Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

To nic nezmění na tom že lidovci nadále pojedou podle jejich po léta zavedeného systému " Trochu pomoct více škodit, to může vždycky hodit".

0 1
možnosti
MH

M18a48r42e73k 10H15r52u11b19y

1. 11. 2016 15:21

Belobradkovou nejvetsi devizou jsou kolosalni chyby ostatnich;-)

A pak samozrejme proslula nazorova pruznost lidovcu.

4 0
možnosti
JZ

Člověk nemusí být příznivcem KDU-ČSL, ale musí uznat, že pod vedením Pavla Bělobrádka jde strana nahoru. Vrátila se do Poslanecké sněmovny a uspěla i v senátních a krajských volbách. Ve Zlíně dokonce bude mít hejtmana. A poradím jednu věc, na Jiřího Čunka se člověk nesmí dívat tzv. pražským pohledem. Ale on svým Valachům rozumí a ví co jim nabídnout. KDU-ČSL přestala být jen spolkem lidí chodících do kostela, ale nabízí společnosti křesťanské hodnoty, které by se daly shrnout pod názvem odpovědnost a solidarita. Tedy každý zodpovídá sám za sebe, ale je nutné solidarizovat s těmi, kteří pomoc druhých lidí potřebují, staří, nemocní atd.

1 0
možnosti
JP

J87a97n 73P14a68v95l70í21k

31. 10. 2016 18:27

Taktika počkám si, až se věci trochu vyvinou, pak se přidám k té úspěšnější straně, nic nového pod sluncem. Ovšem podílet se na vládě, která zde zavádí oligarchický systém, oklešťuje svobodu, hospodaří nezodpovědně, přihrává predátorovi, který si hodlá zprivatizovat republiku, to není státnická pozice, to je zbabělé politikaření.

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, jsem v politice krátkou dobu, ale mám dlouhou paměť. O zavedení EET mluvil i v roce 2009 Miroslav Kalousek. A je to oligarcha nebo není? Myslím, že Andrej Babiš není zas takový, jak by si ho hodně médií a lidí přála vidět. Má své chyby, ale řada jeho kroků v nastavení struktury rozpočtu je velmi dobrá.

4 0
možnosti
PK

Když tradiční strany vyhořely (slábne i socdem) tak určité zmrtvýchstání lidovců muselo přijít. Pan Bělobrádek nemá žádné skandály včetně ženských a la Paroubek či Nečas, nemá ale žádné charisma na top politika. Ale jak asi musí překonávat zdravotní problémy, klobouk dolů.

3 1
možnosti
Foto

On je v mnohých věcech jiný. Není TOP manažer, ale velmi dobře o věcech přemýšlí. A určitě má skvělou schopnost naslouchat. A to myslím, že z něho opravdu udělalo osobnost, na kterou lidovci budou dlouho vzpomínat.

2 1
možnosti
JN

J71i10ř91í 26N95o54s85e16k

31. 10. 2016 10:23

Pane Zdechovský, jako zapřisáhlý antivolič vaší strany přiznávám, že vás jsem bral a beru jako hlas rozumu v celé partě. (Pan Čunek je kategorie sama pro sebe). Myslím, že lidovci se teď vezou na vlně euforie, ale bohužel, pilně pracují na tom, aby skončili jako TOPka.

Váš si vážím. Vaší strany zdaleka ne. Pište prosím o konkrétních tématech, to vám jde. Agitka od vás zamrzí.

S pozdravem Jiří Nosek

2 5
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Nosku, občas je dobré se podívat dovnitř strany a udělat takové ohlédnutí za tím, co bylo. A k tomu by měl sloužit i tento článek. 6 let jsme nikdo o tom nemluvili. A teď je potřeba udělat malou změnu. ;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS