Diskuse

Pokrok nezastavíte a tři pohlaví jsou v módě!?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Vzhledem ke složitosti problému by bylo nejjednodušší uvádění pohlaví zcela zrušit.

1 0
možnosti

J31a80n 42B25u53r73d92a

16. 11. 2017 11:48

Mě tohle nepřijde úplně fér. Kdybyste byl ze zdejší úderky, tak neřeknu, ale u Vás předpokládám, že jste to německé rozhodnutí četl. Jednak se opírají o názory psychologů a lékařů, jednak celé to rozhodnutí pracuje s důstojností oněch osob, které v současném právním systému nemají zaškrtnuté ani to, ani ono. Fakticky se nic nemění, protože všechny problémy, které budou spojené s novou kolonkou, mohou existovat i v současném stavu (para 54). Samozřejmě chápu, že blog není místo pro padesátistránkovou esej, ale tohle si zaslouží poněkud citlivější a vyváženější přístup. Minimálně by se slušelo reprodukovat důvody, které tam BVerfG zmiňuje k tomu, proč současný stav ty lidi poškozuje a není žádoucí. Namísto toho celý jejich rozsudek hodíte do článku o tom, jací jsou ti pokrokáři ale blázni; hned vedle něčeho, co přišlo z tumblru.

1 0
možnosti

P83e12t20r 84M12u22n31z58a66r

16. 11. 2017 8:49

"Dosud byla od roku 2013 u dětí trpících genetickou vadou přípustná jen možnost nechat kolonku prázdnou." nejsem v dostatečně vzdělán v tomto oboru, ale dosud jsem si myslel, že z genetického hlediska můžete být buď muž nebo žena. Ona i jiná možnost?

0 0
možnosti
Foto

R^I když nepochybuji o tom, že stále hrozí nebezpečí ze strany destruktivních fanatiků - teroristů, zároveň se nemohu nezamyslet nad tím, jak se na nás asi dívají. Mohli by nám už dát pokoj, když jsme tak ochotni se vymezovat jeden vůči druhému a řešit nesmysly jako šílenci, kteří jsou tak nesourodí, nesoudržní, k vyhynutí v nečekaných a přibývajících sporech vedených z vůle, jež nám není nikým vnucována.

2 0
možnosti
Foto

Tohle je možná také určitá forma terorismu. ;-D;-)

2 0
možnosti