezpodmínečně nutnost ji vůbec nějak zvládat. V USA jsou v některých oblastech obrovské čínské čtvrtě jak vyšité, zvládat není potřeba nic.

0 2
možnosti
AR

R^Je to tak, můj bratranec tam žijící už od r.1966 potvrzuje změnu prostředí ve větších městech. A o život v menších městech a na venkově migranti vůbec nemají zájem.

30 0
možnosti
Foto

Logicky tedy bude ve velkých městech větší, než průměrná koncentrace migrantů.

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.