Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

EU má páky na hlídání demokracie Polsku. Určitě bude mít i nějakou páku na Francii, aby si udělala pořádek v uprchlických táborech.

2 0
možnosti

J61a21n 46P40a82l11l19a48s

5. 8. 2016 20:51

Dobrý večer, moc děkuji za reportáž.

Píšete, že se mnoho obyvatel Džungle živí prodejem či směnou zboží. Ovšem kde to zboží získávají?

1 0
možnosti

J42a90n 86R90á38ž

5. 8. 2016 18:57

Pane Zdechovský, přečetl jsem si, kolikrát jste použil alibisticky "za to mohou politici". To jako znamená, že za to mohou nějací politici z Marsu, mezi které nepatříte? Vy jste členem jednoho z nejvyšších politických orgánů v Evropě a nějak mi uniká, že byste v tomto orgánu jmenovitě kritizoval ty politiky, kteří za to svinstvo s migranty nesou odpovědnost.

Věrohodné se stanou Vaše články obdobného obsahu až řekněte na půdě europarlamentu , že především Merkelová, Hollande, Renzi a Juncker nesou politickou odpovědnost za problémy související s přílivem migrantů do Evropy. Ale to Vám strach nedovolí, že ano?

.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Ráži, nemyslím, že bych byl alibista. Myslím, že sám hovořím velmi často o podílu politiků na tom, co se děje. Důvod, proč jezdím po uprchlických táborech je ten, abych viděl skutečnou situaci a mohl argumentovat na to, co říkají ti, které zmiňujete.

Každý z nás musí vyrůst. Nemám žádnou pozici, kde bych zatím to, co se děje, mohl ovlivnit. Ale věřte, že na tom celkem dost pracuji. A doporučuji shlédnout některá videa. Budete překvapen, že fakt mám pro strach uděláno :-)

https://www.facebook.com/TomZdechovskyEP/videos?ref=page_internal

https://www.youtube.com/channel/UC9_92ZHXvav9MhwDLWyWazA

;-)

1 0
možnosti

Dlouho budou otálet, az se najde nejaka odbojova skupina "tech bilych" a zacne skutecna valka. Policajti nebudou vedet do kterych strilet. Do bilyho?do cernyho?

Staci, aby jim systematicky vypinali proud, a rusili wi-fi.

0 0
možnosti

To není pěkné čtení. A je potřeba zdůrazňovat, že za problém tábora v Calais nemůže Evropská unie, ale Francie. Je velkou módou všechno svádět na Brusel a dokonce mně napadá parafráze na slavný výrok Františka Palackého. Kdyby nebylo Bruselu, museli bychom si ho vymyslet. Neříkám, že Francie dělá všechno špatně. Naopak si myslím, že konečně začal jednat, ruší mešity radikálních islamistů, zakládá národní gardu. Ale je potřeba jít dál a tábor v Calais, který je pohromou pro své okolí musí být zrušen. Je potřeba tvrdě tlačit na francouzskou vládu, aby tento problém rázně vyřešila.

3 0
možnosti

J64a31n 58R53á79ž

5. 8. 2016 12:15

Kupodivu ve mně článek nevzbudil lítost, ale vztek.

Italská pobřežní stráž ve vodách blízko Lybie, ne u svých břehů, ale u břehů Lybie(!!) zachraňuje z člunů týdně stovky migrantů a místo aby je dopravila 10km zpět do Lybie, odveze je 450km do Itálie. Tam pak vznikají podobné tábory. A kdo za to může?

V Calais problém migrandských slumů existuje rok a kdo za to může, že to není dosud vyřešeno? Když policisté chtějí zasáhnout, tak proti nim létají molotov koktejly a oni nemají pravomoc tvrdě zasáhnout i třeba střelbou. Kdo za to může?

Za chaos panující kolem migrantů i snížení pocitu bezpečí v celé EU mohou jednotlivé osoby. Pan europolanec Zdechovský místo takových srdceryvných článků, které už dojmou málokoho, by měl v Europarlamentu volat po osobní odpovědnosti politiků jak v Bruselu, tak i v Berlíně, Paříži, či v Římě a nevzdávat se spoluodpovědnosti za tento stav.

13 0
možnosti
Foto

Dobrý den, může za to slabost politiků, kteří se bojí různých NGO. Píši tam o organizaci No Borders. Policisté jasně vědí, že tato organizace je odpovědná za řadu útoků proti nim, ale nic s tím nedělají 8-o

4 1
možnosti

:-)......Dobře popsáno, je to hrozné ! Ale klaďme si otázku ! Kdo to zavinil, komu to vyhovuje a kdo tomu pořád pomáhá? MNě to je jasné, jako facka ! R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

To osobně by mě také zajímalo. Budu rád za Vaší odpověď.

0 0
možnosti

P44e44t39r 77D79o98b84r96ý

5. 8. 2016 10:59

Je od Vás moc hezké, že píšete takovéhle články. Jenomže vaši pohlaváři a chlebodárci v Bruseli jakoby byli slepí a hluší. Proč svoje aktivity neupíráte směrem k těmto lidem kteří jedniní mohou něco změnit. Proč oni mají stále pocit, že lidé kolem nich jsou v podstatě spokojeni s a jejich politikou souhlasí??? Je to z Vaší strany servilita, nebo obavy o dobré bydlo kterým tito mocipáni uplácí euroúředníky a další zaměstnance unie?

4 0
možnosti

J15a66n 43R39á16ž

5. 8. 2016 12:18

Pan Zdechovský je jeden z těch mocipánů, na to nezapomeňte! Je totiž europolanec!

2 2
možnosti

Predevcirem zapalili v Calais "darecci" kamion a ridice jineho kamionu ohrozovali motorovou pilou (o tom idnes taktne pomlcela). Pred tim prepadli skolni autobus a okradli deti o penize na svacinu.

Resenim je "vice EU, vice Merkel, vice migrantu a my to zvladnem". Nebo ne?

13 0
možnosti
Foto

Ano a když jsem se na to zeptal šéfa policistů, tak mi odpověděl: My jsme připravení, ale čekáme na pokyn politiků :-/ A v tom je ten problém. Policie by tábor vyklidila jedna dva, ale politici pořád váhají.

4 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.