Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč by si přepravce nemohl určit kdo kde bude sedět v jeho dopravním prostředku? Já to vítám. Pak se třeba znovu zavedou vagony pro kuřáky, kupé pro cikány, atd.atd. Říká se tomu svoboda, ale tomu vy nemůžete rozumět.

0 2
možnosti

problém je v tom, že se jedná o pozice pouze pro jednu část obyvatelstva. až budou kupé jen pro muže, ve stejném počtu jako pro ženy, pak je vše OK.

2 0
možnosti

Už jen proto, že míst je jen 6, není důvod volat po privatizaci železnic apod. ale možná se spíše zamyslet nad vlastní mírou netolerance. Někomu prostě nemusí vyhovovat sedět ve společném kupé.

Blog pana Zdechovského sleduji od té chvíle, co se přiznal k tomu, že ho děsí hnutí me too a to na základě článku z teenage Vogue (proč vůbec čtete módní časopis pro slečny?) a míra netolerance u někoho, kdo nás zastupuje na evropské úrovni, mě opakovaně překvapuje

0 0
možnosti

Když to někomu nevyhovuje, tak ať si jezdí autem. A ano, míst je šest, ale ostatní kupé jich bohužel mají za stejnou cenu, na kožence a bez klimatizace 8. Hezky požadujete toleranci a sama žádnou neprojevujete.

2 0
možnosti

J82a84k83u88b 93Š59o62l83c

21. 3. 2018 8:07

Právě proto, že nám je spousta "antidiskriminačních" nařízení proti srsti, nemáme s tímto problém. Není to totiž vůbec o diskriminaci. Co Vám na těchto kupé vlastně vadí?

1 1
možnosti
Foto

Pitomost jsou České dráhy, kupé pro ženy už je jen následný problém. Zprivatizujme České dráhy a omezme možnost politiků diktovat zprivatizovaným drahám podmínky, zabijeme spoustu much jednou ranou.

4 2
možnosti
Foto

Souhlas, ale řekněme lidem, že nebudou jezdit prázdné vlaky. A že se řada tratí nevyplatí provozovat.

2 0
možnosti

Proto jsou politici tak nepopulární, protože se snaží vysekat z každého problémy populistické body pro sebe. Kupé pro děti s matkami vám také vadí? Já myslím, že je to maličkost, kterou můžeme velkoryse být schopni našim ženám symbolicky poskytnout. Ono, když srovnám tisíciletý útlak žen s jedním malým otláčkem typu ženského kupé, ani bych se o tom nezmiňoval. To byste ale nebyl pro potenciální chlapáky nápadně volitelný, kdybyste nenapadal ženy při každé příležitosti, a to vy děláte. Rv

3 9
možnosti
Foto

Když je něco blbost, tak je to blbost. Nevím, zda jezdíte vlakem a máte děti. Já ano. A neexistují žádné kupé pro děti s matkami. Existují kupé pro rodiny s dětmi a to už opravdu pouze zcela vyjímečně. A mohu říct, že z našeho okolí nevíme, kdo by je využíval. Nepotřebujeme žádnou separaci. Chceme čistý vlak, kde si rodiny s dětmi mohou sednout kdekoliv. Proto podobné kupé považuji za nesmysl. Navíc vycházím z názorů policistů, se kterými jsme o tom hovořili. Nejbezpečnější vagóny jsou otevřené vlaky. Kupé jsou přežitek. ;-)

3 0
možnosti

Ať se to líbí nebo ne, tak muži na ženách páchají násilí. To je prostě fakt. A cesta nočním vlakem pro samotnou ženu bezpečná opravdu není. Jasně, bude mi vysvětleno, jak jsem divná...blabla bla...ale poslali by zde přítomní kritici třeba svojí 17tiletou dceru samotnou nočním vlakem? Asi těžko.

2 1
možnosti
Foto

a fakt je řešení jedno kupé pro šest jen v dálkových rychlících? ty noční lokálky, na které očividně narážíte, to vůbec neřeší.

4 0
možnosti

A k tomu bych ještě rád podotkl, že toto kupé se často nachází v jediném slušném vagóně z celé soupravy, kde zbytek je rezervován pro "cestující s dětmi", cyklisty a normální smrtelník se do něj nepodívá a musí za stejnou cenu sedět v koženkovém dobytčáku.

0 0
možnosti
Foto

Mely by být v dálkových vlacích. Já jsem ho zatím nepotkal.

0 0
možnosti
Foto

Jasně, musíme vyjít vstříc muslimským cestujícím. Je přece nepřípustné, aby ženy seděly v kupé s úplně cizími muži. Doporučuji zřídit místa vyhrazená pro ženy i v kinech a divadlech. Tam je přítmí a muži by toho mohli zneužívat. :-)

2 6
možnosti
Foto

Když jezdíte vlaky v muslimských zemích, tak tam žádnou separaci nemají :-) Třeba v Maroku.

1 0
možnosti
Foto

Pitomost to začíná v okamžiku, kdy z toho uděláte zákonnou regulaci.

3 0
možnosti
Foto

to první slovo je výstižnou definici tohoto blogu:-/

0 2
možnosti

A víc než první slovo titulku okomentovat neumíte?

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.