Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dekuji za pravdive informace. Mimochodem, vite ze Aquarius uz darecky vylozil a je opet u libyjskeho pobrezi? Nemam placeny pristup, takze moje info neni aktualni. Ale jakmile vypne AIS je jasne, ze miri k mistu setkani.

16 0
možnosti
JK

Kdy se začnou trestat neziskovky spolupracující s pašeráky lidí? Hned, jak se začne trestat český miliardář, vydaný k trestnímu stíhání parlamentem a usvědčený zprávou OLAF. V tu samou dobu to bude. Jsem si jist. ;-)

3 14
možnosti
MG

Italska policia snad bola osvietena duchom svatym...to nam je prekvapenie, pokial sa italska mafia, ktora ma kupenu polovicu ich policajneho velenia a bez ktorej vedomia sa v stredozemnom mori nevykona ani jeden ulovok ryby bez rybarskeho listka, maskuje za organizacie, vystupujuce ako "neziskovky". Rovnako ako to, ze si ta ista italska mafia (rovnako ako ceski a slovenski papalasi, akurat ovela efektivnejsie) zaraba zneuzivanim vsetkych moznych dotacii. Akurat sa zabuda na to, ze toto ziadne neziskovky nie su a zodpovedny novinar alebo politik by mal v zasade hovorit o "falosnych neziskovkach", pretoze mam pocit, ze v boji s mafiou sa toho robi velmi malo a akurat sa vytvara hysteria okolo skutocnych neziskoviek, ktore poskytuju ludom pomoc. A mafia, ktora ma uz svoje metody v malicku, to este vyuzije, aby sa stratila v dave - budu vysetrovat sto neziskoviek, len nie tie, ktore riadi ona. Ja keby som bol mafia a chcel robit co oni, sam si tuto retoriku objednam, u vsetkych tych Zemanov, Ficov a Orbanov, co ich tu mame...

0 0
možnosti
MT

Tak to musi byt v te "mafii" Merkel, Macron, Junker a asi 200 dalsich nejvyssich predstavitelu po cele zapadni Evrope protoze ty je brani zuby nehty a NECHTEJI TUTO INVAZI NELEGALU ZASTAVIT !

1 0
možnosti
JH

Ty červené tečky přímo u lybijských břehů, to je maso.

18 0
možnosti
Foto

To mám ještě další mapy a fotky...to je teprve maso. Toto je lehký odvar.

4 0
možnosti
JT

J71i38r37i 45T11i81c42h31y

25. 6. 2018 16:38

Na nezakonnou cinnost napomahani prestupu hranic vetrelcum jsem jiz upozornoval v predchozich prispevcich. Titi "dobromilci" by meli byt okamzite zatceni a postaveni pred soud,

2 0
možnosti
JZ

Opatření proti pašování lidí je třeba kombinovat. Nutné je zabavování lodí pašeráků lidí a pokud budou prázdné i jejich potápění pohraničními strážemi zeměmi EU. Dále je žádoucí zřízení záchytných stanovišť přímo na území států, ze kterých přicházejí migranti (Maroko, Libye atd.) a v každém případě dát jasnou stopku ekonomickým migrantům.

9 0
možnosti
Foto

Nejsem si jistý, zda bychom měli potápět gumové čluny. Myslím, že ty jde vyzvednout, vyfouknout a odvézt. Jinak 9 z 10ti bohužel azyl nedostanou.

2 0
možnosti

J55a60k16u47b 69Š77o14l88c

25. 6. 2018 14:57

Tak nejenom neziskovky, na tom se podílejí všechny lodě pohybující se v blízkosti libyjských vod. Neziskovky to dělají z přesvědčení, ale proč se tam motají i italské lodě?

0 0
možnosti
Foto

Jakube, pokud se tam motají italské lodě, tak honí pašeráky. Jinak italská flotila brázdí italské námořní vody. Samozřejmě, že pokud najdou lidi na moři, tak je musí zachránit. Více info najdete v jednom z předchozích článků ma které v článku odkazuji.

1 0
možnosti
DR

Přesně tak. Lodě internovat nebo potopit, posádku zavřít a migranty poslat okamžitě zpátky.

Stačí pár případů a ti ostatní už si dají pozor.

0 0
možnosti
Foto

Nesmíme ale s vodou vylít dítě. Lidem, kteří to potřebují, musíme pomáhat.

1 0
možnosti
AR

Autorovi bych připomenul, aby v této věci aktivně vystupoval v Bruselu i váš europarlamentní kolega Pavel Svoboda. Pro příští volební rok do parlamentu ve Štrasburku se stal nevolitelný!!!!

8 1
možnosti
Foto

V klíčových hlasováních ale držel linii KDU-ČSL.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.