Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

R38o53m86a56n 84F92i10a14l98a

14. 12. 2017 9:47

Pobídky pro kvalifikované syrské uprchlíky? Takže nekvalifikované, nezaměstnatelné uprchlíky si necháme a ty co něco umí těm zaplatíme aby se vrátili? Bravo

5 1
možnosti
PH

P26e20t48r 22H56a70l63í24k

14. 12. 2017 9:35

Myslím si, že patříte k těm rozumnějším ze stáda politiků, ale začínáte sklouzávat k bulváru.

Okamuru nevolím a ani nebudu, ale tyhle vaše bulvární útoky se mi nelíbí.

Stejně tak, jako to kličkování typu nebylo to hlasování pro něco, ale byla to rezoluce, že jsme pro něco, ale my jsme to nemysleli tak vážně, jen nepovinně. My jsme něco jen doporučili komisi, ale to že to udělala, s tím nemáme nic společného a můžou za to jen oni.

Tohle EU politikaření je hodně ubohé.

11 4
možnosti
Foto

Nikdo nepolitikaří. Já se jen bráním.;-)

0 0
možnosti
JH

Pane Zdechovský, pokud jste nehlasoval pro kvóty, respektive pro příliv migrantů do ČR, jak hned v několik svých článcích uvádíte, je to jen dobře a Okamura by měl vysvětlit o čem tedy mluví.

O tom, že je SPD stranou jednoho muže, není pochyb, bez Okamury by nebyla v parlamentu a tak tu logicky šéfuje tvrdou rukou. Není na tom nic k divení.:-)

Spíše mě udivuje, že se tak usilovně patláte v poměrech SPD. Předpokládám, že člověk si má nejdříve zamést před vlastním prahem - a u lidovců, kam patříte, je toho přeci spousty k zametání, že?:-)

10 4
možnosti
VK

Je snad normální, že se ohradí ten, o kterém se lže.

1 0
možnosti
MB

Okamúra to dělá dobře ! Lže, populizuje a má problémy s účetnictvím. Jako vždy něco přebývá a není to tam, kde to původně mělo být ! Hle, další adept na úspěšného a v kolektivu vcelku oblíbeného premiéra ČR ! ... :-)

3 2
možnosti
SB

A také Okamurova manželka pracuje nebo pracovala u komunistického europoslance, jako manželka jistého lidoveckého europoslance, který tady káže morálku?

3 3
možnosti
Foto

A kde pracujete Vaše manželka víte? ;-)

3 0
možnosti

Okamura není žádný ajnštain, ale mezi slepými jednooký králem. Kdyby volby probíhaly tak jak předepisuje ústava, tak bych ho nevolil, ale jelikož máme pětiprocentní klausuli a čtrnáctiokrskovou zemanuli, tak žádného jiného xenofoba, který by směl šanci dostat se do sněmovny, nevidím.

2 4
možnosti
Foto

To si děláte legraci...fakt jste ho volil?

3 1
možnosti
Foto

Přitroublý nadpis jen ukazuje, že je pan Okamura trnem v oku establishmentu. Chce to více sebereflexe anehlasovat pro uprchlíky !

14 11
možnosti
Foto

Establishment je Okamura jako místropředseda Poslanecké sněmovny. Ale jinak dobrý ;-D

5 1
možnosti
JV

J25i82r43i 87V37r84a45b85e54c

14. 12. 2017 8:36

Požadovat pravdu od Okamury je naivní. Ovšem jeho příznivcům s tlumenou inteligencí to stačí.

10 7
možnosti
SB

Příznivci Okamury umí uvažovat mnohem lépe než příznivci lidovců.

Lidovci klidně zaměstnají své manželky u komunistických europoslanců, klidně jsou s komunisty čtyřicet let v Národní frontě, aby potom horovali proti těm samým komunistům, klidně se hlásí k papeži, který otevřeně říká, že by Evropu otevřel migrantům.

Na české poltické scéně není nikdo tak přelétavý jako lidovci.

10 7
možnosti

A pro tu nepovinnou, nevinnou a milou resoluci jste tedy hlasoval, nebo né, vážený pane Zdechovský?

13 4
možnosti
Foto

Pane Ševečku, hlasoval jsem vždy pro nejlepší řešení migrační krize a to je řešení problému mimo EU. A to byl smysl té rezoluce - holistický přístup VVV A většina inteligentních lidí to opravdu chápe ;-):-P

4 3
možnosti
PK

Myslím, že není vhodné, když si politici vyřizují své problémy přes media a pomlouvají se navzájem, to jen ukazuje bídu dnešní politiky. Vyříkejte si to prosím osobně a neznechucujte normální lidi už tak znechucené stávající politikou.

5 3
možnosti
Foto

tak mu Okamurovi vyřiďtě, ať zvedne telefon, odpoví na SMS nebo na maily. Vše se zkoušelo, bez reakce. Když to zkoušeli jiní, také nereagoval, na FB kvůli tomu zablokoval dobře deset lidí (co jen já vím).

7 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.