Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

Jinak jste kompletní?

5 0
možnosti
JF

J91i78ř73í 18F23i90l20i24p

25. 5. 2017 19:50

No tak to je članek z rukou nějakého pomyslného blazinka, Mach, který organizuje Israrelske setkání na půdě EU , je v článků vykresleny jako islamo teroristický fanatik, to je ubohé p. ZDECHOVSKY

18 0
možnosti
JP

Nepodporovat kvóty a podporovat ISIS je pro europoslance totéž. Vlastně se ani nedivím.

9 0
možnosti
JH

Vy jste ale.... škoda slov

11 0
možnosti
VM

V27á11c21l75a46v 36M14a87c85h

25. 5. 2017 18:53

Vy jste ale klaun:-)

8 0
možnosti
VV

Proc vas clanek zmizel z hlavni stranky? Protestovali pratele Ruska?

1 3
možnosti
Foto

Stáhli mu ho admini, protože nejde o blog, ale dost podlý osobní útok.

21 0
možnosti
RK

Pane Zdechovský, tohle už je ale dost přes čáru. Nesmírně jsem se ve Vás zklamala. I když jste lidovec, tak nějak jsem Vás považovala za slušného člověka, jako výjimku mezi lidovci. Nadávat v blogu kolegovi europoslanci do "hlupáků" a celkově ho takto falešně pomlouvat, to přesně odpovídá lidovcům.

Jsem si jista, že tímto voliče nezískáte, ale naopak, ztratíte. Rv

18 1
možnosti
Foto

Četla jste blog pana Macha? Vždyť se tam ukázal jen jako ubohý žalobníček.

0 12
možnosti
PV

HoltZdechovský - zase lže jako Křesťan. Ale tentokrát si asi musel i něco šlehnout.Zrádce, ne-li přímo terorista s OBŘÍ kampaní sponzorovanou přímo z ISIS,je podle něj každý, kdo nehlasuje pro ty jeho socialisticko-náboženské eurohujeřiny.

10 0
možnosti
Foto

Tohle je naprostá ničemnost, kterou bych čekal leda tak od lidovce.

Aha vlastně! Záhada je vysvětlena.

Nicméně, čistě logicky: vzhledem k tomu, že mezi tzv. uprchlíky je naprostá většina nikoliv křesťanů, ale muslimů, včetně spících buněk Islámského státu, tak otevřít se migrační vlně vůbec neznamená pomoc tamním křesťanům, a naopak uzavřít se jí vůbec neznamená nechat tamní křesťany napospas Islámskému státu.

Pokud Vám, pane europoslanče, tak leží na srdci syrští křesťané, potom navrhněte celou silou své autority iniciativu jinou: takovou, která odsoudí, následně hospodářsky oslabí, a v další fázi co možná nejdříve vojensky zlikviduje ideologické a finanční zdroje islámského fundamentalismu: tedy režim ajatoláhů v Íránu, režim Saúdů v Arábii, organizaci Muslimského bratrstva včetně jakýchkoliv odvozených organizací, a islámskou univerzitu Al-Azhar v Egyptě.

26 0
možnosti
MH

Není nic jednoduššího než si ty texty oněch rezolucí přečíst. Zdání pana Zdechovského o tom, že Petr Mach je pomalu agentem ISIS je sice krásně konspirativní a zajímavě zní, ale zároveň je značně paranoidní. Osobně bych hlasoval také proti rezoluci a to z vícero důvodů. Rozhodně ne jako podporu ISIS...

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//NONSGML+TA+P8-TA-2017-0227+0+DOC+PDF+V0//CS

21 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.