Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Je vidět, co vládne v Evropě za politiky. Nechtějí korektní jednání, nechtějí změnu ve prospěch většiny občanů EU, ale chtějí se mstít a co nejvíce ublížit. Nevidím důvod, proč by většina smluv mezi EU a Británií nemohla platit i nadále. Jenže to by v EU museli být POLITICI (osobnosti,čestní, slušní ....) a ne politici (mstiví, vyhrožující atd.).

14 3
možnosti
ON

Tomu nerozumím. To britové chtěli pryč to britům se nelíbí smlouvy tak proč by měly platit spo jejich odchodu. To nedává smysl.

3 1
možnosti
DS

Hlasovali by britští voliči stejným způsobem, kdyby měli k dispozici informace jako dnes?

Zdroj: http://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=532617

No já ty informace měl s přehledem už měsíce předem. U Skotů, vzhledem k jejich referendu o samostatnosti, se to dalo předpokládat. Irové přestali se separatismem právě kvůli tomu, že se prakticky odstranila hranice. Co spousta lidí nevidí ani dnes, je ale to, že Merkelová a Hollande se třesou na anglický finanční trh, protože ten tvoří v Británii tuším 13% HDP.

Takže výsledek je ten, že jsou všichni v šoku jak Karel Gott při přebírání slavíka, či naši silničáři, když začne sněžit, ale na rozdíl od Britů, v EU už dávno měli zpracovaný plán a ten se jmenuje europlán (na rozdíl od Benešova aeroplánu).

Británie bude buďto ponížena, nebo bude vykostěna, ohlodána a potom ponížena. Do deseti let budou Briti zpět v EU, ale už to nebude ta Velká Británie, jak jsme ji znali před týdnem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.