Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Podle vzoru Radim Fiala (SPD) ničemu z toho nevěřím, všechno je to propaganda. Zejména ta část o důkazech, že neziskovky spolupracují s převaděči, aniž by po těch důkazech byl někdo obžalován. Vaše mlhavé tvrzení, že neziskovky přebírají migranty z rukou převaděčů je nehorázná lež. Budu první, kdo oslaví, že toto vaše tvrzení bude dokázáno a takovou neziskovku se patří zavřít. Rv

0 5
možnosti
JT

J41i11r19i 22T60i76c84h38y

3. 7. 2018 16:11

Od prvopocatku jsem zastaval nazor, ze vsichni pomahaci nezakonnych prechodcu hranic by meli byt okamzite zatceni a postaveni pred soud - jako na priklad dobromilci z Norska a odjinud pri napomahani vetrelcum ke vstupu na recke ostrovy.

3 0
možnosti
VV

Zejo. Podobne jako v padesatych letech v CSR.

1 1
možnosti
EK

Pane Zdechovský, jak se díváte na snahu vaší spolustraničky Šojdrové o přesun "dětí" z utečeneckých táborů do Česka?

0 0
možnosti
Foto

Paní Korbelová, v principu bych neměl problém, ale není to tak jednoduché, jak to vypadá. Opravdu děti nemají biologickou rodinu? Do jakého věku se bavíme o dětech? Kdo je bude vybírat? A co když se objeví jejich biologická rodina? Tím, že jezdím po uprchlických táborech velmi často slyším, že děti jsou sirotky. Ale následně se ukáže, že to nebyla pravda. Proto jsem vždy k podobným akcím skeptický.

2 0
možnosti

J29a33k36u13b 19Š34o90l26c

3. 7. 2018 13:23

Hlídat hranice by si měl stát, do kterého někdo přichází a ne ten, ze kterého někdo odchází. Turecko a Lybie za velké peníze brání lidem v migraci. není to něco jako železná opona? Evropa by místo placení výpalného měla svoje hranice hlídat sama. Takto to je opravdu nemravné a nemorální.

2 0
možnosti
VV

To ze by mela souhlasi, ale jak si to predstavujete? To by na stredozemnim mori mely hlidkovat valecne cluny a kazdy nafukovaci clun ci rybarskou lod v dohledu potopit?

1 1
možnosti
DR

Dokud budou v čele EU, různých komisí a bůhví čeho ještě sedět stále stejné staré struktury, tak osobně nevěřím tomu že se něco změní k lepšímu.

A přitom stačí s okamžitou platností uzavřít veškeré maltské,italské a španělské přístavy a všechny lodě které by se to snažili porušit okamžitě i s tím svým "nákladem" pakovat zpátky. A pokud je nebudou mít kde vyložit tak nejpozději do měsíce je po migraci.

9 0
možnosti
TP

Zde by bylo dobré si uvědomit, že kdyby se na nás, ošklivé nenávistníky a xenofoby, dalo hned na začátku, mohlo být v Evropě o nezanedbatelné množství mrtvých a znásilněných méně... Ale když se dalo na ty hodnější..

9 0
možnosti

R^ Ano, o tom všem nás již dříve informovala blogerka, paní Monika Pilloni.

5 0
možnosti
RK

Tady někdo něco těžce pokazil a jednou z těchto lidí je Makrela, měla by okamžitě skončit.

1 1
možnosti
VV

Makrela je pane Karasi ryba a ne lid. To byste snad mohl vedet.

1 8
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.