Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zakažme žárovky a vysavače... ups.

2 0
možnosti
Foto

Škoda, že pan poslanec nevěnuje tolik pozornosti jako HIV pozitivním v Maroku také domácí politické scéně. Možná, že kdyby lidovci trochu více sledovali domácí dění, nebyli by dnes šestiprocentní stranou a nekoukali závistivě po Tomiovi Okamurovi. Ten totiž nikomu nechce zakazovat jeho víru, ale chce bránit jejím projevům na veřejnosti, což asi bez problémů odsouhlasí většina ateistů i křesťanů a podrobnosti z projevů této víry by pan poslanec mohl mít za roky europoslancování z Bruselu a Štrasburku nastudované.

13 2
možnosti
JZ

J65a35n 89Z36i12e69g56l16e89r

27. 11. 2017 20:14

On Hitler měl svého času ve volbách skoro 40 % hlasů, a jak nakonec dopadl. A pokud Vím pan Zdechovský po Okamurovi závistivě nekouká a jako většina normálních lidí má z něho legraci. ;-D

1 1
možnosti

Obama je hlupák, ale Vaše logika silně pokulhává. Narozdíl od Islámu je homosexualita vrozená. Tudíž, Islám je věc volby.

Samozřejmě, že zákaz Islámu nic neřeší, jen mi vadí logický rozpor

2 0
možnosti
Foto

no, vzhledem k tomu, že všechny děti i ze smíšených manželství se automaticky rodí jako muslimové a konverze se trestá až smrtí, tak ten příměr až tolik nepokulhává. Hlavní myšlenka ale byla, že zákaz dvakrát moc nevyřeší a zrovna ta homosexualita tam byla jako nadsázka.

1 0
možnosti
Foto

R^zákazy a zákony jsou od toho aby se porušovalyR^

0 0
možnosti
Foto

Čím větší reklama na homosexualismus, tím více homosexuálů a naopak. Proto je rozumné tyto úchylky nepodporovat.

4 3
možnosti
MP

Něco na tom samozřejmě je. Ale nabízí se obligátní paralela s nacismem - přestože je nacismus zakázaný, tak stále existují nacisté. Znamená to snad, že zákaz nacismu je nesmyslný a zbytečný? To, že se něco zakáže, ještě samozřejmě neznamená, že se to podaří vymýtit, ale výsledkem může být alespoň určité omezení a snaha, aby se daný jev dále moc nešířil.

Kromě toho, on vlastně není zakázaný samotný nacismus, ale jeho "propagace". Je jasné, že ani Islám nelze zcela vymazat z hlav lidí, ale podobným "zákazem propagace" lze dosáhnout toho, aby se to drželo v určitých mantinelech. Takže ve výsledku by to vypadalo tak, že doma by si mohl dělat každý, co by chtěl, ale nesměly by se stavět mešity, provádět veřejné bohoslužby apod., prostě stejný status, jako má nacismus.

Jen taková úvaha, nic takového razit nechci, ani nejsem voličem SPD, ale technicky to do určité míry realizovat lze...

15 0
možnosti
OU

Ty závadné části ("směřující k potlačení...") už zakázané jsou. Nemám rád, když se problémy vzniklé nedodržováním současných zákonů řeší jejich zpřísněním.

0 0
možnosti
PT

8-10 procent homosexuálů :) :) :)

To není ani ve vězeních.

To mi připomíná "Přání je otcem myšlenky" aneb teď mi to chtělo ten vtip o tom, proč mají ministranti ulízané vlasy dozadu.

1 0
možnosti
Foto

Vyjadřujete se jak hlupák pane europoslanče. Já tu žádný islám a válku kultur nechci. Doma ať si každý hajluje a vyznává co chce, ale tím to končí. To je celé kouzlo toho vašeho zákazu. Když vy neumíte nakopat do zadku ideologii, která otevřeně hlásá nadřazenost mužů nad ženami, tak se odstěhujete tam, kde to tolerují, ale tady ty vaše prasárny nezavádějte nebo blbě skončíte.

18 2
možnosti
KM

K15a16r87e69l 60M35a72s70e35k

27. 11. 2017 19:35

Vyjadřujete se jako volič Pitomia.

0 6
možnosti
OU

Tentokrát s vámi souhlasím, vrtá mi ale hlavou, proč jste stejný princip neaplikoval na zbraňovou směrnici EU, která z mého úhlu pohledu funguje dost podobně: tak jako teoretickým důvodem zákazu islámu je snaha zbavit se radikálů (tedy příznivců hnutí, která jsou postižitelná už nyní), tak je snahou oné Směrnice vyřešit zbraně nelegální zákazem zbraní legálních... Což je stejně absurdní jako zákazy v článku popsané, ale tady vám to nevadilo.

4 1
možnosti
Foto

Kde jste prosím vzal, že Zdechovskému nevadil zbraňový zákon? Mezi českými europoslanci jej totiž kritizoval nejhlasitěji a prošla mu drtivá většina pozměňováků. Výsledek sice pořád nic moc (viz třeba ty zásobníky), ale říct zrovna u Zdechovského, že neprotestoval proti "zákazu zbraní", je dost liché. https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586698

2 0
možnosti
Foto

Karma.

Myslím, že Miroslav Horníček kdysi pronesl památnou větu: "Tak důrazně to odsoudili, že to hned přestalo existovat."

5 8
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.