Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímalo by mne, zda bude centrum vyvracet dezinformace objektivně a nebo zda pojede podle notiček toho, kdo bude zrovna sedět ve Strakovce. Pokud je to první varianta, tak jak to bude centrum dělat?

Bude do každé sporné oblasti vysílat tým nezávislých odborníků? A nebo se zadeklaruje nějaký zdroj "pravdy" a bude se ověřovat, zda se informace s tímto mustrem kryje a nebo nekryje?

1 0
možnosti

Pane Zdechovsky, naprosty nesouhlas:

1. Kdyz je neco velmi obecne formulovano, lze to velmi obecne zneuzit v jakemkoliv smeru

2. Ze nedokazalo CTHH prezentovat radne svou praci, je podobna slatanina, jako ze EU nedokaze prezentovat sve bonusy (a proto Brexit a vyrazna nenavist vuci nesmylsnemu byrokratickemu totalitnimu aparatu, z nehoz zijete, ktery mel zustat na.principech volneho obchodu a pohybu)

3. CTHH zatim necenzuruje, ale je jen prodlouzenou rukou mainstream propagandy..vzhledem k tomu jaci odbornici (za me sasci-Romancovova, Janda..) s nim maji co do cineni, jde o naprosto neduveryhodnou instituci..ano Orewellovskou

4 0
možnosti

Mezitím v Německu úřady kriminalizují názory na internetu. Jak dlouho bude trvat, než se toho chytí naše ministerstvo pravdy?

3 0
možnosti

Také mám pro vás kvíz.

Koho protěžovala ČT v US volbách? O dalších lžích a manipulacích by se dala napsat diplomová práce, včetně bludného balvanu třeba za osvětu o očkování a alternativním lékařství kde skuteční odborníci z oboru ani nedostali slovo, jen alternativci.

No vidíte a ani k tomu hledání lží a manipulací nepotřebujete sputnik.

3 0
možnosti

Pochod ve šlépějích Josepha Goebbelse nevokecáte.

4 1
možnosti

Jaroslav Rezník tady píše totální nesmysly. Tento institut nemůže nikoho trestat, protože k tomu nemá žádné pravomoci. To mohou dělat pouze soudy nebo v případě přestupků příslušné obecní, městské nebo magistrátní úřady. Pokud pan Rezník tvrdí něco jiného, znamená to jediné, nevyzná se v zákonech nebo vědomě lže.

Je až tragikomické, že lidé jako on upozorňují na nebezpečí potírání svobody projevu, tem kde neexistuje, ale to, že v Rusku jsou lidé trestání za názory na historii, mu nevadí. Viz případ Vladimíra Luzgina, který požádal v Česku o politický azyl.

2 4
možnosti

J17i51r77i 71C76e93e

21. 1. 2017 9:32

My ale v Rusku nežijeme, pokud jste si toho zatím nevšiml.

A jestli se socani s melounama rozhodli, že nám tu ruský móresy zavedou, tak je naprosto legitimní proti tomu protestovat.

Jinak potírání svobody projevu samozřejmě existuje, viz např. tlak na vyhození Konvičky z univerzity, vyhození Kohouta z univerzity, kárné řízení se Samkovou, kárné řízení se Zbránkem, atd.

Sice máte pravdu, že ten institut nemůže trestat, ale nikde není řečeno, že nebude podávat podněty a vytvářet tlak na exemplární trestání.

V tomto směru není vůbec ničím omezen.

3 0
možnosti

Vám tedy také nevěřím.

3 1
možnosti
Foto

Nemusíte. Stačí, když si přečtete mé argumenty a zamyslíte se nad nimi.

2 0
možnosti

Zasloužená karma. Hysterie není na místě. Jedná se o analytické nikoliv cenzurní pracoviště. Tento úřad nemá žádné výkonné pravomoci k tomu, aby mohl zakazovat nějaké texty.

Svoboda projevu vyplývá ze Listiny základních práv a svobod, která je součástí Ústavy ČR.

Oddíl druhý , článek 17,

odstavec 2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, obrazem nebo jiným způsobem...

odstavec 3) Cenzura je nepřípustná.

Čili omezení svobody projevu by mohlo nastat jen novým ústavním zákonem a to vážně nehrozí.

5 11
možnosti

V25á63c43l48a26v 74M93a16c25h

20. 1. 2017 13:46

Naprostá většina lží, manipulací a polopravd má svůj zdroj v Bruselu jeho institucích a ambasádách našich "spojenců". Oceňuji odhodlání české vlády s nimi bojovat zřízením specializovaného orgánuR^

7 6
možnosti

Jiste, Brusel je zdrojem vseho zla. Dokonce nechce ani abychom umirali na rakovinu plic, dychali cisty vzduch a neplytvali energiema.

Takova troufalost.

6 6
možnosti
Foto

Souhlas a karma R^

5 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS