Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I44v25o 76P68a21t27t77a

12. 5. 2017 22:30

Pane Zdechovský, podle Vás má paní ministryně M. Marksová méně mluvit a více pracovat? Jen to né!! Ještě chvilku nechte paní ministryni Marksovou pracovat a ona pošle státní rozpočet a s ní celý slavný "vyspělý sociální stát" do bankrotu. Každý měsíc jejího hospodaření se v průměru zvyšoval rozpočet ministerstva práce o 2,44 miliardy korun! Proč je tomu tak? Protože se jedná o hospodaření naslepo, tj. absolutně bez znalostí skutečného způsobu financování v sociální sféře. V roce 2013 činil rozpočet MPSV 472 miliard korun. V roce 2016 již 560 miliard korun! Že za ty neskutečné peníze se paní ministryni nepodařilo nic udělat? V tom je genialita činorodého ministra práce, který řídí sociální agendu doslova naslepo ...a má podporu ministra financí. Nebo si myslíte, že bez Babiše a jeho vstřícné součinnosti by mohla být paní Marksová při rozhazování našich daní po vagonech, tak úspěšná?

1 0
možnosti

Marksová.

Normál.

Všichni to vědí.

0 0
možnosti

Ryze z pohledu demografického vývoje naší společnosti by mělo být vítané každé dítě, bez ohledu na to, zda se narodí svobodné matce, nebo do rodiny. Je pravda, že existuje určité procento žen, které z různých důvodů nechtějí žít po boku partnera, ale chtějí mít dítě. Některé to řeší náhodným sexem, nebo "dohodou" s dárcem spermatu, jiným se něco takového příčí a raději se možnosti otěhotnět vzdají. Proč jim tedy neumožnit oplodnění jiným způsobem ? Lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše, nebo-li - lepší dítě svobodné matky, než žádné dítě. :-)

0 2
možnosti

Klasické levičácké bláboly. Dítě je dle Vás vlastnictvím státu. Rodina patří mezi základní hodnoty , na kterých je postavena tato společnost. Rodina je posvátná a měla by být proto společností chráněna. Dítě , které nevyrůstá v úplné rodině má velkou pravděpodobnost, že se stane pro společnost nikoliv posilou ,ale přítěží...Děti , nevyrůstající v úplné a fungující rodině mají velkou pravděpodobnost kriminální či lemplovské budoucnosti. Takové děti , nechť se raději nerodí... Pokud se žena rozhodne mít dítě bez chlapa , je to její volba , ale ať po společnosti nic nechce. Jako daňový poplatník odmítám přispívat na sociální dávky takovým matkám....

0 0
možnosti

Obávám se , že přijde doba (všechno k tomu spěje), kdy bude třeba vzít zbraně do rukou a rvát se za cenu uchování tradičních hodnot i násilnou cestou.

Pokud si tato společnost uchová své základní hodnoty , přežije. Pokud si tyto hodnoty nechá magory jako je Marksová rozvrátit a zlikvidovat , skončí...

2 0
možnosti
Foto

Vzhledem k uvedenému ve vašem blog "dítě má právo znát oba rodiče" se ptám, zda ví pí Chalánková, nebo vy kolik dětí nemá uvedeno v rodném listu otce. Jak těmto dětem chcete zajistit právo znát oba rodiče? Věřte, že dětí bez uvedeného otce je víc než byste čekla.

0 0
možnosti

Možná hloupých matek přibývá, máte pravdu.

1 0
možnosti

Souhlas s článkem, a velmi děkuji p. Chalánkové a všem, kteří se snaží o zachování principů Zdravého Rozumu v politice.

Žena není ani biologicky, ani psychologicky schopná dát to co nemá. Ona nemá esenci mužnosti a to znamená, že NENÍ schopna vychovat v budoucím muži mužské vlastnosti. Každá žena, která vychovává svého syna sama, ví, jak je těžké být v roli „otce“. Proto celý systém výchovy a vzdělání ... produkuje spíš mamánky..

Ve výsledku muž neovládá potřebné vlastnosti a dovednosti pro úspěšnou komunikaci a vytváření oboustranně výhodných a plnohodnotných vztahů, pro své sebevědomí..

A Marksová.. ta by měla z politiky co nejdříve zmizet, protože do ní zanáší nesmysly, které už na západě ničí RODINY. Připomíná mi takové ty echt "budovatelky" z totáče.. poručíme větru, dešti !

Mužem se nerodíme, mužem se stáváme. A jak na to? - http://jdem.cz/c7qyd3

DÍKY FEMINISMU DĚLÁME Z CHLAPŮ JEJICH PARODIE. ZASTAVME TO ŠÍLENSTVÍ. HNED! – http://jdem.cz/c7aye4

Jak sociální inženýrství zničilo černou Ameriku.- http://www.frontpagemag.com/fpm/262726/how-liberal-welfare-state-destroyed-black-america-john-perazzo

2 0
možnosti

Ten článek od Johna Perazza to shrnuje výborně! R^

0 0
možnosti

Nejak uplne nechapu, co lidem na tom tematu vadi. Kazda zenska se muze uz ted stat svobodnou matkou, kdykoliv se ji zamane a ulovi si nekoho nekde v baru (v pripade tech mene atraktivnich zen je potreba pockat, nez dotycny zkonzumuje dostatek alkoholu).

Pokud misto toho pujde zenska na umele oplodneni, zbavime se tim alespon toho problemu, ze si po 10 letech najednou vzpomene na jmeno otce, ktery nemel o nicem ani tuseni, a najednou by po nem chtela alimenty.

0 3
možnosti
Foto

Dobrý den, a proč neupřednostnit normální rodinu bez anomálií jako umělé oplodnění ženy bez partnera ;-)

3 0
možnosti

naprostý souhlas......jinak máme v současné době celou plejádu nedomyšlených výroků našich politiků...včetně osočování kolegů výroky...je to lhář..a tak podobně.....jak obvyklé na české půdě....škoda

2 0
možnosti

Pěkně napsané R^

11 0
možnosti

Ano, pěkně napsané. Ale bohužel si ani pan Zdechovský netroufl naplno vyslovit, že takto produkované děti by nevyrůstaly u samotných matek, ale v lesbických párech. Sice homosexuální páry zmiňuje, ale jen tak nenápadně, bokem.

Proč jsem si tím tak jist? - Protože ač se samotáři vyskytují spíše mezi muži, mohou být i ženy-samotářky. Ovšem takové, když netouží po společnosti řekněme stejně starých lidí, těžko budou toužit po společnosti lidí od věku kojenců do věku plné dospělosti. Takže nechtějí žít samy, se psem nebo kočkama. Nechtějí žít s mužem. Chtějí žít s ženou. A hrát si na dvě maminky.

1 0
možnosti

Chjalankova je fakt na hrane, vypada jako zastupkyne nejake sekty. MArxove to spontane vyklouzlo. A nema pravdu?

0 15
možnosti

Jinak (až na tu hlavu) jste zdravá?...

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS