Diskuse

Milující Kanada přijímající všechny uprchlíky? Zapomeňte!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Zase plno expertu,kteri v Kanade vubec nebyli,nebo tam stravili par dni co Jaro?

:-)

0 0
možnosti
MN

Čili někdo jako je autor příspěvku.....

0 0
možnosti
MN

Tento odkaz doporučuji - Poslali mi ho známí z Kanady, co tam 30let žijí.... Z názor pana Zdechovského byli v šoku, jak je na hony vzdálen kanadské realitě.

0 0
možnosti
JK

A Brusel nechť si strčí kvóty ... kamsi.

Islám k nám ani jeden ks !

3 0
možnosti
Foto

Mate v prispevku spoustu nepresnosti a misty az naprostych lzi. K cemu to je pak vlastne dobre? ..... Vypada to, ze jste si na nejakem placenem vyletu prohledl jakysi jeden azylovy dum, precetl jakysi letak s nejakymi cisly a napsal clanek ;-D ... krome nesmyslu, ze z USA nikoho neberou, coz si sam snadno najdete a Jara Rank tusim dala i odkaz, staci zminit vase tvrzeni, ze "imigrační střediska v Kanadě jsou plná obyvatel Evropy". Pritom i na vasi grafice je jejich pocet 13 procent, coz ma do vetsiny docela daleko ... ale ono je to asi skoda casu vam tady cokoliv psat :-/

3 2
možnosti
Foto

Ne, neberou uprchlíky. Tak nám to řekli. Z USA berou lidi ekonomické migranty nebo rodinné příslušníky. Jinak v te grafice je to statistika jednoho ze zařízení v Torontu.

1 0
možnosti
JR

J21a54r20a 25R16a71n84k

1. 3. 2017 2:02

Sorry, ten konec je vymysleny, nepravdivy, skoda, ze jste se nejdrive nepodival na net, my zde kazdy den ve zpravach vidime, kolik novych uprchliku prislo, prechazeji z USA kazdy den a nikdo neni vracen. Jinak ty poctu v roce 2015 take nesouhlasi, protoze diky tajfunu predtim, vzala Kanada neco malo pres 50.000 Filipincu, predtim z Heiti, kazdy rok je to jine, ale ten konec si opravte, vypada to potom cele dost neduveruhodne. Jinak si kazdy na netu muze podminky pro rezidenci v Kanade najit sam. Ja jsem sem prisla na body ze Svycarska.

2 5
možnosti
JR

J13a48r66a 64R78a61n22k

1. 3. 2017 2:02

Refugees crossing into Canada from US on foot despite freezing ...

https://www.theguardian.com › World › Canada

Feb 7, 2017 - Uncertainty caused by Trump's policies has pushed asylum seekers to ... border crossing in Manitoba, where refugees make their way often on foot into the province. ... “They're walking through prairie fields with lots and lots of deep snow. ... previous year, according to the Canada Border Services Agency.

Losing Hope in U.S., Migrants Make Icy Crossing to Canada - The ...

https://www.nytimes.com/2017/02/11/world/canada/trump-migrants-canada.html

Feb 11, 2017 - Now, with President Trump in the White House, some are making the dangerous passage to Canada. ... cold and hungry after walking much of the night across frozen farm fields. ... set off into a field near the border, sinking to their waists in snow. ... All were rejected at refugee hearings in the United States.

Refugees risk death by frostbite WALKING from US to Canada | Daily ...

http://www.dailymail.co.uk/news/.../Worried-Trump-asylum-seekers-walk-cold-road-Canada.h...

Feb 6, 2017 - Refugees lose fingers to frostbite as they WALK to Canada from the U.S. -because they fear being sent back to their home countries ... of people walking across frozen ground from the United States; They say they ... Four hundred and thirty asylum seekers crossed Manitoba's border

3 2
možnosti
Foto

Za mého mládí měla Kanada 15 milionů obyvatel, stejně jako tejdejší ČSSR. Nyní má 35 milionů obyvatel a kapacitu na dalších minimálně 400 milionů imigrantů, tj. několik generací.

Vzhledem k tomu, že Kanada má přibližně stejnou rozlohu jako celá Evropa, tak může přijímat neomezené množství muslimských uprchlíků z Afriky i Asie. Určitě velmi posílí ekonomiku, jak slyšíme ze západních médií.

6 1
možnosti
Foto

ano, oni migraci velmi podporují s tím, že chtějí dosáhnout do roku 2035 čísla 50 milionů.

4 0
možnosti
ZH

R^

Levicovím politikům to musíte do palice natlouct. Oni jsou pitomý a nejsou schopný akceptovat, že někde jinde mají mnohem lepší systém imigrace. :-)

6 0
možnosti
Foto

Kanada cca 35 milionů lidí přijala dle vašich čísel v roce 2015 přes 30 000 uprchlíků + přes 60 000 rodinných příslušníků (jak uprchlíků tak ekon. migrnantů)a celkem cca 250 000 migrantů.

Kolik přijala ČR s 10 miliony lidí?:-/

EU jako celek je cca 14x větší než Kanada,Přijala cca 14x více lidí.Dlouhodobě Kanada přijímá v přepočtu na obyvatele více než EU

Kanada se z toho nijak nehroutí.

A jinak klidně jsme mohli pomoci jako Kanada. Vybrat v regionu kolem 12 500 lidí (tedy v přepočtu na počet lidí jako Kanada) převážně z rodin, přivézt je k nám a pomoci jim. Klidně prověřených, do podobných zařízení jako v Kanadě.

Pokud bysme takto pomohli nebyli bychom oprávněně kritizováni za nečinnost:-/

2 13
možnosti
SS

Kolik ma prostoru Kanada a kolik CR?

.

BTW o mnozstvi "uprchliku" Kanada snizila standardni pristehovaleckou kvotu co se pohybuje mezi 240,000 a 280,000 lidmi (pristehovalci)/rok.

.

Tech 60,000 byli pribuzni bud uz "novych" Kanadanu nebo permanent residents (stale pari do te kvoty 240-280,000) a podle kanadskych zakonu je povinnosti sponsora (toho kdo podava application na Canada Immigration) se o ne po dobu 3-5 let plne financne postarat - proveruje se to. Takze nelzete ...

.

Ceska Republika tez rocne neprijima 80,000-95,000 novych permanent residents, ze? Michate jablka s mrkvi ... Rv A lzete + manipulujete s informacemi.

14 1
možnosti
DB

přemýšlel jsem o "nakupování mozků" jistou zemí z jiných zemí. Pokud velmi bohatá země, přitáhne ze velmi zaostalé země odborníka na vysoké úrovni, měla by dané zemi platit tak jak se platí za fotbalistu.

Proč máme tuto diskrepanci, kdy platba za fotbalistu se bere jako normální, zatímco platba za odborníka neexistuje?

A když by se to zavedlo, bylo by zřejmé, že USA Kanada a další země jsou velmi zadlužené vůči jiným zemím, a bylo by potřebné, aby tento svůj dluh uhradily. Cenu stanoví země původu nebo dohodou, pokud není možné dojít k dohodě , platí cena stanovená zemí původu....a když si to tak promyslím, tak jsou USA pěkně zadlužené...

Jde totiž o to, že když si bohatá zem vezme odborníka z méně vyvinuté země, pak tuto zemi velmi ochudí, ta pak totiž nemá lidi, kteří by ji mohli z té zaostalosti pomoci ven. A to je pěkně neférové. Ba dokonce se může jednat i o zlý úmysl, o systém jak v pohodě udržovat jiné země na nižší úrovni

2 4
možnosti
SS

Aaaa neomarxista v praxi ... Rv Neni to snad svobodna volba dvou subjektu - statu co si "vybira" ty "mozky" a vyber toho cloveka ("mozku"), kde chce zit? Vy levicaci byste vse jen regulovali ... RvRvRv

5 0
možnosti
PK

Myslím si, že "rozumní" v USA chtějí něco podobného. Vědce apod. budou chtít a lákat vždy, u těch "běžných" bude asi ta americká loď plnější a proto tlak na omezení.

2 0
možnosti
Foto

Ano a v USA 2 roky prověřují i všechny ekonomické migranty.

1 0
možnosti