Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

L81í82d87a 51T91i48c32h65á

12. 4. 2018 19:35

Jedna moje známá jako reakci na nějaké úlety říkala větu: "Sibulia pravěla, že pambu ludem rozum poplance" (překlad pro neznalé místního nářečí - Sibyla říkala, že pámbůh lidem rozum poplete). A už je to tady!!!;-D

0 0
možnosti
ZH

Posuzovat na dálku a podle bulvárních mediálních podkladů situaco onoho studenta vůbec nebudu.

Ale mnohem horší je váš názor vyslovovaný za jasné mysli v přítomném dni. Prosazujete myšlenku, že jsou jen dvě pohlaví. Na závěr článku však uvádíte, že abnormalitu nelze považovat za normální. Tedy existují více než dvě pohlaví, jen nejsou z vašeho hlediska normální. Nejsou normální v jakém smyslu. Pozbývají jeho nositelé občanských práv, snižuje to jejich inteligenci, jsou nějak méně lidmi nebo co? Chápu, že je to třeba diskvalifikuje pro sňatek v katolickém ritu. A kontrolní otázka. Jakého pohlaví je sám Bůh? ;-D

0 0
možnosti
MP

Pane Hornere, znal jsem jednoho schizofrenika ( absolovent mat-fyz ), který ve stabilizovaném stavu dělal dělnickou profesi. Pak v atace nemoci udělal chybu, která firmu stála velkou pokutu a musel z místa odejít. Toho člověka mám rád, pomáhal jsem mu, nikdy neřekl o něm zlé slovíčko. Ale jeho chování není považováno za normální. Běda, kdyby se k němu tak přistupovalo a on mohl páchat další škody.

A pokud znáte Otče náš , neklaďte stupidní otázky, Vy teologu :-)

3 0
možnosti
JS

J29o42s34e13f 67S43u65k

29. 3. 2018 15:07

ještě že Amaričani mají tu ústavu tak dobře napsanou a dokážou se o ni opřít..Ale že genderoví fanatici dokážou navodit atmosféru srovnatelnou s totalitou o tom žádná..

7 0
možnosti
Foto

To zřejmě ano. Ale ty pokusy už tu opakovaně byly.

1 0
možnosti
MV
JM

J93i89ř46í 21M61í89k23a

29. 3. 2018 12:22

Proto asi gendeři do debaty nezahrnují biology.

Na poli idejí si je možné vymyslet cokoliv.

Teoreticky by se člověk mohl vyvinout v nějakou třípohlavní bytost, ale nějak mám pochyby, že tu nejde o nic jiného než o psychickou nebo jinou poruchu. Lze ji tolerovat.. ani pokud je někdo na vozíku není slušný důvod se mu posmívat.

Ale když přijde dcera, že se cítí jako žehlička, tak možná není nejlepší nápad ji podpořit "Buď žehlička." Přesto lidi, kteří se cítí jako kočka nebo 60 letí pánové cítící se jako 6 letá holčika, jsou podporování za odvážnost jejich coming outu (nu ano, kloubouk dolů) namísto snahy jim spíš nějak pomoct než je v tom podporovat, že jsou vzorem pro ostatní.

Když někdo řekne, že plánuje sebevraždu, tak taky asi mu nenaplánujeme suicide-festival na oslavu jejich sebevražedných myšlenek. Problém u mnohých může být přitom psychického rázu v zážitcích v minulosti.Možná všem pomoct nejde, ale předělávat na základě deviace celou společnost a zakazovat lidem říkat svý názory.

LGBT pomoc zřejmě spíš znamená mrtvoly po sebevraždách přeoperovaných transgender, kteří zpětně operace litovali. Uspěchaní od ideologů běželi na operaci a zpětně zjistili, že celá věc s pohlavní identitou byla jen nějaká dočasná epizodka.

7 1
možnosti
TT

Zrovna včera jsem se přesně o tomhle podíval na video: https://www.youtube.com/watch?v=aDAU3SPYFsA

0 0
možnosti
MD

'Priroda' si hraje, zkousi, coby kdyby. I s pohlavim jedince. Muze nastat i okamzik, kdy nazda, ze lidi je moc a nastavi beh veci tak, jako se deje v USA. Ale to je uz nebezpecna hra s celou spolecnosti. A jen zdrava spolecnost dokaze rozpoznat nejen vnejsi hru prirody ale i vnitrni, jdouci ze spolecnosti same.

1 0
možnosti
PM

P84a49v40e61l 90M32a38r17e73š

29. 3. 2018 10:23

Každý středoškolák ví, že o pohlaví rozhodují 2, slovy dva chromosomy - X nebo Y. Na tom žádný genderový aktivista nic nezmění, i kdyby se honosil nevím kolika univerzitními tituly.

11 0
možnosti
RB

Právě že z biologického hlediska je to složitější, jsou známy případy jedinců, kteří mají všechny znaky mužské a zároveň mají XX chromozomy. https://en.wikipedia.org/wiki/XX_male_syndrome

2 2
možnosti
JB

Třetí pohlaví -zní to jako výplod nějakého šíleného vědce! Ale bohužel je to smutná realita a velmi mne zaráží, kolik lidí za tento nesmysl bojuje. Snad si alespoň v Čechách zachováme zdravý rozum!

9 0
možnosti
MV

M50i60l67a70n 43V47i62k

29. 3. 2018 14:17

Vzhledem k tomu, co se u nás v poslední době děje si tím nejsem vůbec jist.

1 0
možnosti
MT

Podobna totalita "politicke korektnosti" je videt vsude i v Evrope a nejvice ji rozsiruji prave prodejna mainstreamova media. To co uvadite je jen spicka ledovce a jiz brzy prijde k domovu blizko vas.

11 0
možnosti
MD

Lidovky zacali uverejnovat serial o premene pohlavia konkretneho cloveka! Nechutnost...

7 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.