Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

20.století bylo velmi poučné: srozumitelně ukázalo, že když dáte dohromady diktaturu a nebezpečnou ideologii= průšvih, přičemž pod průšvihem si představme války, kde umírají miliony lidí, koncentráky, kde umírají miliony, bezpráví jako takové - slavný SSSR byl prostě bezprávným státem, kterému v letech 1924-53 šéfoval zjevný paranoidní šílenec. Rusové se teď snaží dát tomu nějaké intenligentní vysvětlení - ale jde to těžko. Němci a Japonci taky dobrý anti-příklad, Čína, Severní Korea a Kambodža - taky velmi poučné. EU tak nenápadně, valčíkově, míří k jakési formě diktatuře, až budeme mít v Evropě diktaturu, už nepůjde couvnout, zase se nám to pěkně zopakuje: jen tu ideologii zatím nemají úplně promyšlenou.

2 0
možnosti
JK

Proč ji promýšlet, "všetci kradnú" je naprosto postačující.

1 0
možnosti
OP

R^ Ti politici, kteří tam jsou u moci, jsou natolik zdegenerovaní všemi těmi multikulturalismy, politickou korektností atd., že je marné očekávat u nich posun v myšlení. Bohužel, jejich školství již napáchalo v tomto smyslu také spoustu škod, tak nevím, zda mladší švédská generace se dokáže postavit tomuto zlu. V Německu je dost silná opozice především proto, že původní enderáci nezapomněli na kremelské vymývání mozků

9 1
možnosti
JK

Těm enderákům právě ty vymytý mozky zůstaly

2 3
možnosti

J12a49k13u51b 14Š13o59l18c

2. 5. 2018 11:37

Já chápu, že obyčejní Švédové, Němci, Britové jsou pod tlakem politické korektnosti a nevyjadřují se veřejně, ale proč se nevyjadřují ani ve volbách?

2 0
možnosti
Foto

Ale, oni se vyjadřují. V Německu je třeba AfD třetí nejsilnější stranou a to není málo. A Brexit není nic?

0 0
možnosti
PM

Musíte se na to podívat nezávisle, jako na záměr a plán, jak přivést Evropu do další velkéválky. Pak vám to dá smysl, proč se dělá tolik tanečků kolem imigrace a proč se všem zavírají ústa nálepkováním "xenofobie" a "rasismem". Za normálních okolností by zdravá společnost tohle vyřešila během pár týdnů, ovšem jisté dobře placené instituce by vám vysvětlily, že "to není demokratické".

Za sebe říkám, že stačí pořádné pracovní hlídané lokality povinně pro všechny imigranty a to na pět let. Přes den pracovat za stravu a nocleh, po večerech studovat. Má to jeden podstatný háček - v tu chvíli by bylo rázem po "imigraci" a začal by opačný exodus - tedy odliv všech těchto "pracantů" pryč z Evropy a to by prostě zhatilo plány na devastaci Evropy. To je celá pravda.

Je zajímavé, že když od nás lidi utíkali na západ, nikdo se s nimi nemazal. Zůstávali v lágrech, kde museli sebou pořádně hýbat a po večerech studovat, jinak by je dál nepustili. Proč to nejde dnes? No proč asi..

Mimochodem - sluníčkoví "experti" by vám rádi vysvětlili, "že se vlastně nic strašného neděje, že je to jenom náš nezvyk a že se jistě přizpůsobíme. Nějaká kriminalita a teror je nic proti tomu, kolik denně zahyne lidí na silnici, takže jaképak copak.." :-P

13 0
možnosti
JK

Nad bránou do té lokality by mohl být nápis "Arbeit macht frei".

0 0
možnosti
PB

Naprostý souhlas, karma.

4 0
možnosti
MT

"...Ve Svedsku je zakázané mluvit o problémech s migranty, jež se bagatelizují a člověk, který upozorní na to, že jsou bezpečnostním rizikem, bývá nálepkován jako neonacista..."

Souhlas, ale to same se deje jiz par let v Nemecku, zapadni Evrope, EU, take i v Cesku hlavne v prodejnem mainstreamovem tisku a zprav.

Tolik nadavek behem poslednich nekolik let do rasistu, nacistu, xenofobu a extremistu (ve jmenu te "spravne: demokracie) jsem neslysel za cely zivot a to uz mam pokrocily vek.

21 0
možnosti
JK

Ukažte, kde jsou ty nadávky?

0 4
možnosti
JK

Interpretovat krádeže kol a nějaké ty poničené popelnice slovy "Švédský stát se nachází v tristním stavu, před čímž jsem varoval už v roce 1014" je podle mě nevýslovně ubohé a trapné.

0 19
možnosti
SB

A co je na tom trapného?

Ponechávám stranou, že jste se přepsal (to se může stát každému). V roce 1014 před tím mohl varovat maximálně tak kníže Oldřich nebo jeho manželka Božena, ale to je z Vaší strany jenom překlep který se může stát komukoli.

Ale co je na tom autorově výroku trapného?

7 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.