Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Nikdy jsem se nezajímal o to, kdo jak v EU hlasoval, protože to považuji za zbytečnou nikým nevolenou instituci. A doufám, že na pozadí událostí především v jižních a západních zemí nebude mít nepovedený experiment EU dlouhého trvání. A podle toho co píšete, můžete tedy říct, že nikdo z KDU-ČSL nehlasoval pro postihy za kvóty? Jinak pane, lžete imrvére v politici takřka všichni. To není omluva pro Okamuru, to je konstatování reality.

První, kdo chtěli zásadní změny byly VV, ty se podařilo "tradičním politikům" , médiím a mocným v pozadí rozprášit a koupit okamžikem vstupu do parlamentu.

Další, kdo měli v programu zásadní změny, byl Úsvit. Tam už to té výše jmenované sestavě trvalo tuším dva roky.

Nyní jste zoufalí a snažíte se rozložit další subjekt, který navrhuje omezení vašich neomezených možností a pravomocí. A přeji vám, aby se vám to nepovedlo.

Pokud si myslíte, že tímto bojem něco získáte, je to vaše volba. Zatím získává SPD. Na vašem místě bych se soustředil čistě na KDU-ČSL, neboť jste prolezli s hooooodně odřenou zadnicí.

Jinak, SPD jsem volil, ne, jak se většina domnívá, kvůli Okamurovi. SPD jsem volil pro jejich program, se kterým se v naprosté většině bodů ztotožňuji.

A ty výkřiky o Okamurovi? To je problém těch křiklounů, který se mě netýká.

5 8
možnosti
VK

Vy svou příslušnost k SPD dokážete vyjádřit již prvním souvětím. Neznalý...., víc by admin nesnesl.

6 1
možnosti
VM

Děkuji vám za váš přihlouplý subjektivní úhel pohledu

0 0
možnosti
Foto

;-D8-o program SPD? Fakt si myslíte, že by tihle exoti dokázali řídit stát? Opravdu chcete aby ovlivňovali život váš i vašich blízkých? Skoro se mi tomu nechce věřit....;-)

9 0
možnosti
VM

O nic větší či menší exoti, než to, co tady vládlo posledních 28 let. Ale pro mě jsou důležité body jako referendum, přímá volba a odvolatelnost politiků, jejich odpovědnost, přiznávání majetku a boj proti nelegální imigraci alespoń v podobě, jako je v Maďarsku, Rakousku ši Švýcarsku :-)

1 0
možnosti
RC

EU parlament je nikym nevolena instituce? 8-o8-o8-o

3 0
možnosti
VM

Volební účast 18.2% To je fakt kuva mandát. Je to zbytečná instituce odložených politických trafikantů a pevně věřím, že se EU max do 10ti let rozpadne. Hezký víkend :-)

0 0
možnosti
RC

ale porad je to volena instituce

0 0
možnosti
VM

A pořád naprosto zbytečná ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.