Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PF

P24e55t50r 92F51r35ý58d43e21k

11. 10. 2016 15:00

Neomarxizmus v praxi...

1 0
možnosti
Foto

Dítě vyrůstající u homosexuálů si chce "samo" nechat změnit pohlaví...

Změnu pohlaví financují u nás zdravotní pojišťovny...

0 0
možnosti
JR

J93a41n 10R92á49ž

6. 10. 2016 18:38

Nevím jaký názor má většina čtenářů, ale mne už unavuje nějak se blíže zaobírat dekadentními obyvateli Skandinávie a valné části t.zv. "Západní Evropy". Činy tamních vlád, které zřejmě podporuje většina obyvatel, jinak by nemohly vládní strany zvítězit ve volbách, už jdou do takových absurdních poloh, že se vymykají i mému Cimrmanovskému uvažování.

Skandinávie mne bude zajímat znovu, až tam proběhnou tiché revoluce, které změní směřování jejich politiky a tamní lidé se vrátí k "normálu". Do té doby třeba ať se tam všichni prohlásí za transsexuály, vlády postaví standardní rodinu mimo zákon a zavedou povinně Islám do škol. Je to jejich život.

Spíše bychom měli věnovat veškerou píli, aby tento způsob života někdo nechtěl prosazovat u nás.

8 0
možnosti
ZB

Ten konec je opravdu hloupá demagogie.Porucha pohlavní identity není o tom "jak se kdo zrovna vyspí" a už i malé dítě pozná,že má problém a jeho tělo se neschoduje s tím co cítí uvnitř.Než začnete psát hlouposti doporučují film,který popisuje holku v těle kluka, "Muj ružový život".Celý proces jistě nezáleží jen na dítěti,ale o změně jistě rozhodují lékaři,psychologové a je nutný i souhlas rodiču,ti jistě chtějí,aby se jejich ditě netrápilo.Počet 9 dětí jen odpovídá tomu,jak je tato vada,či "nemoc" vyjímečná.Co by jste dělal Vy,kdyby jste měl dítě s podobnou poruhou a viděl jak se trápí?

2 1
možnosti
Foto

ano, souhlas rodičů je potřeba, to je ale tak vše. Je to jinak opravdu jen o jednoduchém formuláři bez lékařského vyšetření i psychologického posudku. V březnu o tom psalo echo, tam mají ale ještě hranici 16 let, do zákonu v červnu nakonec dali jen 6.

http://echo24.cz/a/wJwPt/norove-si-budou-menit-pohlavi-jak-zrovna-chteji-vyplni-formular

Jinak osobně si myslím, že o tom "malí Norové" jen ještě tolik neví, proto za ty cca 3 měsíce platnosti tohoto "jen" 9 změn, kdy i to mi přijde strašné vzhledem k tomu, že Norsko je ještě o polovinu menší než my.

a jinak máte v článku poznámku, že to je celé nadsázka - přečtěte si víc Zdechovského textů, ironii používá často. :)

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.