Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

T54o21m53á98š 89P15í13c34l

10. 7. 2018 11:20

Že se lidé neschopní nalézt partnera či žít v partnerském soužití či se bojící odpovědnosti péče o děti nebudou množit povede jen k tomu, že zemře tato slepá ulička vývoje. Z evolučního hlediska žádná ztráta a já je v jejich (ne)snažení plně podporuji.

2 3
možnosti
JZ

No tak tím líp. Čili ať se člověk rozmnožuje, nebo ne, je obojí v pořádku. Taky si myslím.

0 1
možnosti
PK

Možná by jste měl řešit, jak lépeRvRv hájit zájmy ČR v EU, ale na to evidentně nemáte čas...Rv

3 4
možnosti
Foto

Tak to si nemyslím. Jinak zájem ČR je mít stabilní společnost. Nemyslíte?

3 0
možnosti
JZ

No, mě teda nepřekvapuje, že někdo vyznává anitnatalismus nebo něco podobného, nakonec v poměru k jiným šíleným hnutím v dějinách je toto ještě celkem mírná doktrína. Třeba takoví existencialisté, kterých si osobně velmi vážím, se zcela vážně tázali, jestli je vůbec nějaký rozumný důvod, aby člověk okamžitě nespáchal sebevraždu a neutekl tak zbytečnému a absurdnímu utrpení, jímž život je. Spíše mě překvapuje, že se máte potřebu ke kdejaké kdekým pronesené "pitomosti" vyjadřovat, když je to opravdu jen - podle Vás - pitomost:-)

2 2
možnosti
Foto

Protože žiji mezi lidmi a celkem často s nimi diskutuji. A nedávno jsem na tuto otázku narazil se studenty, z nichž mnohým se tento směr líbil jako možnost naší budoucnosti. Myslím, že vnášet do společnosti témata a diskutovat o nich je úkolem konstruktivních a demokratických politiků. A proto se o to snažím.

3 0
možnosti
Foto

Ano, souhlasím s tím, aby neměli děti, ale hlavně ti, kteří tu škodlivou teorii - antinatalismus, šíří. Nemít vlastní děti bylo odjakživa považován za trest. (Boží). Dítě je dar, nemít děti znamená nemít budoucnost. Díky, pane Zdechovský, za článek. Rv:-/

8 2
možnosti
JZ

Budoucnost nemůže mít nikdo, jen přítomnost;-)

0 4
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.