Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rotana Khalijia TV se jmenuje ta stanice.

Khakijiyya je nesmysl, na který google nenajde žádný odkaz, resp. najde odkazy jen v češtině, jak jeden chytrák opisuje od druhého bez ověření faktů.

0 0
možnosti

je jen otázkou, nakolik je tento hlas ojedinělí, respektive jestli oni sami ti muslimové s tím něco chtějí dělat. Dokud to totiž bouchá v evropě, tak jim to nevadí ...

1 0
možnosti
Foto

Ono to nebouchá jen v Evropě. Bouchá to i v muslimských zemích například Indonésii, Afgánistánu nebo Pákistánu.

0 0
možnosti

Je dobře, že Tomáš Zdechovský připomněl tuto statečnou saudskou televizní moderátorkou. Myslím si, že tímto hodně pomohl slušným muslimům, kteří také jsou. Osobně takové znám z Izraele nebo Egypta. Takže útoky na něj kvůli údajné protimuslimské nenávisti jsou kontraproduktivní. Teď jde ovšem o to, aby se tito muslimové rázněji postavili proti zločincům ve vlastních řadách. Byl bych rád, kdyby se těmto lidem povedlo zatočit s muslimskými radikály. Nezapomínejme také, že ve jménu ateistických ideologií jako nacismus a zvláště komunismus bylo povražděno daleko víc lidí. Obětí komunismu je nejméně sto milionů. Za článek karma. :-)R^

1 0
možnosti

Ale nejméně tak, jako se styděl Jonatán po prohnání kočky paní Kadrnoškové.

Jenže stud je podmíněn vědomím, že děláte něco špatně. A to přece neděláte, když vás bezvýhradně řídí všemocný Al...výmysl dávno mrtvého paranoidního mocilačného beduína.

0 0
možnosti

R^ Možná si řada lidí neuvědomuje, že slyšet taková slova z lůna toho nejhoršího, wahhábistického islámu, kde se popravuje veřejně stětím za menší excesy, je skutečně překvapivé. Velmi by mne zajímalo, zda to byla soukromá iniciativa moderátorky a nebo zda "dostala souhlas"!

2 1
možnosti

To vysílání zřejmě nebylo vůbec ze Saúdské Arábie. Možná z Egypta. Rotana je nadnárodní koncern.

0 0
možnosti

P43e92t57r 76D41o64b92r67ý

10. 4. 2016 20:44

Většině lidí už došlo, že situace je neudržitelná a dříve nebo později musí dojít k zásadní změně. V podstatě jsou jenom dvě možnosti, buďto dojde ke změně odshora, tedy v té nejvyšší Bruseli a nebo dojde ke změně odspoda a celá ta socialistická a nikým nevolená nejvyšší Brusel půjde do pekel. Princip fungování toho molochu si totiž na demokracii jenom hraje, ale ve skutečnosti vše řídí lidmi nevolený orgán který silně připomíná bývalé sovětské politbyro. Myslíte si pane Zdechovský, že to Bruselské politbyro je takové změny vůbec schopné, dokud tedy ještě nezačne téct krev proudem?

4 1
možnosti

Tady pro změnu něco o uprchlících v Calais. Možná to taky někdo nazve zprávami inuitské televize o pohybu velryb. :-P

https://www.facebook.com/czech.WeAreHereAtHome/videos/1532678907033072/

1 0
možnosti
Foto

Díky za odkaz. Podivam se na to.;-)

0 0
možnosti
Foto

Veliké překvapenívyvolalo vystoupení saudské televizní moderátorky muslimského vyznání NadineAl-Budair na soukromém televizním kanálu Rotana Khakijiyya

Zpráva hodná Haškova pera. Co takhle zprávy inuitské televize o pohybu velryb...

2 2
možnosti

Taky jsem měl pochyby, jestli nejde o hoax. Komerční mediální skupina Rotana existuje : http://www.rotana.net/ , což samozřejmě všechna podezření nevyvrací. Ale asi přeci jen ten arabský svět vidíme příliš zjednodušeně. Sluníčkáři i xenofobové.

1 0
možnosti

Ta žena je skvělá.

4 0
možnosti
Foto

P42a73v95e47l 46P64e85š11a59n

10. 4. 2016 14:43

Opravdu je čas, aby se věci nazývaly tak jak jsou. Jen více takových statečných žen, které se dokáží postavit islámské ideologii. Dokud nedojde k zásadní reformě tohoto náboženství (nicméně, které je více ideologií než čímkoliv jiným), tak problémy jen porostou. A strkání hlavy do písku, jak předvádějí mnozí evropští politikové, tomu jen bude napomáhat. Děkuji Tomáši Zdechovskému, že tuto zbabělost odmítá a nazývá věci pravými jmény.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS