Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Tak se mi zdá, pane europoslanče, že si děláte jen svoje PR. Před časem jste zde informoval o své "služebce" na Sahaře a o velké nechuti afrických mocných s Evropou spolupracovat v řešení migrace. V diskusi pod Vaším blogem Vás někteří napadli, že jste objevil Ameriku. Já jsem Vám to nevyčetl, chápu, že z parlamentní bubliny se vnější dění vnímá jinak.

Už jsem to vzdal, ale chvíli jsem čekal, že nám povíte, jaké kroky z poznaného vyvodíte na svém působišti. Že kormidlo EU molochu obrátíte, nikdo od Vás nečekal, ale snad s tím jen trochu pootočit by pro začátek stačilo. Možná, že mi něco uniklo, ale zatím to vypadá, že skutek utek.

7 0
možnosti
AM

Neštěstí kluků Michalákových netáhne, tak si Tomáš Plojhar vybral další líbivé téma - islám.

3 9
možnosti
SB

Pane autore, a co konkrétně KDU-ČSL, pro kterou pracujete jako profesionální politik za peníze daňových poplatníků, dělá pro zabránění tomu, co se Vám zcela oprávněně nelíbí?

Tady nám píšete své obavy, ale ve skutečnosti pracujete pro stranu, která je velice patolízalská vůči všemu, co přichází z Bruselu.

Vaše slova vyznívají velice neupřímně.

31 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

velice "patolízalská" hodnotíte podle čeho? Podle toho, že KDU byla proti Globálnímu paktu OSN? http://www.zdechovsky.eu/novinky/lidovecti-europoslanci-nepodporili-deklaraci-osn-k-migraci

Nebo podle toho, že Zdechovský zastavil automatické přijetí DUBLIN IV pro jednání v trialogu? http://www.zdechovsky.eu/novinky/mandat-evropskeho-parlamentu-k-revizi-dublinskeho-systemu-musi-projednat-plenum

Nebo podle mylných informací, že lidovci snad hlasovali pro "sankce"?

http://www.zdechovsky.eu/novinky/lidovecti-europoslanci-podavaji-trestni-oznameni-na-tomia-okamura-za-pomluvu-a-poskozovani-dobreho-jmena

A mohla bych dlouho pokračovat...

3 0
možnosti
JH

J56a21n 28H55y93n64e83k

21. 5. 2018 9:28

Co pro to dělá EU, EK a potažmo i strana, ze kterou jste poslancem EP. Svým způsobem nic. Jenom alibisticky sem tam něco prohodíte. Když se ozve Okamura, tak řvete, že je extremista. Sociálním demokratům je to vlastně jedno, ti mluví pokaždé jinak, ANO, jako vládní strana lavíruje, aby si neuškodila v Evropě, Piráti - těm islamismus nevadí, Komunisté jsou extremisté, protože nemají nic proti Okamurovi, OSD je spolu s TOP a STAN na nepřetržité opoziční frontě, ať se řekne cokoli z opačného politického spektra. Takže závěr. ČR zatím nepocítila islám a islamismus jako Německo, Francie či Británie, ale nedělá nic, jako by se jí to netýkalo. To je celý stav, který se ČR jednou vrátí i s úroky. To bude ale pozdě a hlavně to odnesou naše děti a vnuci. Islám a potažmo islamismus do Evropy nepatří.

23 0
možnosti
Foto

Jistě,ten kašpárek Okamura,který si udělal za strašení těch jednodušších výhodný byznys nás všechny zachrání.....;-)

2 21
možnosti
Foto

Žijeme v demokracii,proč by si muslimové nemohli založit a podporovat svou vlastní stranu...?Pokud se nějaká strana pohybuje celostátně kolem 1 procenta,tak o nějakém velkém prosazování čí snad "ovládnutí" celé určité země či snad Evropy je dost komické mluvit....

2 30
možnosti
MD

Preco teda v demokracii bola zakazana Delnicka strana? Az najdete na to odpoved budete vediet preco by nemala byt povolena ziadna islamska strana.

25 0
možnosti
MT

Diky za informaci.

Ale sledujeme ze toto jiz pomalu ale jiste prichazi k domovu blizko nas. Jen se divim, kdyz je situace tak rampantni a nebezpecna, co ze to vy tam v te evropske jůnyjy pak delate (a ty dalsi stovky a stovky delegatů a zastupcu statů) ze se tim problemem jaksi nezabyvate ?? Neni ta (8-o doplnit) jůnyje pak na nic ??

7 0
možnosti
OU
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.