Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Ne. Clanek humor neobsahuje...

0 0
možnosti
FH

Ono je vůbec otázkou, zda je potřeba neustále tabuizovat sex, zatímco násilí se ukazuje v seriálech, filmech, zprávách. Nebylo by na světě prostě lépe, kdyby se lidí více zabývali sexem a méně násilím? Bohužel z těchto důvodů jsou pro mě kdučsl nadále nevolitelní, ačkoliv mají nejlepší osobnosti, včetně vás.

0 0
možnosti
AJ

To mi pripomina jak Conchita Wurst poukazuje svym vzhledem na netoleranci k odlišnostem.......

0 0
možnosti
ID

To je vyborne. Detem sex zevsedni a budou se zajimat o neco jineho. Dale by se mel natocit porad o realitnim wrestlingu. Zadne "pas de danse" a predstirane pady. Chceme videt opravdove rany pesti a slyset praskani zebernich kosti. Kdyz realita tak realita.

0 0
možnosti
JB

Článek dobrý R^ - ale teprve čtením diskuze jsem se skutečně pobavil ! ;-D

0 0
možnosti

Podíval jsem se na fotky Line Elvsåshagen na internetu a začínám chápat, co jí na těch tělech ukazovaných v médiích vadí.

Ale nejsem si tak moc jistý, jestli je chyba v oněch médiích a nebo jejím jídelníčku.

2 0
možnosti
PN

P16e28t87r 28N10e82t70í88k

29. 8. 2017 12:42

Milé děti, tak takhle, jak to dělá Rocco, tak tak to nedělejte. Dělejte to takhle, jak to dělá strejda Björn

10 0
možnosti
JC

Myslím, že ty páry, které se přihlásily rozhodně nešoupou potmě ve čtvrtek večer misionáře, takže to bude "z bláta do louže". ;-)

1 0
možnosti
PL

Super nápad, a kdy bude "porno" i na ČT?;-D;-D;-D Nešlo by na to získat příspěvek z norských fondů?

6 0
možnosti
VN

Norsko je pravděpodobně v dnešní době nejzhovadilejší zemí na světě.Pomalu začínám chápat pohnutky , které vedly Breivika k tomu , aby udělal co udělal. Tím samozřejmě jeho čin neschvaluji. Mezi takovou svoločí žít , to je na odstěhování pryč.

Jinak si kladu otázku zda naše civilizace má šanci na přežití , když se zabývá takovými hovadinami..

4 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.