Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Zdechovský, já nejsu ani hrdý Čech, ani Čech - jsu Moravák. V Česku nežiji - žiji na Moravě. Pokud vím, Okamura nemluví o "Česku", ale korektně o České republice. V tomto ohledu má mé sympatie.

0 0
možnosti

Kdyby nebylo migrantů, tak by si je musel obchodník ze strachem Tomio Okamura vymyslet. ;-D

1 4
možnosti

Kdyby nebylo migrantů, Merkelové a Junckera, nebylo by Okamury.

4 1
možnosti

Je to velmi solidní rozbor a jak už jinde napsal pan doktor Tomáš Vodvářka, každému kdo má IQ vyšší než 60, je jasné, že Tomio Okamura šel do politiky nikoliv kvůli nějakým ideálům, ale pouze proto, aby z ní mohl kořistit. To dosvědčují mimo jiné miliony korun za PR, které inkasoval ze státní kasy prostřednictvím hnutí Úsvit, což nápadně připomíná tunelování. SPD je spolkem pochybných individuí mezi nimiž jsou Volný,který bere státní peníze na sociální bydlení a od sociálně slabých pak vybírá nekřesťanské nájemné, čili parazituje na státních penězích, lichvář Kohoutek, brusič Rozner a mikrovlnka Koten.

1 1
možnosti
Foto

Ještě štěstí, že máme aspoň ty lidovce, kteří se do politiky nahrnuli zcela nezištně.

1 0
možnosti

..bylo by záhodno si zametat rovněž před svým prahem neb se to tam začíná dosti kupit...!!

1 0
možnosti

Ajajajaj, takové vrtění psem (a ještě pod takovým titulkem), to už je docela dost velký extrém i na vás.

4 0
možnosti
Foto

To je hustá demagogie !

8-o

Je zcela legitimní a v souladu se zájmy našich občanů omezovat zahraniční pomoc na minimum.

3 1
možnosti

Pan pisatel je europoslanec za KDÚ-ČSL, takže od něho je to jasné. Tato strana nikdy nic pro HDP našeho státu neudělala a jen čerpala peníze daňových poplatníků.

6 0
možnosti

Jakákoliv pomoc Africe kromě zemědělského nářadí a strojů, je naprosto k ničemu a slouží jenom k tomu, aby Afrika byla stále v době kamenné. Drtivá většina financí a jiné "humanitární" pomoci končí v rukou místních bossů a slouží jim k ovládání svých teritorií. Takže dávno se s tím mělo přestat a hlavně se zasadit o to, aby se do Afriky nedovážely zbraně a prosadit naopak, aby se lidi učili pracovat s půdou. Takže SPD je ještě měkká. Zrušil bych "humanitární" pomoci úplně a raději bych ty místní lidi učil pracovat pro vlastní obživu.

Mimochodem - pokud vím, tak hodně (ne)ziskovek se na tom přiživuje. Pak se hezky po Praze vyvěšují bilboardy s různými nápisy v ceně milionů, hlavně že je to z "humanitární pomoci".

6 3
možnosti

Ehm, jak jste to myslel s těmi "výdaji na skladování dalších zbraní" ten článek, na který tam je odkaz, je o zbraních mezi civilisty.

1 0
možnosti

Však se klidně rozepište o Íráku, udělejte porovnání spolupráce s jinými členskými zeměni EU a úplně nejlépe to kvalitně ozdrojujte. Budu se těšit;-)

2 0
možnosti
Foto

Určitě rád. Rozhodně z toho špatně nevyjdeme ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.