Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za článek R^

1 0
možnosti
TT

Jedna zpráva je ovšem pravdivá: Když dorazíš do Německa, máš tam své jisté do konce života, a to nejen pro sebe, ale pro všechny členy svého klanu, které za sebou pozveš. A ač to ne v darované vile, rozhodně se budete mít stokrát líp než lidi v Africe a chudáci v Arábii.

4 0
možnosti
VV

Toto je typicky priklad Fake news

1 2
možnosti
JM

Nejlepší proti migranská politika by bylo okamžitě vracet, aby ti co se vráti už správné informace zájemcům doručí.

5 0
možnosti
AR

Celý ten binec s imigranty zavinilo vedení EU v Bruselu. Stačilo už r.1914 nepřijímat je do Evropy a ten nepořádek by hlavně v západních a severních zemích Evropy nebyl. Nebyl žáden problém pro Řecko, Itálii i Francii donutit svým vojenským loďstvem už na moři otáčet ty bárky či loďky zpět do míst z nichž vyplouvali a dosud vyplouvají. V této kauze držme se úzce stanoviska Polska a Maďarska, tedy příjem těchto migrantů žáden!!

3 0
možnosti
Foto

EU existuje už od roku 1914??? 8-o8-o8-o

0 0
možnosti
TK

Pašeráci by si mohli vymýšlet co by chtěli, kdyby evropští politici jasně vystoupili v médiích (a zaplatili informační kampaň v zemních odkud migranti přicházejí) a jasně řekli, že Evropa patří Evropanům a není zaopatřovacím ústavem pro ty, kteří doma nejsou spokojeni se svou životní úrovní. Jenže nic takového se nestalo, místo toho jen samé "To zvládneme", "My je potřebujeme", "Oni potřebují pomoc"..

15 1
možnosti
ZH

Vzdyt si platej informacni kampan.

0 0
možnosti
Foto

Základním problémem ale je německý přístup k této věci a jako jádro německého přístupu je jeho kancléřka. Ať se vymlouvá, jak chce, tak ona si svým způsobem ten "exodus" (asi by mělo být "inodus", ale to slovo neznám).

Prostě bývalá svazácká funkcionářka DDR si zde naplnila své ideály a teprve velmi negativní ohlas z jejích vlastních politických kruhů ji donutil předstírat, že o věci přemýšlí. Nepřemýšlí, plní si svá odvěká ideologická přání.

3 2
možnosti
RN

R36a73d56i25m 69N56o88v90á34k

2. 11. 2017 12:08

Mne docela šokuje, jak si už troufají garantovat, že po dvou hodinách si převezmou pašování na starost pašeráci bez hranic a podobné instituce. ;-D

1 0
možnosti
JM

Já teda nevím, ale existenci těchto stránek bych řadil spíš do kategorie Německo proti migraci nic nedělá.

3 3
možnosti
LH

Neziskovky dovážející prchlíky od Libyjských břehů do Itálie opravdu nedostávají dotace na pronájem luxusních lodí s bazénem, musí se spokojit se starými kocábkami, mohou proto častěji cirkulovat. Je také pravděpodobné, že zakrátko budou přerozdělování nikoli do Kanady, ale v Evropě do Východních zemí. To je ovšem rmoutit nemusí, jejich životní úroveň bude zajištěnější, než-li mnoha zdejších domorodců...

5 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.