Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Zeman vyhrál volby 2013 a dosadil své podporovatele z SPO. Kdyby vyhrál kníže či Fischer, Švejnar nebo potetovaný profesor - byl by kancléřem či poradcem někdo jiný, ale i tam by se "zbohatnutí" objevila. Každý vládce za jakéhokoliv režimu odmění "věrné" nějakými těmi pašalíky. I mně je Mynář či Nejedlý, Ovčáček nesympatický ale je-li páchána trestná činnost tak ať pan Ziegler či ostatní "nespokojení" žalují. Kluci od Zemana mají smůlu, že nejsou sympaťáci, schopní rétoři, fachmani v domácí i zahraniční politice, ekonomice. Ale asi lepší za sebou včetně Šloufa, Kavana, Zeman neměl. Asi nezbývá než vydržet - ale určitě i další garnitura pod novým prezidentem zbohatne. Jedině kdyby Jyrka poslech ́ pana dr.Vodvářku, šel do toho a vyhrál, tak by vše bylo čisté a nebylo o čem psát:-)

2 2
možnosti

Díky za informace!

Proč to víme až dnes, když jsme si klientelistu, korupčíka, sprostého aroganta, služebníka z Prognostického ústavu pod gescí KGB, významného strašitele z migrantů, kteří tu nejsou, utajeného protievropského politika, ctitele ruského imperialismu, kterému dělaly kampaň desítky proruských serverů a jejich šiřitelů z řad komunistů a neodpovědných ochotníků... zvolili do úřadu? Proč?

Mnohokrát jsem volil KDU-ČSL, protože jsem přesvědčen, že politika v duchu Ježíše Krista by měla být přítomna v našem parlamentu. Ale zklamali jste mne svým příklonem k populistické antibabišovské národní frontě odmítající vládní odpovědnost, protože neuznáváte občanskou presumpci neviny. Místo kristologické politiky jste se orientovali na antibabišovský populismus. Proto nesouhlasím s Bělobrádkem, Bartoškem a Svobodou, kterého dokonce místo kristologické politiky zajímají populistické otázky letního času.

Kdy se opět orientujete na Ježíše Krista? Nikoliv na Církev, ale na Ježíše Krista!

:-)

5 1
možnosti
SB

Dělat si iluze o lidovcích, že jim jde o Kristovo učení, to je stejný nesmysl, jako když si lidé dělali iluze o komunistech, že jim prý jde o dělníky a rolníky.

Lidovci stejně jako komunisté káží vodu a pojí víno. Jedni si berou za záminku Kristovo učení, druzí dělníky a rolníky, ale ani jednomu z nich nejde ani trochu o to, o čem hovoří. Obě tyhle strany myslí do stejné míry jen a jen na svůj prospěch a vše ostatní jim je lhostejné.

Jediný správný přístup k politice je: Nedělat si iluze o nikom a volit pouze podle základních pravidel směřování té či oné politické strany. Krasořečníky a slovní bijce za vyšší ideály odmítat a priori, protože nikdo takový v reálu neexistuje. Budou to stejní kariéristé jako ostatní, ale navíc ještě o to pokrytečtější, že si hrají na vyšší ideály.

6 4
možnosti
JZ

Je pozoruhodné, jak se Zemanovci snaží omlouvat i tu sebehorší špínu, pokud jde o jejich guru. Ano, normální je krást, podvádět a tunelovat, pokud to děláme my a naší lidé. Pokud to dělají druzí, je to zločin. Žádní diskuse k tématu, žádné argumenty, ale omlouvání svinstva. Můžeš zabíjet, když si náš.Rv

22 5
možnosti
SB

Nic takového jsem tu nenašel.

Například já jsem ve svém příspěvku, který vy jste omínusoval, napsal, že si nedělám iluze o nikom.

Kolem Zemana jsou lidé, kteří si snaží nezákonně přilepšit a jen hlupák by o tom pochyboval.

Ale vy mínusujete to, když člověk napíše, že tak tomu je v každé politické skupině.

Ne že my bychom si dělali iluze kolem lidí ze Zemanovy blízkosti, nýbrž vy si děláte iluze kolem lidí z tábora Zemanových oponentů.

Ty politické skupiny se od sebe liší pouze politickým směrováním, ale kradou a podvádějí všechny.

Ale vy jste tak zaslepený, že to u těch svých ani nevidíte.

6 3
možnosti
Foto

Pokud ty zakázky nebyly předražené, tak snad případná známost se zadavatelem není snad v rozporu se zákonem.

2 2
možnosti
Foto

Ale vždyť šli do voleb se sloganem: Tato země je naše! Tak se není čemu divit.

13 2
možnosti
SB

Podle téhle Vaší logiky byl asi největším tunelářem Bedřich Smetana.

Zatímco Zeman šel do voleb s tím, že tahle země je naše, Smetana se neobtěžoval ani tím "naše" a rovnou přistoupil k tomu, že své vrcholné dílo nazval nikoli "Naše vlast", nýbrž "Má vlast".

5 6
možnosti
Foto

Áááá další sprostý podezřelý, to si média a bulvár zgustnou

1 12
možnosti
Foto

Co Vy všechno, pane Zdechovský, z té Brusele nestíháte sledovat. Norské fondy na prodej dětí, šmejdy s daňky v lánské oboře a mnohé další. Jste, prostě, renesanční člověk.

P.S. To s tou bezpečnostní prověrkou pro Mynáře mi připomínáte snaživce, který by mi vytýkal, že jezdím s osobákem s řidičským průkazem B, zatímco jsme se vytahoval, že bych s přehledem udělal i papíry na autobus.

Ostatně, nežli si člověk něco přečte, měl by se nejprve vždy orientovat ve stranické příslušnosti autora, že?

10 15
možnosti
VK

Zdechovský je prostě plojharovec.

7 10
možnosti
Foto

Nejsem politik, ale nevypadá to slavně. Pláč nad prohrou kandidáta se nedá změnit. Věřím, že byly jiné plány. Musíte si jen počkat dalších 5 let.

EU, pokud se nestane zázrak se zmenší o slovanské státy a Maďaři se přidají.

A světový bankrot bouchá na dveře. To bude mela. Jsme nepoučitelní díky vůni peněz. :-/

9 8
možnosti

To je skepse!

Světový bankrot ještě počká! Slovani nejsou takoví pitomci! Vystoupení z Evropské unie by byl náš stoprocentní nejen ekonomický krach! A nebudou prezidentské volby již letos na podzim? Přeji trochu více optimismu v té současné šedi! :-)

3 2
možnosti
Foto

Náhodou, pan Vratislav je slušný člověk, všechno jsou to odporné pomluvy. Vždyť to přece všechno vyvrátil president republiky Miloš Zeman, taky slušný člověk. Tak jaképak pochybnosti, vy jeden šťourálku.

25 4
možnosti

Koukám již opakovaně, že jsi najel na dvojsmyslnost a meziřádkové psaní z dob komunistického teroru... Ale většina lidí už tomu dnes nerozumí... :-)

0 0
možnosti
JH

A Hermann a 400 mega za prasečák v ceně tak 80 miliónů? Tady tepejte, je Vám to blízký soudruh. Samozřejmě o lidech kolem prezidenta si člověk nemůže dělat iluze, ale oni ty zlodějny dělají po kouskách, váš Herman to udělal za jednu ránu.

16 3
možnosti
Foto

Tak on ten Daniel Herman nebude vůbec žádné vořezávátko. V roce 2016 se mu povedl perfektní komplot se strejdou Bradym z Kanady (nebo tak podobně) a v roce 2017 ten trik s tím odkupem vepřína.

Jsem moc zvědavý so a kdy se mu povede letos, protože s jídlem roste chuť a někam se ten rozdíl mezi odhadní a výkupní cenou vepřína investovat musí.

6 6
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.