Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím co bude Václav říkat, až se dozví, že Severní Irsko se odděluje od UK a zůstává v EU, Londýn žádá o zvláštní status, který by mu zajišťoval součinnost s EU zákony ,Skotsko chce po dnešním rozhodnutí S.I. stejný status také zůstat v EU

a neposledně se více jako 58% občanů UK vyjádřilo o ochotě druhého hlasování o Brexitu, založeného na úplných informacích ohledně výhod a nevýhod. Také je dobré znát fakt, že rozbíječ EU, Nigel Farage se odmítl vzdát celoživotního důchodu 2.5 mil

ročně, který dostane po dosažení důchodového věku. Prý by byl blázen a šidil by tím svou rodinu. Solidnost a upřímnost z něj přímo čiší.

5 2
možnosti
JH

J24i29ř26í 19H42o72r88á13k

4. 12. 2017 18:09

Nebo třetí a čtvrté hlasování, jako s tou evropskou ústavou (smlouvou z Portugalska). Však my si ten Eurosajuz rozbíjet nedáme. Ale sú tací..

9 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mne, jaké máte vysvětlení pro to, že se tři lidovci zdrželi hlasování o panu Mikrovlném. Dost mne to překvapilo, mohlo to dopadnout jinak.

3 0
možnosti
JF

Vidíte třísku v oku bratra svého, ale břevno ve svém nikoliv, pro lidovce typické! Rv

11 2
možnosti
Foto

A jak byste na nepravdu reagoval Vy?

1 0
možnosti
LC

Pokud se o jednáních Evropského parlamentu může dozvědět více aktuálních detailů jenom ten, kdo je ochoten si je někde pracně googlovat a překládat do češtiny, může za to Klaus, Okamura a jiní odpůrci Bruselu, nebo je to chyba "Evropanů" v čele s českými zástupci v Bruselu? Ano, existuje českojazyčná mutace webu Evropského parlamentu, ale nejčerstvější publikovaný článek v sekci věnované migraci pochází z června...;-)Takže než budete příště kritizovat "strašení" ze strany některých politiků, zkuste se zamyslet nad tím, proč ani oni, ani široká veřejnost nemají ve svém jazyce přístup k aktuálním a podrobným informacím o práci orgánů EU.

16 2
možnosti
Foto

Zkuste sledovat vice to, co vse o EU publikuji. Ty informace tam najdete.

0 0
možnosti
Foto

Nestraší nás jen Klaus, ale i ekonomka Šichtařová, jež srovnala hlasování v Evropském parlamentu o revizi Dublinského protokolu, jež mát trvat stejně ještě řadu let s Mnichovskou dohodou. Ale dech mi vyrazil i Miloš Zeman, jenž nedávno sdělil na diskusi v našem malém městě, že pomalu nastal čas, aby se za toto rozhodnutí zrušil Evropský parlament. A ještě navíc sdělil, že Dublinský protokol říká, že uprchlíci mají být zadrženi v první bezpečné zemi, jež je Itálie, Řecko a možná Turecko. Turecko nikdy žádný Dublinský protokol nepodepsalo, ten řeší jen vztah přijímání azylantů na půdu EU a připojilo se k nim i pár evropských nečlenských států. Takže se opět ukázalo, že Miloš Zeman rád vysvětluje témata, jež nemá prostudovaná.

5 10
možnosti
Foto

Marketa bohuzel opakovane ulitla... v tomto je mimo

2 3
možnosti
JH

Tak nevím, pane Zdechovský, zda -li by jste se Vy lidovci neměli raději zabýbat sami sebou. Podle posledních průzkumů už lidovecké preference klesly pod pět procent:-)

19 2
možnosti
Foto

Žádný div při té politice. Jen aby pan europoslanec nepřišel o práci.

11 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.