Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pak poslanec, asi jako poslední člověk v tomto státě, objevil, že média, zvlášt ta veřejnoprávní, fungují velmi špatně....

0 0
možnosti

Pane Zdechovský karma za zastání se kardinála Duky. Že nefungují veřejnoprávní média nebo spíše přesněji fungují pouze jen pro menší část naší společností s tím správným názorem, je většině lidí už dávno známé. Jen škoda, že jste si toho nevšiml dříve. A ještě mě upřímně rozesmála věta ,že rozhovory na DVTV jsou mediálními odborníky řazeny mezi jedny z nejlepších počinů současné české žurnalistiky. ;-D

3 0
možnosti

Pane europoslanče, už to tu sice párkrát zaznělo, ale musím to zopakovat. Veřejnoprávní média nepřestala najednou fungovat, ta nefungují dávno. Jen jste to nevnímal, protože hrála písničku, která se vám docela líbila. Mně dokonce připadá, že v poslední době se třeba ČT mírně zlepšila.

6 0
možnosti

...no počkejte vy to vážně nevíte nebo se tak děláte ....

2 0
možnosti
Foto

Zkuste si to přečíst celé ;-)

0 0
možnosti

Média nestrannost. Jen zřejmě píši méně, než by se vám líbilo. Pokud ale někoho podporuje Institut Václava Klause v těsném závěsu za podporou Zemana, je to pro určitou skupinu lidí jistý signál. Tito dva "bratři" podpoří každého, kdo jim leze do zadku. Tedy i Duku. To už dávno víme, k tomu infa z médií nepotřebujeme.

0 3
možnosti
Foto

Kardinála podporuje 5000 lidí napříč ČR a profesemi.

2 1
možnosti

Veřejnoprávní média pracují dobře a reakce proruských trollů Petříka a Josefa Havránka to dokazuje. :-)

2 13
možnosti

...a jestlipak jste už splnil svou občanskou povinnost a ty ruské agenty nahlásil ministerstvu pravdy?:-)

7 2
možnosti
Foto

Já si myslím, že média neselhala. Po tom protestu jsem slyšel totiž jen víceméně souvislou kakofonii ukřivděného řvaní ve stylu "odsuzujeme samozvance a zaprodance", přidal se i Institut Václava Klause, který v onom dopise viděl hanebné plány jakési nejmenované cizí mocnosti (patrně EU) a se svým vlasteneckým fangličkářstvím přispěchal na obranu Duky i Zeman. Téměř nikdo z nich s dopisem nepolemizoval, jen se účastnil jakési soudružské hry na co nejhlasitější odsouzení. Není tedy divu, že příčiny onoho pseudopozdvižení hledala média u samého začátku a ptala se samotných petentů o co že jim vlastně šlo. To se totiž v odsuzování oné marginální hrstky naprosto vytratilo.

2 4
možnosti
Foto

Ne, s dopisem veřejně polemizovalo hodně lidí. Média ale jejich hlas a argumentům prostor nedala.

10 0
možnosti

J68i64ř13í 76H63o38r43á32k

22. 2. 2018 10:22

To jste si všimnul až teď, že media selhala? Hlavně ČT za naše peníze. Ale z jiného soudku. Chci se zeptat, co měl váš předseda Bělobrádek tak důležitého v USA na konci roku 2013, když místo sestavování vlády musel odcestovat do USA? Co je pro předsedu vlády strany důležitější než jednání o postech?

5 0
možnosti
Foto

To nevím, co měl v roce 2013 Pavel Bělobrádek důležitého v USA. Zkuste se ho zeptat napřímo. Odpovídá.

1 0
možnosti

Až zázračné prozření pana europoslance. Ano, veřejnoprávní media už dávno neplní svou roli. Teď ještě onen pověstný dvojí metr..

8 0
možnosti
Foto

Myslím, že se o to snaží. Jde o úhel pohledu. Ale tady bohužel ne.

0 0
možnosti

P78e13t50r 96H44a86l41í19k

22. 2. 2018 9:04

Poněkud jste mě překvapil. S tímto článkem souhlasím bez výhrad.

Ale váží si i vašeho postoje, když se veřejnoprávní média pokoušela ukřižovat primu za pravdu o migrantech

https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=525339

Proč veřejnoprávní média podporují útok na kardinála Duku? Protože je už skoro všem zřejmé, že tato média jsou pod vlivem "pravdy a lásky" a proto mají na domácí scéně za cíl probruselský fanatizmus, multikulti podporu, promigrační politiku, dehonestování Zemana a boj proti Okamurovi.

Pan kardinál ale tyto tzv. evropské hodnoty plně nesdílí, a proto se ocitl v jejich palbě. Útok na pana kardinála si vyjasněte s kamarády z TOP09, případně od zelených. Pokud to chcete zastavit, ptejte se tam.

Jen mě překvapuje vaše razantní změna názoru. Čím to, že jste prozřel? Asi je to díky tomu, že to je útok na teritorium vašeho zájmu. V jiných případech brutálních útoků médií na "ty správné nepřátelské cíle" jste si nestěžoval, dokonce jste je bránil. Naprostá neobjektivita veřejnoprávních médií vám dosud téměř unikala a komu to vadilo, mohl si podle vás jít stěžovat na lampárnu (Rada České televize).

https://echo24.cz/a/pAW32/utoky-na-nezavislost-verejnopravnich-medii-jsou-utoky-na-demokracii

8 0
možnosti
Foto

Ta reakce na Primu byla velmi hysterická. Popravdě mě tehdy příjemně překvapil Ondřej Neff.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS