Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P24a42v56e41l 35D52u81d44r

29. 6. 2016 10:14

Česko neřeším, ale jinak jste dost mimo. Přečtěte si toto:

http://www.pavel-kohout.cz/clanky/britanie-a-eu-racionalita-versus-emoce

1 1
možnosti
Foto

No, já nevím, pane europoslanče, nezanedbáváte kvůli Brexitu třeba paní Michalákovou a zločinný Barnevernet nebo přetáčeče tachometr u aut?

To bych byl velmi nerad. A také jsem, je to už nějaký pátek, od Vás četl o tom vzorném mladíkovi, který prý odešel z odpolední církevní školy, aby nakrmil zpěvné ptactvo a zlá policie mu pak přišila pokud o vraždu kadeřnice.

Prostě, široký záběr politika je širokým záběrem politika, že? A nebyla v tom zamotaná taky střídavka? To si ale vážně nejsem jist.

2 3
možnosti
PH

Pane autore, Váš článek je přesně o deficitu demokracie. Místo abyste vzal, jako demokrat hlasování na vědomí a přání lidu VB, tak házíte na ně vinu. Místo házení špíny, byste si měl přát, aby rozchod byl vzájemně výhodný pro obě strany a tím byste možná více posílil myšlenku EU, než činíte tímto ubohým způsobem. To je totiž přesně, co lidi v EU děsně štve.

36 4
možnosti
VK

To není házení špíny. prostě VB - Farage- plán B nemají. Lhali? Lhali. že se to vám, euroskeptikům nehodí do krámu, to je jasné. Že to bude bolet všechny, to také. Jak to bude výhodné, to záleží na tom, jak dopadnou jednání, až Británie aktivuje článek 50. Teď se bude muset stabilizovat sama.

5 5
možnosti
JP

Ale, prosím Vás, vy se divíte, že hodně českých lidí by taky bylo pro CZEXIT? Já ne. Protože pro EU jsme stejně podlidi. Volný pohyb kapitálu pro nás znamenal pozavírání fabrik, aby bylo možno dovážet zboží ze Západu. Zemědělství je v loji. Zatímco Rakousko nebo Francie pěstují různé plodiny, u nás je na polích skoro jen kukuřice a řepka. Cukrovarnictví šlo do jetele kvůli kvótám, pěstování zeleniny skomírá. Mzdy obvyvatelstva jsou otřesné, pokud si někdo chce vydělat, odchází za hranice. To může i bez EU.

Ochrana hranic a migrační krize je další problém. Když ČR vstoupila do EU. 7 let nesměli naši lidé pracovat v Německu a Rakousku. Zajímavé, že IT, lékaři a zdravotní sestry mohly hned, na ně se žádná omezení nevztahovala. Ale na migranty se žádná omezení nevztahují, ti sem proudí po statisících. Přestože chtějí do Německa, chce je Německo na základě kvót nacpat do jiných států. Jak je tam udrží?

Ožebračování Řecka a jeho neustálé zachraňování.

Ono je toho víc. A pokud se EU nebude chtít aspoň trochu reformovat, tak věřím, že spousta lidí i v Čechách bude pro CZEXIT.

24 4
možnosti
PD

P91a70v40e52l 47D31u30d67r

29. 6. 2016 9:59

Jak je tam udrží? Snadno. Udělají pro ně vzdělávací program a pokud se ho nezúčastní, seberou jim sociální dávky, povolení k pobytu atd.

0 1
možnosti
SB

Píšete, že největší euroskeptici se drží nejvíce svých postů.

A co Vaše manželka? Drží se i ona svého postu? Míním tím tu dámu, kterou vy jste nemohl zaměstnat ve své politické skupině, protože nařízení EU znemožňuje, aby europoslanec ve své skupině zaměstnával vlastní rodinné příslušníky.

Pokračuje její pracovní poměr v pracovní skupině europoslance za KSČM Jiřího Maštálky?

8 2
možnosti
VK

Jeho manželka je euroskeptik? Pokud ano, v pořádku. Pokud ne, opět mlátíte černochy. Jako ostatně často.

0 1
možnosti
VH

Obdoba Vašich otázek: Báli by se v současnosti občané Británie brexitu, kdyby nebyli válcováni goebbelsovskou propagandou o propadnutí Anglie do mořských hlubin, nebude-li podpírána Evropou. Propagandou, které by Rudé právo tiše závidělo. Propagandou, jejíž odlesk lze spatřit ve Vašem blogu.

16 2
možnosti
ZB

Skotsko chce samostatnost,aby mohlo zustat v EU.Jeho občané tak hlasovali.Rozpad Británie není žádná propaganda,pouze fakt...pokud Vám nevadí ty přihlouplé lži,které ovlivnili brexit,tak mě takové oblbování málo chytrých lidí vadí...Jinak jsem si nevšiml,že by se v ulicích britských měst nadšeně oslavovalo,prostě není co...

1 1
možnosti
MS

S temi 350 miliony je to samozrejme spatne a myslim, ze se jim tahle lez vrati jako bumerang.

Pokud jde o imigraci, nemate pravdu. Chteji prosadit imigracni system jako ma Australie, tzn. na zaklade dovednosti a vzdelani, ktery britsky pracovni trh potrebuje. Proc by mela GB prijimat napr. zedniky, kdyz potrebuje truhlare. Zednik pak skonci na davkach anebo jako nevyuceny v jinem oboru srazi plat ostatnim povolanim, protoze logicky prijme cokoli a za min.

Hodnotit ekonomicky propad po tydnu od referenda, je predcasne. Mate pravdu, ze ekonomicke predpovedi jsou vice negativni nez pozitivni, ale ja si na vysledek rada pockam a verim, ze GB mile prekvapi.

Dal jste "byrokraticky moloch" do uvozovek. Nechapu proc. Evropska Unie JE byrokraticky moloch s miliony regulaci, nesmyslnych pravnich uprav a predpisu.

7 1
možnosti
ZB

Karma.Stejné lži a demagogii používají i zdejší zastánci odchodu EU a dost lidí jim na to skáče.Představa,že o brexitu rozhodli málo vzdělaní a tím málo informování čtenáři bulváru,který velel odejít,je dost alarmující.A zdejší "vlastenci" jim j za snahu vyhnat "českou migrantskou verbež" ještě budou tleskat....

6 11
možnosti
VH

Jste přesvědčen, že vy jste informovám lépe. Že jste dostatečně vzdělán a výtečně informován? Že Vy jste tím správným "vlastencem" a ti, kdo mají jiný názor jsou absolutní neinteligenti?

Váš příspěvek je ještě horší, než užvaněná propaganda obou stran.

6 3
možnosti
VH

Vás to ale vylekalo. Nedivím se. Nikde jinde nedostanete ani pětinu svých současných přjmů. Příjmů za činnost v jedné z neschopných institucí EU - parlamentu. Nechodit na zasedání nevadí, žvaněním ještě nikdo nic nevytvořil.

Mimochodem: Jaké návrhy jste podal ohledně ochrany vnějších hranic EU (Schengenu)?

12 2
možnosti
BC

Snad vás nenaštval proslov Nigela Farage? :-) Mimochodem v diskuzi pod videem žádné narážky na čechy nebo poláky nejsou.

https://www.youtube.com/watch?v=woaS1b_seEM

0 1
možnosti
ZB

Ty používal Farage během kampaně,byl to jeden z hlavních argumentu pro odchod.Prázdné žvanění,které předvádí Farage Británii v problémech nepomuže a nepřinese jí ani jednu libru...

5 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.