Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Všechny tyhle pomatence a perverzníky, kteří legalizace všech druhů sodomie prosazují a schvalují bych poslal na převýchovu do Ruska. Tam se mravy ještě ctí- dokonce přijali zákon o ochraně mládeže před LGBT pomatenci. A hlavně, kdyby se tam na veřejném prostranství děly takové nechutnosti jako jsou běžně k vidění v Praze, tak by občané sjednali sami rychle pořádek...tady aby se člověk bál napomenout úchyla na veřejnosti z obavy, že bude obviněn z homofobie a čeho všeho... Vaše strana by se měla přejmenovat a vypustit z názvu Křesťanská- když jste měli možnost legalizaci těchto úchyláren zastavit, tak jste se zdrželi hlasování-to je pokrytectví jako celý tenhle Váš článek a pochybuju, že byste ho vůbec napsal nebýt před volbami... a co jste udělali jako EU poslanci za Kdučsl pro Křesťany v Náhorním Karabachu, na které neustále útočí agresivní Azerské muslimské hordy? Nic! Vláda, ve které sedí Kdučsl podpořila strategické partnerství s Azerbajdžánem..opravdu si to slovíčko Křesťanksá z názvu vypusťte-budete důvěryhodnější!

1 2
možnosti
BG

Jaké nechutnosti jsou běžně k vidění v Praze?

0 2
možnosti
Foto

P73e34t66r 54K29o96u15c22k32ý

17. 7. 2017 18:49

"Dear A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M,O,P,Q,R,S,T,U,V,W,X,Y,Z and 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 and any combination." Směr už udalo hnutí LGBT, tak pro jistotu celou abecedu a čísla proto, že by se mohlo urazit například číslo 5, které, jak víme, žije. Slabinou tohoto řešení je pořadí, protože by si mohli stěžovat například Zoofilové, že jsou výrazně upozaděni oproti například Asiatům či Američanům. Toto bych ošetřil generátorem náhodného pořadí. Bylo by to alespoň pestřejší. A o to tu přeci v našem pěkném světě diverzity jde.

10 0
možnosti
Foto

Pokud chci být respektován druhými, musím je umět respektovat. A toto se mi v posledních letech u LGBT a jiných komunit naprosto vytratilo.Ta snaha diktovat svůj světonázor přestává být udržitelná a snesitelná :-/

11 0
možnosti
ZN

A pro ženy jsou povolené sukně a botičky na podpatcích? To přece chlapi nemusí - nebo ano? Ve většině případů je totiž na první dobrou poznat, kdo je kdo - taky špatně? Tak lidé mužského pohlaví, šup pro lak na nehty, podprsenku a nezapomenout na ty podpatky. Ať žije blázinec! Nefeministka Bezgenderová

5 0
možnosti
MT

Ja se citim diskriminovany protoze se nepovazuji za "everyone".

18 0
možnosti
JZ

Tak je zjevne, ze ne kazdy cestujici ve vlaku se vejde do kategorie "pan" ci "pani". A do kategorie " vazeny" uz vubec ne.

6 1
možnosti
JZ

Na jedné straně je to směšné, na druhé straně je to bohužel opět příklad jednoho z kamene mozaiky přehnané politické korektnosti, která postupně ohrožuje celou naši euroamerickou civilizaci. ;-(

20 0
možnosti
Foto

Ano a proto jsem si také žádnou korektnost nedovolil ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JL

No, ono i to good morning je diskutabilní. Co když je někomu po prohýřené noci lehce mdlo?

Tak jednak by ještě rád spal, takže v jeho individuálním pojetí času je ještě noc. A za druhé mu zcela jiste vadí fakt, že ostaním je dobře a jemu špatně.

Raději bych to nahradil obecnějším slovem - welcome.

A to everyone je taky divné. Někteří obyvatelé Londýna si žádné vítání přeci nezaslouží. Myslím tím především ty, jejichž prapředkové byli britští kolonizátoři, rasisti, machisti, xenofobové a homofobové. Čili vlastně všechny Brity.

Nakonec by podle mě bylo nejlepší hlášení bylo "Refugees welcome" :-)

0 0
možnosti
MP

Ono těch absurdit se otevírá daleko více. Pokud bychom měli přestat dělit společnost na muže a ženy opravdu důsledně, tak kromě jednotného oslovení a společných unifikovaných záchodů pro všechny přichází i další bizarnosti. Společné sprchy, společně provozování sportovních disciplín, a to včetně závodů, mistrovství a olympijských her (jsme všichni stejní, tak budeme závodit všichni společně - muži, ženy i všichni ostatní (co kdyby někdo nevěděl, za koho smí závodit?)). "Ženský lékař"? Neexistuje. Prostě lékař pro rozmnožovací ústrojí a chodit k němu budou všichni (zubař si také nevybírá, koho ošetří...). Atd.

13 0
možnosti
JS

Spolecne soutezeni ve sportu by se dalo vyresit handicapy. Ale to uz by si urcite nekdo stezoval, ze je poskozeny. Nejlepe tedy zrusit skore, mereni casu a vyhlasovani viteze.. Nebo zrusit souteze vubec a provozovat spolecne hrani.

1 0
možnosti
Foto

I26v81a73n 47V14e90s60e33l97ý

17. 7. 2017 14:24

To sjednocení WC nemusíte brát s ironií. Někde jsem četl, že už se to kdesi stává realitou.

Co se týká Velké Británie tak tam nějakým veganům či podobným vadila nová pětilibrovka při jejíž výrobě bylo použito stopové množství loje. Jako by tu bankovku chtěli požívat. Nejhorší na tom je, že stát snad slíbil změnu výroby nebo ji dokonce změnil!

Myslím, že naše kontinentální populace se stává, díky svým představitelům, již debilní (promiňte mi ten výraz).

20 0
možnosti
TP

T28o59m35á95š 25P46í13c26l

17. 7. 2017 13:48

To mi neříkejte, že kdybych byl ženou v mužském těle či mužem v ženském těle, že bych si aspoň jedno z těch oslovení dámy a pánové nevybral...

9 0
možnosti
DP

No, leda že byste se cítil jako TO.... Pak asi ne.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.