Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Ty zbraně z balkánu se do Evropy dostávají legálními cestami.Máme volné hranice může kdokoli převést co chce

0 0
možnosti
TB

EU si vybudovala Islámský stát na Balkáně - lépe řečeno soustátí - Kosovo, Bosna a Hercegovina a Albánie. Tam jezdí evropští Muslimové trénovat a vyzbrojovat se. Všichni to vědí, ale přesto tam z daní pracujících Evropanů proudí nemalé peníze do ruky mafiánů, jež tyto země ovládají.

Pak tu máme naše západo-evropské zóny které neexistují , ale jsou semeništěm vojáků Jihádu.

Dovolujeme stavět a podporovat Mešity s obrovským vlivem Saudů a dalších nedemokratických zemí.

A to všechno víme a jediné co slyšíme od politiků je , že máme být v klidu a nemáme se radikalizovat. Kdo a kdy to začne řešit - nebo politici doufají, že se najde v Evropě nový vůdce, který to vezme pevně do rukou ???

Byl bych rád, aby Europoslanci začali apelovot důrazněji než do teď, aby se ty problémy začali řešit, jelikož to že to dnes v ČR neřešíme neznamená, že to za 20 let nebude stejné.

Stavba Kebabů, Mešit a různým Muslimských center bez jasného pozadí financování a kdo a co tam káže je nejlepší směr do stejných problémů.

1 0
možnosti
DK

Musíme. Řekněte to ale hlavně tam, kde pracujete.

2 0
možnosti
DK

Musíme. Hlavně to ale řekněte tam, kde pracujete.

0 0
možnosti
SS

Jestli chcete tvrdou a rasantni odpoved - tak byste meli v Evropskem parlamentu zacit resit, kolik megatun by mela mit ta "odpoved' islamskemu statu a vybrat koordinaty dopadu ...

.

Jinak tam jste na nic a muzete zacit sepisovat kapitulaci ...

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
JM

Tvrdá a razantní odpověď je dle uvažování politiků "ostré odsouzení" terorismu a distancování se od xenofobních nálad, vyprovokovaných nezodpovědnými populisty.

4 0
možnosti
Foto

musíme na čas zapomenout na humanismus, jinak nepřežijeme.

2 0
možnosti
MK

To nemá s humanismen nic společného,je třeba zabít ty,které ohrožují naši budoucnost.

4 0
možnosti
PV

Pokud budou Evropě vládnout multikulturní náckové posedlí vytvářením nového evropského národa, cenzurou, pronásledováním oponentů, likvidací svobody slova, osobních svobod, tak bude frekvence útoků muslimů na nemuslimy narůstat. Prvním krokem je odstavit Junckera, M. Schulze, Merkelovou, a jim podobné nezodpovědné multikulturní šílence od evropských penězovodů a faktické moci. Čím dříve, tím lépe. Nebojme se pojmenovávat věci pravými jmény. Evropa přežije i bez těchto vyšinutých multikulturních šílenců !

8 0
možnosti
PP

V prvé řadě by musela nastat situace, kdy by ve volbách lidi zvolili takové představitele, kteří budou opravdu chtít situaci řešit. Už to je dost nereálné. A pak mohou nastoupit pravidla, která mohou zmírnit machomedánské nebezpečí:

- znovuvyzbrojení a branná povinnost (minimálně tak jak to je ve Švýcarsku)

- znovuzavedení trestu smrti

- uzavření hranic Evropy pro nelegální migranty a to i za použití síly, případně zbraní (nebude-li vyhnutí)

- razantní omezení sociálního systému na nezbytně nutnou míru s pomcí zejména těm, kteří to skutečně potřebují a ne parazitům jejichž celoživotní náplní je se vyhýbat práci.

- důsledně a nekompromisně dodržovat nejen občanská práva, ale také povinnosti

- nastavit právo a zákon tak, aby vždy a za každých okolností byla chráněna oběť a ne útočník (to jest právo bránit svůj majetek, zdraví a rodinu jakýmkoliv způsobem včetně případného usmrcení útočníka)

- vězení nesmí být rekreace, odsouzení za úmyslný trestný čin znamená ztrátu práv, vězení musí být odstrašující (tedy například 12ti hodinová šichta v kamenolomu)

- pokud dojde k porušení toho, čemu se říká občanství (například účastí v řadách IS nebo podílením se na přípravě útoku proti civilnímu obyvatelstvu), toto občanství mu okamžitě odejmout a toho člověka nevpustit do Evropy

Dalo by se pokračovat, ale máte pocit, že je toho nějaká politická síla v Evropě vůbec schopna?

13 0
možnosti
MK

Vás bych volil.....

0 0
možnosti
Foto

Omezení černému obchodu se zbraněmi je hezký nápad, ale sám o sobě nestačí. Nezbytné je i omezení muslimské imigrace, důsledné potlačování islamismu a vypovídání islamistů, kteří nemají občanství.

9 0
možnosti
Foto

Ignáci, ale o tom v tom článku píši, ne?;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.