Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Respektovat ano (ono nic jiného se ani dělat nedá). Neznamená to však, že Zemana kvůli jeho vítězství přestaneme kritizovat, protože po jeho výrocích těsně po volbě k tomu není žádný důvod. A nedělám si žádné iluze, že se to v budoucnu nějak zásadně změní k lepšímu.

2 0
možnosti

Pro mnoho voličů to byla volba mezi zlem a ještě větším zlem.

Nebylo to o Drahošovi. V soukromí to snad může být slušný člověk. Nepřehlédnutelným prvkem celé kampaně byla neuvěřitelná preference Drahoše - po marketingové stránce velmi kvalitní, ale v celkovém vyznění manipulativní až nechutná. Jako když šmejdi nabízejí nekvalitní zboží a využijí všech nefér praktik.

To by ale nebylo to nejhorší. Mnohem horší byla skutečnost, jaký svět Drahoš mj. zastupoval - svět Halíka, Jakuba Jandy, Sorose a jim podobných. Svět pozvolné likvidace svobody slova, cenzury, autocenzury, manipulace, ostrakizování a pronásledování oponentů, vyhazování nepohodlných z práce, neskutečné multikulturní korupce, vymýšlení nových trestných činů a přestupků. Svět, který při prezidentských volbách potřeboval do popředí vystrčit marketingovou figurku, tvárnou, na první pohled slušnou...

Mnoho voličů ale tuto hru prohlédlo a volilo proti většímu zlu - nastupující multikulturní diktatuře.

0 0
možnosti
Foto

D69a50n 50Š74í62d56a

29. 1. 2018 13:00

Ale jděte. To asi připadalo tak Vám. Asi podle Vašich slov jste také volil Zemana, že?

0 0
možnosti

J29i81ř24í 56F76o28g76e25l

28. 1. 2018 9:11

Vaše úvahy jsou naprosto mimo reálií.

1 1
možnosti

..., milé děti!

Ještě, že Vás v tom EP máme. Že nás správně směrujete...

1 0
možnosti

Jak jste napsal " Je třeba respektovat výsledky voleb ". Tak to respektujte.

1 0
možnosti
Foto

Já jsme demokrat, respektuji prohru. Pokud byste si ten článek přečetl, tak to víte.

0 0
možnosti
Foto

Ti lidé měli k dispozici vše oeníze, profesionální týmy, noviny a televizi a přesto si vybrali do koncovky a finále nýmanda. Mnoho voličů prostě poznáí hlupáka i když se maskuje sérií titulů. Propaganda to opět nezvládla, snad tedy příště.

4 3
možnosti
Foto

Nýmand rozhodně není. Zkuste si o něm něco zjistit.

2 0
možnosti

J88i84ř51í 10H93o52r46á30k

27. 1. 2018 23:58

Vždyť Drahoš je loutka, kterého si cca před rokem marketéři vytáhli, že by přece jenom mohl Miloše.... Vrazili do toho 50 mega, myslím si, že víc a dotáhli to z nuly na 48%, dobrý ne? Ale moc tlačili na pilu až to přehnali. Podpora Halíka, Kalouska a Koláře a jejich urážky byly už moc, že my na dědině jsme socky s IQ 60. Bohužel.

10 1
možnosti
Foto

Drahoš není loutka. Je to velmi seriózní člověk. Jen nikdy nebyl v politice.

1 0
možnosti

No a zase, kdyby a proč a jaká procenta, to je nyní naprosto bezvýznamné. jesti byl zvolen takovou či onakou většinou, prostě je prezidentem. Lidovci žádného kandidáta nepostavili, proto si nemyslím, že byste měl být v pozici kritika. Bohužel pro vás, jste reprezentantem Europarlamentu a nějak se vám nedaří upozorňovat na vaše úspěchy, spíše se stále častěji setkáváme s až s velmi negativními důsledky činnosti této instituce pro naši republiku. Nakonec chápu, za peníze i v Praze dům, jak se u nás říkávalo ....!

3 0
možnosti
Foto

H80a28n36a 40V12l25k91o21v72á

27. 1. 2018 22:13

Ale kuš. Rozdíl byl 3 % a kdyby Drahoš místo stahování králíka a "změně přízvuku" jednal dál jako normální člověk co si na nic nehraje, asi by vyhrál.

1 0
možnosti

Paní Vlková - asi, možná, snad. Dodám jen, kdyby se neproměnil v p. Horáčka tak.....:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS