Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Volím Kurze.

O francouzskou cestu nemám zájem. Sami mají doma moře problémů a chtějí ostatním tvrdit, že to je ten ideál. Kurz stojí nohama na zemi, toho si cením (i když nepochybuji, že je to politik tvrdý jak křemen).

0 0
možnosti
Foto

Kurz zcela jasne. Macronova megalomanska nafoukanost ve style " Stat jsem ja" je odporna!

3 0
možnosti

J12a78n 36R19á57ž

22. 6. 2018 13:00

Macron má uvažování typické pro představitele koloniální mocnosti. " Pravidla určujeme my a prosadíme je jakýmkoliv způsobem"

Nezapomínejme, že smlouva se "slabším" partnerem byla pro kolonialisty cár papíru, kterou lze vždy beztrestně obejít nebo porušit.

PS. Viz jak dopadla smlouva o vzájemné vojenské pomoci mezi ČSR a Francií z roku 1925.

2 0
možnosti

T30o48m49á57š 94P96í66c43l

19. 6. 2018 11:11

Jakou reformu bych si představoval já? V první fázi návrat před Lisabonskou smlouvu, v druhé fázi deaktivaci předchozí legislativy, zrušení zbytečných institucí, jako je Evropská komise a Evropský parlament a vůbec všeho centralizovaného a návrat ke sdružení volného obchodu.

0 0
možnosti

Představitelé členů EU se vážně zabývají stavem a reformou unie. My zatím vyměňujeme policejní funkcionáře a pálíme trenýrky. Takže to bude zase jednou bez nás.

1 0
možnosti

Mám-li volit mezi těmito dvěma, volím Macrona.

1 12
možnosti

K56a38r10e16l 13M95a57s90e20k

18. 6. 2018 12:02

Moi aussi. En marche!

0 2
možnosti

Pro vlády ve Varšavě a Budapešti je přijatelný S. Kurz se svými konzervativními názory na reformu EU po europarlamentních volbách v příštím roce. Dlouhá doba vládnutí levice a liberálů ve Štrasburku a Bruselu se nezvratně chýlí ku konci!!

8 0
možnosti

Dnes to ode mne máte za karmu.

Jenom malinkou poznámku:

Dejte si to nadpisu čárku:

"Chceme jít cestou Macrona, nebo Kurze?"

Když ji tam dáte, je jasné, že dáváte na vybranou (vylučovací poměr). Existují dva směry, ten Macronův a ten Kurzův a vy se ptáte, kterým z těch dvou směrů půjdeme.

Když ji tam nedáte, jako kdybyste napsal, že jsou oba stejní a že jsou představitelné téhož směru, ale vy se ptáte, zda tím směrem máme jít.

3 0
možnosti
Foto

Pravopisně je nadpis správně. Čárka tam nepatří. Pokud byste chtěl změnit význam věty, musela by se postavit jinak.

2 0
možnosti
Foto

Špatná a návodně položená otázka.

Správně je, že chceme jít naší cestou.

1 1
možnosti

...jít naší cestou a rozbít Evropskou unii a odevzdat ji do područí ruského imperialismu? Děkuji, nechci!

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.