Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

ok. přes mnohé názorové rozdíly, jsem vás pane Zdechovský uznával, protože jste udělal i několik dobrých věcí. Ovšem takovouto ubohou trapárnou jste se odkryl v plné nahosti a pouze aktivní admin nedovoluje shrnout jediným slovem, co si o Vás myslím. Jak je vidět z komentů, všimli si toho prakticky všichni. Předpokládám, že jste certifikovaným eurořetězem přikurtován někde, protože Vaše "nadnášivost" dosahuje gargantuovských parametrů.

2 0
možnosti
RV

Věta, kterou z rezoluce citujete, začíná (opakovaně) "vzhledem k tomu, že...", nicméně jaksi necitujete druhou polovinu, tedy CO? se m dít vzhledem k tomu, že...

Může to klidně být "Vzhledem k tomu, že ISIS provádí zvěrstva, EU nařizuje viditelně označit všechny Čechy, odvézt je do internačních táborů a zlikvidovat."

Opravdu má Petr Mach hlasovat pro takovou rezoluci, jen proto, že začíná hezky?

1 0
možnosti
Foto

Lidovec jak vyšitý, lhát a hlavně za každou cenu u koryta.

0 0
možnosti
JP

Děkuji za Váš objasňující článek. P.Macha jsem četl, Vy jste vysvětlil širší souvislosti. Evropa migrační nebezpečí nevyřeší, je třeba ji opustit viz její nedávné naléhání třeba na Polsko. Ve Vašem článku je zajímavá Vaše přízeň směrem k podpoře Izraele, který podniká například nálety v Sýrii na bojovníky proti ISIL. USA a Izrael tam nehrají prokřesťanskou politiku.

Nevím proč, ale pan Mach je docela alergický na křesťany. Možná jen pasivně, ale to je první rozkladný proud v evropě, cizí ideologie tady vládne proti křesťanům. Mám za to, že to je Bruselská totalita, ale proti té přece bojuje p.Mach?

Přeji vše dobré, obrácení.

1 1
možnosti
DP

D76a30v87i14d 18P33e96c34a

27. 5. 2017 7:55

Typická EU....odsuzujeme zvěrstva na nevinných a chceme přijímat ekonomické migranty. Souhlasím s panem Machem, pan Zdechovský jen odkryl hnůj politiky EU.

3 0
možnosti
Foto

Víte, mě osobně nezajímá plané blábolení spočívající v odsuzování toho či onoho. Mě zajímají konkrétní důsledky, které se mě přímo dotýkají. Rezoluce může odsuzovat cokoliv zrůdného, ale pokud v ní bude zároveň obsažena výzva k omezování svobod občanů, pak bych taky takovou rezoluci nepodpořil. Vám jsou zřejmě ale důsledky ukradené. Mám pocit, že čím dál víc si libujete pouze v tom planém tlachání na půdě evropy a za ty peníze se vám ani moc nedivím, ale byl jste tam zvolen abyste hájil zájmy svých občanů. Ale chápu vás, košile bližší než kabát.

3 0
možnosti
MV

Dříve jste měl zajímavé názory, ale v poslední době se z vás stal ortodoxní eurohujer.

Co na vás mají, že jste najednou tak euroloajální?

2 0
možnosti
JL

Nedá se k tomu říci nic jiného,než to, že pan Zdechovský lže jak Rudé Právo. Takhle překroutit pravdu by snad dokázal pouze absolvent Vysoké školy politické ústředního výboru Komunistické strany Československa, lidově nazývanou „Vokovická Sorbonna“.

3 0
možnosti
Foto

Pane Zdechovský, vážím si vás za to, co děláte pro děti v drápech Barnevernetu, ale tenhle článek je tak přes čáru, že nemám slov! Zamyslete se nad tím, než napíšete nějaký blábol, tohle je pod úroveň zblblého pisálka! Měl byste se Petr Machovi Omluvit!

6 0
možnosti
OH

Chci deset deka toho, co bere pan Zdechovský!

4 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.