Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozdíl je zásadní. Pašeráci shrábnou zčásti legální zisk za služby, shrábnou výnos z okradení migrantů na území nikoho, shrábnou další peníze za prodej migranta do otroctví a nakonec ušetří na ochotě neziskovek zachraňovat tyto migranty-otroky co nejdřív po vyplutí. Naopak neziskovky ulevují obchodním a soukromým lodím, které by musely ze zákona poskytovat v oblasti pomoc na moři. Dělali by to amatérsky bez vybavení. Utopilo by se více lidí a o to vám jde? Jako křesťanovi nebo jako europoslanci?

Vážně by mě zajímalo, jaké máte informace o vyjednáních v Libyii, kde se slibují konkrétní pokroky již od počátku tohoto roku. Zdali jste se na to v rozpravách řádně vyptal? Zdali jste informován o finančních tocích z EU na pomoc (komu?) v Libyi. A považujete tu pomoc za správně cílenou a efektivní? A máte informace o zlikvidovaných pašeráckých ganzích? Nebo letos žádný nebyl zaznamenán? Já vím, já "vás nevolil", nemám se tedy co ptát. Jenomže já vás volil, jsem dlouholetý křesťanský volič. ;-€

0 1
možnosti

Fňukat u Vašeho šéfa (Bělobrádek)

0 0
možnosti
Foto

P22e77t95r 41H61a18n19n24i53g

11. 8. 2017 11:32

Pane Zdechovský, nejenom, že jsem Vám věřil, ale už, a to ještě před Vaším tehdejším raportem Jsme my ROZUMNÍ na to upozorňovali a byli za to, na rozdíl od Vás, člena KDU - ČSL popotahováni. Viz Adam B. Bartoš předseda Národní demokracie

0 0
možnosti

Proto se v budoucnu uvažuje o zřízení krizového zařízení přímo v Libyi, kde by se museli zájemci o azyl povinně registrovat. Kdo tak neučiní, automaticky ztratí nárok na azyl.

Toto je naprosto výborný nápad. že s tím někdo již dávno nepřišel. Jen do toho

2 0
možnosti
Foto

Protože to nedovolovala bezpečnostní situace v Libyi a nikdo to proto raději nechtěl. Dnes už se náhled na to mění.

1 0
možnosti

Blahopřeji, pan Zdechovský přišel na to, co všichni dávno víme.

1 2
možnosti
Foto

Fakt. Jste prostě nejlepší ;-)

1 1
možnosti

Dobře že jste pane Zdechovský ten nadpis opravil.

To se cení.R^

2 0
možnosti
Foto

Ano, měli jste pravdu. Bylo to matoucí. R^

1 0
možnosti

Výtečný článek. Již nějakou dobu zastávám názor , že uprchlická krize je uměle vyvolanou akcí někým v pozadí , kdo se snaží Evropu oslabit. Tento článek mě v mém názoru utvrzuje. Nikoliv politici dělají politiku , ale miliardáři přes svoje různé neziskovky a "humanitární" organizace. A to je špatně. Nicméně nevidím v Evropě (snad až s vyjímkou Orbána v Maďarsku) chuť ani zájem s touto svoločí bojovat...

9 2
možnosti
Foto

Nenazíval bych lidmi svoloč. Jinak s mnohým souhlas.

0 1
možnosti
Foto

Karma. Detailní a nestranný rozbor situace. Otázkou je, za jak dlouho se tyto "buřičské" skutečnosti a fakta dostanou i do mainstreamu a vyjádří s k nim i politici, kteří tenhle byznys podporují.

15 1
možnosti
Foto

Když si přečtete článek, tak zjistíte, že už v Itálii se to povedlo. Včera to bylo i na Primě...tak to nevidím tak černě ;-)

1 0
možnosti
Foto

Od roku 2015 jsou dle Vás důkazy, od roku 2016 dle Vašeho tvrzení policie zveřejnila desítky důkazů....

Přesto jste nedal jediný odkaz na oficialní tvrzení policie-proč?

V Italii rozhoduje o vině policie?

Kolik v regionu operuje neziskovek a kolik je vážně podezřelých?

Od Vás jako obvykle jen populismus před volbami:-/Rv

3 19
možnosti

Vy by jste chtěl aby vám každý vše naservíroval až pod nos. Buďte kreativní zkuste si sám informace dohledat a nebo si do Itálie dojeďte. Nebo vám vyhovuje psát jenom nesmyslně kritické příspěvky? Hezký den.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS