Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Jen bych poopravila v poslední větě jedno slůvko a že o tomto informovala JEN televize Prima, možná naševaše ČT by nám mohla také něco o tom říci a nejen jak jsou uprchlíci pro nás přínosem a jak nás obohatí.

1 1
možnosti
MK

jestli to nebude tím, že to je pro našince informace téměř bezcenná

0 5
možnosti
Foto

Já teda chápu zákaz mnohoženství jako zásadní zákon na naši ochranu. Kde by rozumný chlap chtěl 2 manželky a dvě tchýně nebo snad ještě víc...fuj

Ahmedovi bych akorát zatrhl sociální dávky a ať si živí třeba 6 manželek - ale za svoje!

4 0
možnosti
MG

Otazka je, co by si asi tak vsetci predstavovali, ze sa da s takym Ahmadom robit. Ozenil sa vo svojej krajine a ak neporusil zakony tam, aby ho urady v EU mohli vydat naspat k nejakemu stihaniu, tak mozeme jeho dve alebo tri zeny riesit asi takto:

a) nepustit ho vobec sem, dokonca ani ako turistu. To by nam asi celostatne usetrilo tisice hodin zbytocneho mudrovania na internetoch.

b) Pustit ho sem s tym, ze ani jedna z manzeliek nie je zakonom uznavana. Keby ho napriklad na druhy den zrazilo auto, ani jedna tym padom nema pravo dedit a mame na krku tri nezaopatrene osoby.

c) pustit ho sem s tym, ze nejakym sposobom rozhodneme, ktora jedna z jeho manzeliek bude brana ako legalna a ako maju byt brane tie ostatne. Ako, to uz asi nikto nevymysli...asi si budu musiet pred nejakou komisiou strihnut kamen-papier-noznice.

d) nechat to tak, ze v EU uz nema ziadnu moznost zenit sa s dalsimi zenami, ale tie ktore uz raz su jeho manzelkami podla zakonov jeho krajiny, ktorej suverenitu uznavame, budeme proste evidovat ako jeho rodinu, pretoze to jeho rodina skratka je?

0 0
možnosti
JC

Proč tak jednostranně spojovat rodiny? Ten, kdo tak touží po své rodině, by měl opustit Evropu a vrátit se k ní. Nemělo by mu být bráněno.

7 0
možnosti
PP

Listina základních práv Evropské unie povinné práce zakazuje - zejména pokud jde o Syrské uprchlíky. To by pak mohlo zavánět snadno fašismem a na to jsou Němci velmi citliví. Obávám se, že současná situace nemá jednoduché řešení - nejen v Německu.

1 0
možnosti
Foto

Nemusíte nikomu nic nařizovat. Stačí s lidmi pracovat a ukázat jim, co jsou základy německé společnosti ;-) Třeba pracovitost.

3 0
možnosti
JZ

Blogere, dovoluji si upozornit na podstatnou chybu v uvodu Vaseho blogu. Vami zminena reportaz nevyvolala pozdvizeni v Nemecku, nybrz v Cesku - viz diskuzni prispevky na "informaci", kterou jste prostrednictvim blogu ctenarum poskytl.

0 10
možnosti
Foto

I v Německu. Já jsem to tam několik dní sledoval, jak to běhá po internetu.

7 0
možnosti
Foto

Pane Zdechovsky, muzete toto tema resit v europarlamentu, aby si doma Nemci tyto problemy vyresili a hlavne tyhle pedofilni vyzirky necpali k nam, protoze normalni clovek na tohe prispivat opravdu nechce.

8 0
možnosti
Foto

To si musí vyřešit Němci. To s EU nemá nic společného.

1 0
možnosti
Foto

Až do teď jsem tajně doufal, že tenhle případ, který se ke mně dostal přes FB, je fake. Jak bohužel vidím, tak není...8-o;-(

8 0
možnosti
JR

J57a18n 67R63á64ž

5. 3. 2018 16:12

Já viděl autentický záznam interview s tím Syřanem a hned pochopil, že to není fake, ale německá realita.

viz: https://www.expres.cz/uprchlik-nemecko-manzelky-deti-socialni-davky-f4v-/zpravy.aspx?c=A161025_114104_dx-zpravy_pali

3 0
možnosti
LC

Vážený pane europoslanče. Dovolil bych si vám prozradit, že i v Česku máme televizi a dokonce i internet. Shlédnutí celé Vámi uvedené reportáže Spiegel TV nám zprostředkovala Prima TV (od veřejnoprávní bych to samozřejmě neočekával) a kdo chce, může si to pokoukání zopakovat na internetu. Od vás bych očekával něco jiného. Třeba, že váš blog by začínal slovy ... dne toho a toho jsem vystoupil v EP s tímto diskuzním příspěvkem a výzvou vládě SRN k dodržování jejich vlastních zákonů. A následovalo by něco, co je obsahem tohoto blogu.

16 0
možnosti
JZ

Já to teda moc nechápu, čím on konkrétně porušil zákony? Však jestli má s sebou v Německu dvě manželky, tak úřadu mu uznají jen jednu a druhá bude družka nebo něco takového, a není problém, ne? (nakonec ani na mnohoženství není nic špatného.)

Jinak nevím co je mírou "začlenění" do společnosti, ale nikdo není povinen se začleňovat. Ve svobodné zemi si každý může mluvit jazykem, jakým chce a pracovat kdy chce. Nikdo není povinen projevovat jakýsi "vděk" nebo co. Pokud dodržuje zákony, může si každý dělat, co chce, bez ohledu na to, jestli je zdejší, nebo přespolní.

1 24
možnosti
Foto

Jeho druhou manželku mu bylo povoleno přivézt jako manželku. Polygamie je v Německu protizákonná. Má tedy oficiálně dvě manželky (a chystá se mít třetí a čtvrtou) v zemi kde je mnohoženství zakázáno.

Když už vám tedy nevadí že tyto své manželky prznila nechal je rodit v dětském věku (pedofilie je v Německu taky protizákonná).

A když už vám tedy nevadí že na výživu svých dětí, natož manželek nehodlá přispívat a naopak i sám hodlá žít ze sociálních dávek.

19 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.