Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Spíž než romové bych napsal,že rodiče musí umět motivovat své děti.Ale proč by to dělali,když mají daňové slevy na dítě ničím nepodmíněné?Například školní docházkou a chováním potomka ve škole?

3 0
možnosti
PM

Daňové slevy? Jste padlý na hlavu? Kdyby měli pouze daňové slevy, tak je naprosto v pořádku a žádné další podmínky nejsou potřeba.

Tedy doufám, že chápete, že daňové slevy máte jen když platíte daně a daně platíte jen když máte poctivý příjem. A v tom je asi kámen úrazu, že to romové moc nemají.

6 0
možnosti
Foto

Nadáváním na Romy se ještě nikdy žádný problém nevyřešil a určitě nevyřeší

Zdroj: http://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=600409

Ale psaním podobných článků také ne.

Prakticky všichni Romové, kteří něco dokázali, se museli odstřihnout od romské komunity, jinak by ničeho nedosáhli a byli terčem posměchu.

Mám řadu známých, kamarádů a bývalých spolupracovníků z této komunity. Ale ti všichni nechtějí mít s Romy nic společného a hrdě o sobě prohlašují, že jsou Cikáni.

10 0
možnosti
OF

Já také znám několik Matušků a s některými se dá i mluvit.:-P

0 5
možnosti
NM

...já mám dojem,že je to špatně položená otázka a to poznáte na závěr této rozpravy.

0 0
možnosti
JE

Nuže.

Ať žijí bílé vrány.

Jen houšť.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.