Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P28a78v94e63l 10N52o86v66á26k

14. 3. 2017 22:00

Trochu vám v těch počtech chybí ten fakt, že ty daňové sazby jsou ze SHM, nikoliv HM, neboli o třetinu vyšší vztazeno k HM.

0 0
možnosti
Foto

Ve Francii platí pro občany s ročním příjmem nad 26792 eur daň 30 procent. Převedeno na české koruny se jedná o takřka identický příjem 50 tisíc korun, protože koruna je nyní devalvována. Francouzi nenaříkají a platí. Ti, kteří nechtějí platit, odejdou do Ruska a přijmou ruské občanství, jako G. Depardieu.

0 0
možnosti
Foto

Ale např. v UK existují ne 2 ale 5 hranic danění příjmů. Odpočítává se cca 11 000 liber ročně. Lidé do této hranice neplatí daně. Od 11 do 43 tis. liber liber platí 20 procent ročně, od 43 do 150 tisíc 40 procent ročně na 150 tisíc platí 45 procent. Tedy cca polovinu svého příjmu. Je to mnohem komplikovanější systém, nežli by byl u nás. Vezměme v úvahu, že náklady na bydlení jsou v UK vyšší, je tam bytová a nemovitostní krize, mladí vysokoškoláci si nemohou vůbec dovolit své bydlení vzhledem k opatrnosti bank ohledně hypoték. A tak nám dávejte UK jako vzor.

0 1
možnosti

Hlavně jak jsem psal ve svém článku: ČSSD se ohání 90 % populace, ale zapomíná, že 10 % populace je milion lidí, což je shodou okolností necelá populace Prahy, kde člověk musí mít plat 50k hrubého, pokud si vůbec chce dovolit mít děti. A lidi, co to nemají, to dohánějí druhým zaměstnáním, OSVČ, atd., aby těch 50k+ v Praze měli. Po tomhle se Praha stane jednoduše neobyvatelnou pro rodiny s dětmi.

2 0
možnosti
Foto

Díky moc za doplnění. Naprosto souhlasím.

1 0
možnosti

Daňovým nesmyslům z dílny ČSSD je třeba zabránit. Nejhorší by bylo, že by se systém výběru daní výrazně zkomplikoval. Současný systém není jednoduchý, ovšem realizace těchto nápadů by byl krokem zpět. Za daleko důležitější pro ekonomiku považuji snížení odvodů za zaměstnance, které jsou pro firmy velmi vysoké.

4 0
možnosti
Foto

ČSSD je Váš koaliční partner !

Bez Vaší podpory by tyto plány nemohla uskutečňovat !

2 1
možnosti

Tak ona ČSSD je neuskutečňuje, jenom jimi vyhrožuje...co bude po volbách se uvidí, člověk musí jen doufat, aby nevyhráli......

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.