Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J92a73n 20H88l19e28d49í73k

29. 6. 2016 16:31

těch cca 300 miliard, které každoročně do bezedného Bruselu posílá Anglie, bude 25.000cům úředníků určitě chybět, kdyby Merkelová ztratila svou chorobu-- mesiášství, tak by se Holland buď zbláznil, nebo pověsil, nebo přidal k LePenovi, či jeho dceři. Z toho vyplývá, že EU v této utopicko--levicové formě - má odzvoněno.

1 0
možnosti
IH

I92v32o 65H34e75b28e72l75k48a

29. 6. 2016 16:27

Plácat se po zádech s tím, že Brexit je super, mi připadne hodně předčasné. Zaprvé nikdo z Britů neví, jak toho dosáhnout. A po pravdě osobně docela pochybuji, že toho Johnson i Farage chtěli doopravdy dosáhnout. Farage tímhle ztratil jedinou věc, na co lákal voliče. Takže se může rozloučit se svým pohodlným nic neděláním. Johnson ví, že to je blbost, ale potřeboval se ukázat potom, co skončil jako starosta Londýna.

Zadruhé počkejme si tři až pět let, až uvidíme jaký dohody si kluci domluví. Já si myslím, že to skončí stylem nula od nuly pojde. Prostě reálně nebude vidět žádný přínos jen obrovský transakční náklady.

0 0
možnosti
KK

Děsím se pracovitých eurooptimistů, další desítky tisíc zbytečných směrnic už nikdo vydržet nemůže. Naštěstí. :-/

Dávám euroboševikovi 3, maximálně 5 let. ;-D

3 4
možnosti
Foto

Asi byste toho bolševika měl nejdříve poznat

0 0
možnosti
DB

Správně. A co se týká Svobodných je to tak, že pan Mach je žákem Klause a tak tedy negativně ovlivněn. Krom toho je jeho chování jen chováním malého českého výtržníka, když se postavil zády k předsednictvu EU, když se hrála znělka a jeho vysvětlení bylo, že to není hymna a že EU nemá právo tuto hudbu hrát jako hymnu. Hloupé , dětinské a pně ve stylu malého výtržníka vychovaného Klausem.

Mnoho výroků pana Macha a jeho stranických kolegů jsou katastrofální plky, které jen svědčí o tom, že 1) Mach nemá ponětí o ekonomii, 2) Mach a Svobodní jsou jen dalším pokusem rozvracení EU a evropských států zevnitř, kdy není zcela jasné kdo je to učil a kdo jim to platí....

Mám v plánu se dát do kritiky jejich jednoho paskvilu...a díky za nápady.

4 7
možnosti
RB

Jasně, kdokoli se kdy v životě dotkl Klause říká o všem jen plky. Ačkoli na rozdíl od vás má doktorát z ekonomických vět. Ale vy hodnotíte spíše podle té hymny, zřejmě

2 2
možnosti
MV

Hezka ukazka demagogie. Cimz mam na mysli vas clanek.

2 4
možnosti
JC

Strach o korýtko se už projevil?

Tfuj!

7 2
možnosti
JU

J38a59n 22U51l23r64i47c31h

29. 6. 2016 14:36

Zilo se tam pred EU, a bude se tam zit i po EU. Me spis vadi chovani spicek EU, ktere misto konstruktivni debaty o zpusobu odchodu, resi podruzne blbosti a utoci na ty co podporovali brexit. Zastanci brexitu nemuzou za to, ze podporovatele Eu neumi komunikovat s volici.

3 1
možnosti
JC

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

Byli jsme před EU a budeme i po ní...

2 2
možnosti
MP

Tak v podstatě má pan Zdechovský pravdu, ale správné by bylo doplnit i další fakta. Účelových lží a mohutného strašení se dopouštěli stejně tak i odpůrci Brexitu, kdy z jejich rétoriky mohl člověk získat pocit, že po odhlasování Brexitu se celá Británie potopí na dno oceánu, případně za mohutného vybuchování sopek se odplaví někam ke Grónsku. Takže relevantních informací bylo pomálu na obou stranách, jaká další kritéria potom tedy lidem zůstávají, aby se podle nich rozhodovali? Tohle byl opravdu velký krok do neznáma a pro Brity bylo obrovským hrdinstvím, že do toho šlápli (byť si o důvodech slibu referenda můžeme myslet cokoliv). Hlavním smyslem celého Brexitu je ale především velká facka Bruselu. To, že v tomto stavu takovýto moloch dále pokračovat nemůže a je třeba udělat zásadní změny, je už delší dobu jasné, ale teď se o tom teprve oficiálně začalo hovořit na nejvyšších místech, a to je obrovský pokrok!

Samotné ekonomické dopady jsou navíc velmi těžko predikovatelné, to ani odborníci netuší. Ano, teď je ne trzích výkyv, týden po hlasování. Ale trhy se uklidní, až si plně uvědomí, že Británie nezmizela pod mořskou hladinou, a obchodovat se bude dále. Navíc s případnými -exity se mohou přidat i další země a třeba to povede k takové restrukturalizaci Evropy, že se Británie do nového systému opět začlení a bude to dobré nakonec pro nás všechny...

8 0
možnosti
LV

A pozor - Johnson měl údajně slíbit, že všechny peníze, které Británie nepošle Unii, půjdou do zdravotnictví. Ale on jen řekl, že by to bylo užitečnější. Tak kde jsou ty lži?

To, že po ohlášení výsledků referenda poklesla libra, je skutečně těžký argument. Z toho se Británie nejspíš nevzpamatuje. Počkejte - a kde jsou ty krachující firmy, které to položí? A kde jsou ty zástupy nových nezaměstnaných, kteří v důsledku těchto krachů přišli o místa?

Žádní nejsou. A troufám si říci, že ani nebudou. Zůstane to jen Vaším (vaším) zbožným přáním.

A že zastánci brexitu nemají vizi? A Británie mimo EU, stejně jako Vámi zmiňované Švýcarsko či Norsko To není málo, určitě víc, než nechat si diktovat "vize" z Bruselu.

Právě jste, pane Zdechovský, předvedl, kdo a jak opravdu lže.

11 1
možnosti
JK

Vy prounijní byste rychle měli přijít na nějaké racionální důvody, proč je pro nás či Brity výhodné setrvat v EU. Hloupými strašáky jen občany ještě víc odradíte.

9 1
možnosti
TH

To nekdo protiunijni, jako vy, muze kdykoliv uvest.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.