Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J84a11r75d12a 96S22o12k15o26l

16. 1. 2017 13:23

Největší chyba je neúplná rodina. Ano taký alkoholik sadista drogové závislák hráč kriminálník to chápu ale co ty ostatní argumenty ?nemáme si co říct nepřekonatelný odpor on mi nerozumí atd.atd.a nakonec dojde po třech rozvodech na to že ten nebo ta první byl nejlepší. Za mého mládí jsem se držel dvou rčení Co je v domě není pro mě a když ujed tak na daleko lepším koni 8-o

0 0
možnosti
Foto

Ano, rodina může být neúplná a je potřeba jí pomoci. Ale ne tím, že dáme peníze všem.

0 0
možnosti
JS

Na jeden aspekt jste zapomněl. Tak jak je to navženo by to stimulovalo jedno etnikum k výrobě dalších pobíračů sociálních dávek.

3 0
možnosti
Foto

částečně ano tím plošným porodným za všechny děti a zvýšením přídavku na dítě dostupné i těm se průměrnými příjmy. Ten rodičovský příspěvek 220 000 (nově 250 000) je vždy jen na nejmladší dítě v rodině. Pokud žena předtím alespoň rok nepracovala, má nárok jen na 4-letou variantu vybírání. Pokud by bylo dítě dřív než za ty 4 roky, tak nevybrané peníze prostě propadnou státu.

1 0
možnosti
MK

Paní ministryně je přesvědčená feministka. Takže muži a ženy si mají být zcela rovni, ale ženy mají být rovnější.

11 0
možnosti
Foto

Protože dělá rovnítko mezi slovy gender a feminismus.

3 0
možnosti
JSS

Hezky se povídá, ale jak to zlepšit? Samozřejmě úplná rodina! Můžeme jen přibrzdit rozpad tím, že rodič bez dítěte bude přispívat více - je to i dnes podle příjmu. Obvykle samoživitelka má dostat stejně co úplná rodina. Problém je jinde. Výchova v předešlé rodině a v současné i minulé přezíravé společenském nazírání, vinny státní, církevní složky, mající co dočinění s kultivací ve společnosti!

1 0
možnosti
Foto

Je to o vztahu státu k hodnotám a snaze podporovat lidi, kteří skutečně pracují a vychovávají na úkor těch, co jen plodí dětí.

1 0
možnosti
JN

J39i29ř14í 97N45o16s56e30k

16. 1. 2017 9:31

V podstatě souhlas, proti/pro rodinná politika paní Marksové je tragédie.

Samozřejmě, že ne každý samoživitel/ka si svou situaci zavinili sami, bohužel, nahrávají různé okolnosti, doba atd.

Ano, dítě v rodině se samoživitelem nemá být hmotně bito za fyzickou absenci jednoho z rodičů. Ale samoživitel se taky nemusí nutně uštvat v honbě za penězi, kterými by dítěti i sobě zajistil aspoň životní standard.

Jsem však STRIKTNĚ PROTI programovému pěstování a podporování plánovaně vznikajících rodin s jedním rodičem (viz oplození bez souhlasu partnera, pořizování si dalších a dalších dětí bez stálého partnera) a podobných, protože tady jde pouze o podporu sobců a o devalvaci původního poslání rodiny, kterou je nejen zabezpečení, ale i zdravá výchova dětí.

14 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.