Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P10e89t69r 29H75á69l20a

4. 7. 2016 17:59

Ten argumentační klam "jakákoli politika je vždy správná, protože politik nemůže kritizovat politiku, jsouc sám politikem" jen ukazuje, že hluboko uvnitř pan Zdechovský sám nevěří v EU.

K argumentačním faulům se prakticky vždy uchyluje člověk ovládaný emocemi či rutinou, který si nechce připustit, co mu říká rozum.

6 0
možnosti
RB

Nigel Farage popsal naprosto přesně, jak má vystoupení z EU vypadat. Čili další ze lží pana Zdechovského. A rozhlašovat, že kdo je placen jako europoslanec nesmí EU kritizovat jen ukazuje, jak kvalitně je zpracován téměř každý jedinec včetně vás po vstupu do europarlamentu, bez ohledu na svou stranu a její program. Ta brusel leze opravdu rychle na mozek.

11 1
možnosti
VV

Die UK Independence Party (UKIP oder Ukip [ˈjuːkɪp]; Partei für die Unabhängigkeit des Vereinigten Königreichs) ist eine EU-skeptische und rechtspopulistische, gelegentlich auch als radikalliberal bezeichnete britische Partei, deren Hauptziel der Austritt des Vereinigten Königreiches aus der Europäischen Union.

Cili takova britska AfD. Jen nevim, zda planuji take strelbu na hranicich jako Frauke Petry a jeji Partei.

3 1
možnosti
VV

I tentokrat pane Zdechovsky s vasim clankem. Bez vyhrad souhlasim.

5 7
možnosti
Foto

Děkuji, bohužel jsem ho psal předtím, než Nigel Farage oznamil odstoupeni s neplacené funkce šéfa UKIP, aby si nechal placenou funkci europoslance ;-D;-D;-D;-D

1 3
možnosti
MT

A co Faragova manželka? Nedělá třeba asistentku nějakýmu profláklýmu bolševikovi, se kterým by mohla vybírat peníze na africký dětičky?

Strefovat se do kolegy poslance vám jde pěkně, teď by od vás ještě uvítala třeba něco konstruktivnějšího, co by si mohla EU z Brexitu odnést - třeba nějakou tu drobátko radikálnější reformu? Co vy na to? Vaše angažmá v Michalákovic případu je sice dobrá karmohoňka, ale od europoslance bych očekávala, že se bude věnovat tomu, zač je celkem slušně placen.

5 2
možnosti
Foto

Pan Zdechovský tak trochu hodně připomíná staré a osvědčené přísloví či úsloví "Zloděj volá, chyťte zloděje".

A samozřejmě, že to je míněno zcela a naprosto jen symbolicky.

5 4
možnosti
PS

V listopadu 1989 to u nás vypadalo jako další nudný měsíc.Měsíc před krachem americké banky Lehman Brothers měla tato banka nejvyšší rating.Na palubě Titaniku hrála hudba v době kdy šel ke dnu.Den před Britským referendem průzkum deklaroval vítězství zastánců setrvání.Podtrženo sečteno,i když odpovědní vědí,že se blíží krach chovají se jako by se nic nestalo.EU se chová naprosto stejně,ne EU se chová daleko hůř.Protože se snaží svalit vinu na všechny kolem sebe(Britští důchodci,Cameron,lídři Brexitu).Co začít hledat chyby u sebe? Proč někdo z vás nenapíše kde EU udělala chybu.Nebo jste přesvědčen,že EU je naprosto dokonalá a bez chyb?

12 1
možnosti
ZH

Jaká EU? Vy jste jí už někde potkal? Viděl jste rozhovor s EU v telce? Jsou to neschopný politici jednotných států, kteří tvoří EU. O uprchlících v Buselu nejednala žádná budova patřicí EU, ale předsedové vlád, ministři zahraničí, případně min. vnitra. A není pravda, že se vždy chovají politici, jako by se nic nestalo. Stačí sledovat jak se to mele v Německu, oni si jsou dobře vědomi co se může stát, proto taky v sobotu Schauble sejmul Steimaiera a tuším dneska i Schulze. :-/

2 0
možnosti
Foto

Přece se nebude hádat s panem Faragem, kdo je větší vyžírka. Samozřejmě on, je v EU parlamentu déle. Ale je na odchodu a Vy ho ještě můžete dohnat i předehnat !R^

4 1
možnosti
VH

Jak vy se o svoji znamenite placenou židli v EU parlamentu bojíte!!! A každý kritik EU ji potenciálně ohrožuje!

14 0
možnosti
Foto

Ano, teplý a euráčky vyfutrovaný pelíšek je přece snem každého.

1 1
možnosti
Foto

No, hlavně, že JCJ zvládá své permanentní virózy a ještě se o tom nechá natáčet.

A Vy jste civilním povoláním co, pane europoslanče?

Nigel Farage sice může být vyžírka, jako ostatně každý europoslanec, ale alespoň měl svůj cíl, intenzivně za ním šel a splnil ho.

A jaký je Váš cíl, pane Zdechovský?

9 2
možnosti
Foto

už jsem psala výše, Zdechovský založil vlastní firmu commservis, byl ředitelm dceřinné společnosti Wi-Fi atd.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Commservis.com

https://cs.wikipedia.org/wiki/Tom%C3%A1%C5%A1_Zdechovsk%C3%BD

2 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.