Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PF

A plati to i pro podporu treba na blogu nebo na Facebooku?

0 0
možnosti
Foto

Ten úřad je dítětem této vlády a KDU je vládní stranou.

Je to i pslanec za KDU pan Zdechovský, kdo se o tento úřad zasloužil.

A taky se zasloužil o přijetí celkem asi 30 000 nových úředníků, které nabrala tato vláda.

0 0
možnosti
Foto

Jo, už jsem si zvykl na to, že europoslanci mohou za všechno. Trochu mi připomínáte Babiše ;-)

2 0
možnosti
MO

Pro tento zákon hlasovali i lidovečtí poslanci ne? ;-)

1 0
možnosti
Foto

A to s nimi nemohu nesouhlasit? ;-):-P;-D

1 0
možnosti
VV

Jak pravdive, i dnes a denne se o tom presvedcujeme.

1 0
možnosti
MP

co je komu kur... ehm prostitutka ! po tom, jaký plakát věším NA SVŮJ PLOT ????? ;-O

3 0
možnosti
Foto

Díky za přeložení do jazyka, kterému bude rozumět více lidí ;-)

1 0
možnosti
JR

J96a36n 93R65á92ž

3. 4. 2017 11:41

Způsob uvažování toho idiota je důkazem, že pokus o zařazení osob ze specifickým způsobem myšlení mezi normální občany byl nejprve prováděn ve státní správě. A zřejmě se osvědčil, takže jej ministryně Valachová chce zavést i do škol.

Vždyť kolik důkazů zcela dementního myšlení nám tak často předvádí například Úřad pro ochranu osobních údajů, že ano?

4 0
možnosti
Foto

Bohužel platí první odstavec :-/

0 0
možnosti
JZ

Existence toho úřadu není špatná. Ale měl by se zabývat skutečnými problémy a ne si vymýšlet takové hlouposti. Tato inciativa není jen hloupá, ale myslím si, že i protiústavní. Konkrétně je tam rozpor s Listinou základních práv a svobod, oddílem 2, článkem 17, který pojednává o Svobodě projevu, a zaručuje jí každému, v druhém odstavci se píše, že každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem.

Nevidím tedy důvod k tomu, aby mně někdo bránil vyvěsit si na můj plot nebo na můj dům jakýkoliv transparent, včetně toho, který by podporoval konkrétní politickou stranu.

3 1
možnosti
Foto

Pan Zdechovský jenom taktně zapomíná dodat, že ten zákon předložila vláda, ve které má KDU-ČSL ministry a že jejich poslanci ten paskvil pomohli odhlasovat ve sněmovně. Cirkus Lidovci ;-D

6 2
možnosti
Foto

Pane Sečkár, chápu, že u svobodných musíte všichni se vším souhlasit, jinak Vás vyloučí. Ale my v KDU-ČSL máme svobodu myšlení ;-D;-D;-D

1 2
možnosti
JV

Už doopravdy začínám být do své vlasti zamilovaný. Každé ráno si zopakuji všechna omezení pod tučnou pokutou, potom si přečtu, co smím,abych nenarazil. Potom nesmím zapomenout na příkazy a nařízení od manželky co mám udělat a nedělat. Večer si potom uvědomím, jak jsem šťastný, když manželka nebrblá, pokutován jsem nebyl, protože jsem si na plot danou ceduli "Náš pes nerozeznává exekutory a zloděje" a doplnil nápisem "Stejně na to nesáhneš, pokud nemáš pud sebezáchovy"

Teď si nejsem jistej, jestli naše nestresovaná nová generace není v ohrožení. No nic, budu se těšit na důchod.

3 0
možnosti
Foto

Díky za vtipný komentář. Pobavil ;-);-D;-D

0 0
možnosti
Foto

založit ten úřad mi nejdřív přišlo jako super nápad, ale kdo mohl tušit, že budou řešit takové kokotiny, jako plachty na plotě? To přece s podvodným financováním nemá co dělat!

5 1
možnosti
JV

Jaké nejasnosti? Majitel nesmí mít názor, otázka je, jestli nedostal od někoho pajcku, bez EET a DPH. Děvče, jste mladá a krásná, tak si ten svět nekažte. S prominutím nám ho kurví ti nejsolidárnější ze solidárních. Jednou by mohli hoši sáhnout do svých kapes.

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.