Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P76e34t27r 95V24e40s32e70l44ý

22. 3. 2018 18:53

O tom jak EU spěje, s pomocí větší integrace, k světlým zítřkům si povíme tak za 10 let. A jelikož tyto světlé EUzítřky plánují stejní experti (nebo jejich žáci), kteří plánovali Lisabonskou strategii, tak o výsledku vůbec nepochybuji. Jen se bojím toho, jak moc to všechny, mimo experty v EU strukturách, bude bolet..... Mimochodem, ta reforma a reformovatelnost EU ;-D ;-D ;-D je moc dobrý vtip.....tomu opravdu někdo ještě věří?

0 0
možnosti
PP

P90a52v42e45l 12P84o48n93e88c

22. 3. 2018 12:44

> zkušenost mě naučila rozlišovat mezi ekonomickými migranty

Rád bych se zeptal, ten fundamentální islám šíří která z těchto dvou skupin?

0 0
možnosti
Foto

Ano, czexit fakt není řešení na to, jak se vyhnout Dublinu. I pro UK stále platí Dublin III (a po případném přijetí i Dublin IV se všemi důsledky) a bude to tak i po přechodném období po roce 2020, pokud by si ještě rozmysleli své členství aspoň v ESVO, kde je Norsko, Island, Lichtenštejnsko a Švýcarsko, pro které ten Dublin platí taky.

3 0
možnosti
Foto

Byl jsem příznivcem Evropské hospodářské unie. Zásadní zlom v mém nazírání nastal v momentě, kdy se dnešní Unie odmítla deklarativně přihlásit ke svým židokřesťanským kořenům. Od té doby dostávalo mé původní nadšení jednu ťafku za druhou. Jistě, všechny ty blbosti a rizika, kterými jsme otravováni nejsou jen z pera Bruselu, ale my je umíme ještě přehnat. Nicméně myslím, že král je mrtev, ať žije král. je třeba začít znova a lépe. Panevropeismus byl slepá cesta. Nebo jinak ženeme vodu na mlýn nezodpovědným populistům, tak jak se to podařilo Británii a Francii v meziválečném období s Hitlerem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.