Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jeden z nejlepších blogů v poslední době. R^

2 0
možnosti

No jo, někdo Petříkovi sáhl na komunistu...

4 0
možnosti

A co byste chtěli od komunisty? Snad pravdu ???????

7 0
možnosti
Foto

takto opakované otevřené lhaní je ale nezvykle hodně i na komunistu, opravdu mě to zaskočilo.

7 0
možnosti
Foto

Rozumnější než křičet, o čem jste nehlasoval by bylo jasně a explicitně doložit, o čem jste tedy vlastně hlasoval , případně proč jste tedy nehlasoval proti kvótám.

9 14
možnosti

P96a61v81e50l 16K19h24a63i46l

19. 6. 2018 13:16

Rozumné je diskutovat k věci a neodklánět!!

8 0
možnosti

Ve stejném pořadu Filip lhal ještě jednou, když tvrdil, že vedení ČSSD informoval o tom, že KSČM nepodpoří vládu, pokud bude ministrem zahraničí pan Poche. Když mu to Hamáček vyvrátil, vykrucoval se jak se dalo, ale svoji lež neobhájil.

8 1
možnosti

Komunisté lžou, nic nového. Jejich ideologie jim velí použít všech prostředků k absolutnímu převzetí moci, to i násilných. Žalovat samozřejmě ano, ale to není hlavní úloha politika, tou je zajistit a udržet důvěru lidí v demokracii, připravit kvalitní zákony a prosadit jejich vymahatelnost.

AB, Okamura a komunisti u moci jsou výsledkem ztráty důvěry ve výše jmenované. Opojení a zaslepení mocí dosáhlo u politiků vrcholu, nelze věřit politikům, kteří tvoří zákony na objednávku, na mírů kmotrům a pak jsou jimi za to štědře odměňováni a ani když jsou přichyceni přímo při činu, nejsou následně odsouzeni.

Demokratické strany dělají hrozně málo pro získání důvěry, chytnete se rozvířené kauzy a horlivě bráníte dobro, to je málo. Reagovat jen na to co se stalo nepomůže, musíte být o krok napřed otevírat diskuzi o tom co bude a mít k tomu i důvěryhodné řešení. Rozkryjte konkrétní budoucnost, to lidi zajímá a vytrhne z apatie, budou vám do toho kecat (jako já) a to je dobře, naslouchejte, reagujte, věcně, ostře, vtipně. Chyby přiznejte a napravte. Jedině tak vezmete vítr z plachet komunistům, extrémistům a samovládcům, kterým jde všem jen o jedno, mít poslušné ovce co plní vše co je jim nařízeno. Jste u zdroje, víte že aféra Poche je jen umělá. Co má zakrýt? Co je hlavní důvod? Co se na nás chystá? Pořád se mezi lidem o něčem jen šušká a to je živná půda pro "fake news". Bojíte se otevřeně podpořit skutečné investigativní novináře, pokud mají pravdu, bojíte se mediální dehonestace silných politických soupeřů (navíc vlastnících média), bojíte se o posty a tak se stává lež normálním způsobem boje a vyslovení pravdy je chybou. Proto Filip lže a nestydí se.

Co bude hlavní politické téma po prázdninách? Bez ohledu na vývoj, co chcete vy aby tím tématem bylo, a o čem budete moci reálně na podzim říci, "povedlo se, nám můžete opravdu věřit".

11 0
možnosti
Foto

Hlavně, že se lidovci postavili za britskou velice pochybnou verzi bez důkazů, že Skripala otrávil Kreml, na základě čehož podpořili vyhoštění ruských diplomatů,

nic nenamítali proti vojenskému napadení Sýrie ze strany USA, Francie a Velké Británie bez jakéhokoliv důkazu o použití chemických zbraní. Též jsem o nich ani slovo neslyšel o kritice nelegitimního převratu na Ukrajině a podpoře válečného tažení kyjevských pučistů proti obyvatelům Donbasu, kteří je odmítli uznat za svoje nové vládce.

Myslím, že toto jsou daleko závažnější lži, než slovíčkaření kolem Filipova vyjádření.

Kauzy jako převrat a válka na Ukrajině, Skripal či vojenské napadení Sýrie svět stále více posouvá směrem k válce a k tomu mlčíte.

9 28
možnosti

J63a76n 28H82r60u57š52k21a

19. 6. 2018 10:03

jednou komouš navždy lhář...tady uvedou jasný důlaz úmyslné lži a poškození někoho jména a Vy se vztekáte a prskáte jak kotě...

27 1
možnosti

No je pravdou, že Filip mi v neděli v OVM i v pondělí na ČT24 občas připadal jako nějaký popletený strejda.

8 0
možnosti

J64a55n 47H47r55u35š95k47a

19. 6. 2018 10:04

popletený strejda? ne jako typický komouš=lhář

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS