Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Je dobře, pane Zdechovský, že se tomuto tématu věnujete. Velká "kaňka" je také hned vedle, V Kosovu. Kdysi převážně křesťanské, po té Turky, a se silným vlivem z albánského prostoru, násilně islamizované a po osamostatnění se to děje dodnes. Neziskovky, které tam jezdí zachraňovat poslední zbytky perzekuovaných křesťanských Srbů, by mohly vyprávět. Kdo byli příslušníci UČK ? Radikální muslimové, vrazi, mafiáni, drogoví bossové a rovněž verbíři pro ISIL; dnes uznávaná vládnoucí síla.

Ale pokud si doma, v EU, nenalejeme čistého vína, bude jakákoli diskuse včetně té Vaší jen plácání do vody. Dám příklad: vytvořte si desetibodovou stupnici obecně pojatého muslima a udělejte předěl, kam jsou to od 1) ti nejumírněnější,( já jim říkám čtyřlístky v jeteli) a pro Evropu ti ještě přijatelní a co už je za hranou. Samozřejmě k tomu potřebujete kritéria a ty budou pracná. A ani to ještě nic neřeší,viz vrahové ve Francii. Napsal jsem článek: Stále a stále jsme nepoučitelní; muslim, takový hodný kluk to byl .... a najednou.... Tedy přelévání z jedné skupiny do druhé. A co to způsobí? Nic jiného, než ona kniha, kterou se řídí a uznávají všechny směry v islámu; KORÁN. Je v něm všechno, ale převážně je ideologií, která propaguje nenávist a násilí.

Tak, jak píšete, pane Zdechovský, o Bosně, můžete psát o mnohých radikálních centrech v řadě států záp. Evropy. Jsou známa, ve své islámské rétorice jsou protizákonná, ale nic se neděje. I z nich se rekrutovali bojovníci pro ISIL.

Pak ovšem vyvstává základní otázka: je islámská nauka v rozporu s evropským právem?! Jsou islámské spolky na území EU legálně? Ne podle glejtu, ale principiálně.

Ano, dle Koránu lze sepsat také traktát (viz."Muslimové očima českých školáků"), ze kterého růžová barva jen kape. Ale to ostatní je útočná ideologie od džihádu na Boží stezce až po instalaci práva šária.

A faktické řešení? Cenzura na kritiku islámu!

1 0
možnosti

Co s tím, pane europoslanče, budete dělat?

1 0
možnosti

V posledni dobe ovsem BND stale silneji varuje pred ruskou mafii a jejim prorustanim do hospodarstvi v BRD.

Neni to tak davno, co se ji podarilo vytahnout z nemocenskych pokladen milionove castky za fingovanou peci o zdravotne postizene.

0 0
možnosti

J72i36ř48í 61N32o52s69e71k

11. 7. 2016 12:02

Pořád ještě nevěřím a zřejmě už nikdy neuvěřím, že EU je schopna vnější hranice ohlídat. Zatím jen loví stále víc migrantů v lybijských vodách a vozí je do Evropy.

Prozatím se po Brexitu nestalo nic, co by svědčilo pro obrodu EU - dokonce NAOPAK!!

A vám, pane europoslanče, děkuji za setrvalý, převážně realistický postoj k migrační krizi a situaci ČR v Unii.

J.N.

2 0
možnosti
Foto

chápu, v EU se ale docela snaží - viz např. tady: http://www.tiskovky.info/tiskove-zpravy/zdechovsky-eu-posiluje-ochranu-hranic (média to bohužel převzala v jen úplně minimální míře). Také se vůbec neví, že Junkcer zapracoval všechny požadavky UK na fungování komise, včetně zrušení "rozhodování silou".

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.