Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J71i76ř16í 70H34o32r17á79k

12. 4. 2018 17:28

Celý systém dotací je nesmyslný. Vyplývá to z bruselské byrokracie a je to blízké přerozdělování za socialismu. Kdyby úředník rozhodoval jenom ve správních řízeních striktně určených zákonem, tak by neměl žádnou viditelnou moc. Úředník chce do ruky peníze, tomu dám, tomu dám, ten nic nedal nic nedostane. Blíží se to byrokracii socialistické, kde se odvádělo devadesát procent plánovaného zisku a odpisy. A když chtěl podnik investovat, tak musel ředitel vyrazit za byrokraty - okresní výbor KSČ, krajský výbor KSČ, státní plánovací komise atd. Systémy se nemění, možná lidé na příslušných rozhodovacích křeslech. Úředník chce v každém systému moc. A aby jich bylo moc (byrokratů). V postkapitalistickém Česku se se jim plní obé.

13 0
možnosti
Foto

Rozpovídej se mládenče o všech dotačních podvodech a nesoustřeďuj se jen na mizerných 50 mil u Čapího hnízda.Není třeba měnit pravidla, protože dotačním podvodům stejně nezabrání. Je třeba zrušit všechny dotace a s nimi i ten ústav pro choromyslné, které je vymýšlí.

14 11
možnosti

" mizerných 50 mega" východňárskému oligarchovi na soukromou daču...

Štěpán Bicera Rothschild.

11 8
možnosti
PK

Je zvláštní, že již několik měsíců, nebo let všichni vědí, že je to podvod a justice stále nekoná a kdoví jestli se toho dožijeme....

8 2
možnosti

Nemluvte nesmysly. Několik politiků už bylo za dotační podvod odsouzeno, a to v řádech desítek milionů nižších, než udělal Babiš.

3 2
možnosti
JH

pokud máte tak jasno , tak proč už nemá jasno policie , !? Zatím výsledek nula !!

8 0
možnosti
Foto

Myslím, že má. Jinak by premiéra nestíhala

1 0
možnosti
MB

Jaroslav Babiš- Andrej Hašek - Jak jsem stavěl hnízdo pro čápa ! Konec ptačích budek, něco mega velikého ! Nejlepší nápad jsem pojal u koz, ve frontě ZOO. Proč čekat - zřídím to své ! Zřídím zvířatům a sobě hnízdečko ! Zadařilo se - můj nejlepší celoživotní nápad ! Čápi náhle onemocněli, původ infekce řešil i Olaf ! - Kdo to vlastní ? Já nevím, farma není moje, údajně nějakých advokátů ! No možná i nějaké firmy holdingu ! Ukažte papíry, to se zjistí snadno - Nemám, kdesi se ztratily ! Přichází krmič Faltýnek s pytlem lupení pro klokana - Jsi otec, tak to řekni ! Tak jo, je to mých dětí, chránil jsem je před ostudou, aby nebyly vláčeny tiskem - je to pravda, přísahám na jejich zdraví ! . Vyšetřovatel sedí ve služebně a volá, další k výslechu - , Babišovy děti ! Ozve se, nepřítomny ! Jak to ? Ochořely ! ... :-)

6 1
možnosti
Foto

Já myslím, že jako člen KDU-ČSL jste prostě podjatý.

10 13
možnosti
PT

P82e47t91r 89T36o47m36e41k

12. 4. 2018 16:40

Fakta. Babiš vlastnil firmu, která byla součástí jeho holdingu. Chtěl aby firma dostala eurodotaci. Tu ale mohla dostat jen jako malá nebo střední firma. Firma byla z holdingu vyčleněna a převedena na někoho jiného. Koho? O tom Babiš dost nepodařeně mlžil. Všichni jsme to viděli. Firma dostala Eurodotaci 50 melounů a se svými novými vlastníky vybudovala to co vybudovala. Počkalo se požadovaných 5 let, po které firma musela splňovat všechny požadavky pro poskytnutí dotace a pak šup zpět do Babišova holdingu, jemu přímo do náruče. Co z toho není pravda? Takových zneužití Eurodotací se tady odehrálo daleko více ale nikdo z aktérů se nestal politikem a proto to na ně nikdo nevytáhl.

10 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.