Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

M65a27r32c64e16l 28C27a65h50a

29. 6. 2016 14:05

Původně jsem myslel, že ani nedočtu. Ale postupně jsem změnil názor. Ihned jak jsem dočetl, jsem se musel rozesmát na celé kolo. Pane Zdechovský, to nemyslíte vážně, že..?!?!?

9 2
možnosti
PM

Vy jste schopen rozebírat ekonomické důsledky odchodu ženy od manžela, který ji mlátí (včetně toho, že třeba přijde o děti, i když jí kamarádky "lživě a demagogicky" tvrdily, že určitě ne), místo důvodu, který ji k tomu vedl. A takhle se dělá politika v EU:-/

6 1
možnosti
JA

J58i65ř20í 45A18l28e91x76a

29. 6. 2016 13:46

Je třeba psát článek "Eurohujeři - jejich lži a demagogie"? Po přečtení tohoto, myslím, zbytečné.... :-P

4 1
možnosti
VV

Mile jste mne prekvapil strizlivym hodnocenim situace. Takze pokud nebudete psat o pani Michalakove, zachovam vam prizen. Mimochodem ten norsky soud uz mel davno zverejnit svuj vyrok. Asi pro pani Michalakovou nedopadl dobre, kdyz o nem ceska media mlci.

2 1
možnosti
Foto

Pokud je autor europoslancem, tak mu jde o flek a je jasné, že se bojí, co by s ním bylo, kdyby se ten socialistický podnik rozpadl.

19 1
možnosti
Foto

Hodnotit chování ekonomiky týden po referendu, to je docela silná dávka demagogie. Nezačal jste se tak čirou náhodou obávat o své korýtko?

25 2
možnosti
Foto

Ne, není. Pokud víte, co Brexit vše nastartoval, tak musíte vědět, jaké to bude mít i důsledky.

0 4
možnosti
VN

naucte se vyrokovou logiku, protoze sice pouzivate vyrazy jako demagogie, ale sam je predvadite naprosto jednoznacne. to ze nemuze Farage zarucit, ze 350mil GBP pujde na NHS neni nijak v rozporu s vyrokem 'posilame tyto penize do EU, financujme misto toho NHS'. financovani NHS neznamena posilani vsech 350mil GBP, kapisto? to same bod 3. jestli nas zastupujete v EP tak fakt potes koste. Rv

7 2
možnosti
VN

dalsi absolutni blbost je komentovat czexit jako to ze abychom mohli byt na EU trhu tak se nevyhnem dodrzovani EU predpisu. neuveritelny blabol. je to totiz to same jako kdyz chceme vyvazet do Ruska nebo Ciny, tak ty vyrobky musi splnovat predpisy v cilovych zemich, ale rozhodne u nas nemusime pestovat repku a michat bio-kraviny do paliva, povinne prijimat ekonomicke uprchliky, ktere tu chce Angela a nikdo jiny a dalsi a dalsi. jak to dela asi Svycarsko ci Norsko a mnozi dalsi???

5 1
možnosti
MK

Aitor blogu byl velkým zastáncem uprchlíků.Přehodnotil svůj postoj až v konfrontaci realitou při osobním kontaktu s "uprchlíky". Mnoha lidem stačilo číst mezi řádky aby věděli co se to žene do EU za inženýry.

Jestli pan europoslanec odhaduje ekonomický vývoj VB podle necelého týdne od referenda tak je buď neskutečně geniální nebo používá demagogii a vyhrožování jako vrcholní představitelé EU.

Že by mimo EU nebyly prosperující ekonomiky? Ale ony jsou. Takže pan poslanec bude možná nucen po nějaké době znovu přehodnotit svá tvrzení.

22 1
možnosti
VS

Slovy klasika z Vesničky ..... "ten chlap je pod drogama". Ale každý má právo na svůj názor. Byť tendenční, nepodložený fakty, ... Tak mu ho nechme.

3 4
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.