Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

Pana europoslanče, ač chápu, že Vám a Vašim soudruhům z EUsoc prevence, selský rozum a pochyby (zejména o režimu, který je u moci - byť by byl jakýkoliv) nic moc neříkají, tak se ptám: čím to, že je u nás zatím relativně bezpečno ve srovnání s oním "Leviathanem" západní Evropy (k němuž naše elity vzhlíží stejně, jako dříve vzhlížely k SSSR)? Nemá to jen čistě náhodou něco společného s tím, o čem nemůžeme mluvit? Případně něco s inženýry a lékaři? A myslíte, že v době otevřených hranic zatím "nepostihnutým" zemím opravdu nic nehrozí?

15 4
možnosti
Foto

Vážený pane Vyorale, mám rád Vaše komentáře, pokud vynecháte slova o soudruzích. Jinak na mě působíte trochu nevzdělaně. Jinak já nejsem propagátor otevřených hranic. Jsem propagátor jiného způsobu práce policie, který se v České republice v ČR velmi osvědčil [>-];-)

1 2
možnosti
JZ

Brzy to nebude, na hysterii je ještě čas a máme unikátní možnost řešit to s chladnou hlavou, bez desítek a stovek tisíc rozlícených muslimů za zády.

Jenže do toho se žádné straně nechce, vsadit na tu hysterii je jednodušší. Velice rád bych viděl, jak bude SPD "zakazovat ten Islám", jak jsem slyšel od některých voličů.

4 0
možnosti
Foto

Myslím, že chce nechce. Dříve nebo později ta pravda vyjde najevo. O to se nebojím.

0 0
možnosti
Foto

Všichni politici, kteří vedou tuto rétoriku mi připomínají někdejšího pražského primátora Igora Němce, který ve chvíli, kdy se v roce 2002 na Prahu valila povodňová vlna, říkal, že situace je výborná....Za takovéto kecy by se měl skládat poslanecký mandát.

18 2
možnosti
SB

Tím spíše, že Němec tu situaci pouze lakoval na růžovo, ale ovlivnit ji nemohl, zatímco dnes se lakuje na růžovo i to, co zatím by ještě jakž takž ovlivnit šlo.

O to větší je to nezodpovědnost.

12 1
možnosti
SJ

A vy, pane Zdechovský, jste ještě v KDU-ČSL, nebo jste už definitivně přestoupil do Evropských hodnot za Jandou a Mácou, jehož zostuzovací blog ozdrojovaný Sorosovým demagog(em).cz jste tu posledně tak srdnatě hájil? Možná vás v tom Bruselu mohli naučit, že: "Better safe than sorry!". Tak nás tu pořád nepřesvědčujte, jak je to všechno príma a v pohodě. Všichni víme, že není: stačí se podívat do Německa, s kterým máme nehlídané hranice. Pro vaši informaci: v tisku (iDnes) proběhla zpráva, že je u nás již aktivní Muslimké bratrstvo (pro vás zřejmě jen takoví hodní misionáři - zpřízněné náboženství).

http://zpravy.idnes.cz/islam-islamizace-cesko-seyran-atesova-aktivistka-f78-/zahranicni.aspx?c=A170930_354926_zahranicni_hm1

Doporučuji se ještě nějaký čas srdnatě rvát za Jandu, Mácu a Sorosovy Evropské hodnoty proti "čecháčkovským islamofobům a xenofobům" a snad v příštích volbách už nebudete mít ani těch umouněných 5,8%.

19 2
možnosti
Foto

Pane Jahodo, já pro Vaší informaci jsem členem meziparlamentní skupiny pro boj s terorismem. A věřte mi, že informace o různých extrémistech včetně těch islámských mám velmi dobré. A informaci o aktivitách Muslimského bratrstva v ČR vidím opravdu poprvé. Pokud mi ji doložíte, rád s tím budu pracovat. Jinak můj názor na Jakuba Jandu a jeho práci je 3 roky neměnný. Podle mě Evropským hodnotám jeho osoba škodí.

0 0
možnosti
KS

Nejlepší obranou proti migrantům je zůstat chudou zemí.

1 1
možnosti
Foto

A teď to zkuste říct voličům ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JH

J15i86ř53í 41H23o64r17á97k

23. 10. 2017 9:35

Zaplavili už naše sousedy Německo, Rakousko. politik by měl trochu vidět do budoucna a ne hasit to, co se stalo. Ale ani to EU neumí. Lidovci jsou prodejní, prodají babičku třeba arabovi, to dělali po celou dobu své existence. Spojí se třeba s komunisty, viz 1948-1989 a pokus Kalouska.

18 2
možnosti
KS

Kdybyste se trmácel stovky kilometrů do Evropy, zakotvil byste v zemi, jejíž sousedé mají skoro trojnásobně vyšší životní úroveň?

1 2
možnosti
TP

T92o94m46á64š 15P74í31c22l

23. 10. 2017 9:31

Hezky jste to popsal. A abychom takový stav zachovali, je třeba se vyvarovat čehokoliv, co by ho mohlo ohrozit. A rovněž je třeba udělat prevenci, kterou státy na západ od nás neudělaly. Např. se začít zabývat islámem.

19 1
možnosti
SB

Pane europoslanče, to, že to nebezpečí zatím neudeřilo a že dosud ani neklepe bezprostředně na dveře, neznamená, že tuhle situaci můžeme podceňovat. Právě naopak: Měli bychom o to více být ve střehu, dokud je čas. Až udeří, bude už pozdě na předběžná opatření.

Příměry:

Když už je šestnáctiletá dívka k pramalé radosti své, svých rodičů, svého milého a jeho rodiny těhotná, je už pozdě na dodržování antikoncepčních zásad.

Když už mi hoří barák, je už pozdě na protipožární opatření a na kontrolu příslušných elektrických nebo topných zařízení či komína.

Když už člověk má čtyřicet stupňů horečky, je už pozdě na preventivní hygienická opatření nebo na očkování proti příslušné nemoci.

Právě nyní, dokud je čas, bychom měli mít oči otevřené a opatrnost na nejvyšší možné míře.

20 2
možnosti
IB

I59v45o 75B10o12u32š43e

23. 10. 2017 9:40

To se da lecit. Tedy mozna.

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.