Diskuse

Rychle se šířící hoax o přijímání klimatických uprchlíků

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Zdechovský LŽETE, pan Chába nic takového nenapsal a nemluvě o tom, že se o něj otíráte, když se nyní nemůže bránit, protože je v nemocnici s infarktem.;-€

0 0
možnosti
Foto

Tak byste si ten článek měla pčeíšt. Jinak v nemocnici s infarktem fakt není.

0 0
možnosti

Tak hoax ... jak že to bylo v tom filmu Císařův pekař a Pekařův císař ... ale já tady (http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=TA&reference=P8-TA-2018-0005&language=CS) čtu pole, louky ...

3 0
možnosti

mě připadá ze začátku téměř vše co přijde z Bruselu jako poplašná zpráva .... ale většinou je to bohužel pravda

2 0
možnosti

Tak ty obrázky z Kapského Města, tedy vyspělé části - černí stojí ve frontách na slzu vody a bílí si napouštějí bazény, docela síla. Populace Afriky výrazně poroste, myslím si, že tzv. syrský r.2016 byl jen slabý odvar. Výhled není pěkný.

0 0
možnosti

J41i77r45i 22C36e58e

8. 2. 2018 17:09

Pane poslanče, vy buď vůbec nevíte, o čem jste hlasoval, nebo bohapustě lžete.

3 0
možnosti

Jak se střelit do vlastní nohy - T.Zdechovský v eurohujerské snaze ukázat moudrost brusele jen rozpatlal jedno z mnoha lejn, které eurobyrokracie vyplodila a onen tzv. hoax nechtěně potvrdil. Už jen ten jazyk, tolik připomínající poslední záškuby našich vlastních bolševiků v 80.letech.

3 0
možnosti
Foto

8-o Díky, ale nějak jsem Váš příspěvek nepochopil.

0 0
možnosti

No, přiznám se, že mě tahle informace minula, ať jako prostá informace či hoax.

Nicméně jste ve mně vzbudil zvědavost a díky odkazu se podíval na to "Usnesení EP o ženách, rovnosti žen a mužů a spravedlnosti v oblasti klimatu".

Přiznám se, že jsem to nikterak bedlivě nestudovat (takže nebudu kritizovat obsah), protože jsem byl prostě příliš omráčen tématy a jazykem evropských úředníků a robustností EU byrokracie.. Prostě europarlament/Brusel se mi jeví jako svět sám pro sebe (svým myšlením, tématy, jazykem..) ..nebo spíše černou dírou, která do sebe pohltí pohltí poslance, natolik, že v jejich domovských zemích pak zpravidla o nich už nikdo víckrát neuslyší..

Tak díky alespoň za tento pozdrav z onoho světa;-)

3 0
možnosti
Foto

Rádo se stalo. Přijďte se někdy podívat.

0 0
možnosti

To s těma klimatickýma uprchlíkama je hudba budoucnosti, ale přijde to. Už teď pro to OSN a EU připravuje podhoubí. Vsaďte se! ;-)

2 0
možnosti
Foto

Pokud s tím nezačneme něco dělat, tak ano.

0 0
možnosti
Foto

Proboha, proč nějaká rezoluce vyzývá k nalezení vhodných způsobů, jak pomoci ženám, které se stávají největšími oběťmi důsledků klimatických změn???

Zdroj: https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=647961

8-o

2 0
možnosti
Foto

Zkuste si v takovém horku chodit v černém pytli.

1 0
možnosti

J62i48r17i 50T22i38c77h87y

8. 2. 2018 15:20

Proboha, proc jste se nechali zblbnout zapadnimi "levicaky" a pouzivate "gender", coz je gramaticky rod. misto "sex" - pohlavi?

1 0
možnosti
Foto

Aby tomu gendristé rozumněli ;-D;-D;-D

0 0
možnosti