Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Politici ani nic dokázat nemohou, protože se dávno sami svázali jakýmisi pochybnými korektními pravidly, které jim brání cokoliv podniknout.

0 0
možnosti
AV

Přiznám se , že jsem zděšena vaším blogem. Přemýšlím kolik jich prošlo bez registrace ? Milion , dva , tři ? Kolik těch ekonomických migrantů tady ve skutečnosti je ?

0 0
možnosti
PD

P11a54v56e98l 75D53u57d28r

4. 3. 2016 20:41

Jeden z mála politiků, kterého jsem volil a je skvělý.

2 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Populistický, to jistě...

0 3
možnosti
MO

Děkuji za velmi dobrý článek. K níže napsanému - opravdu se začínám přiklánět k tomu že bez EU by se nám s nebezpečím islamizace a terorismu bojovalo lépe. Mně dává smysl NATO. EU čím dál méně.

Chápu, že odpověď není jednoduchá. Mějte se dobře:-).

1 0
možnosti

J37a91k35u15b 53Š80o20l13c

4. 3. 2016 12:08

Základní problém je ten, že my nikdo nevíme, co vlastně občané EU chtějí. Při posledních volbách asi málokdo volil podle postoje k imigraci a islamizaci. Už minimálně před půl rokem měly proběhnout po celé EU volby, a to i do europarlamentu, které by daly vládám silný mandát, a také jasné zadání od občanů. Pak bychom mohli uvažovat o nějakém celoevropském řešení, které by mohlo být také rychlé. Ale v současné době já opravdu nevím, co chtějí Němci a dokonce ani nevím, co chtějí Češi. Stejně to neví ani politici, a proto lavírují a v podstatě nic zásadního nedělají. Pokud se ukáže, že postoj k islamizaci je v západní Evropě diametrálně odlišný než ve východní, tak asi nezbude, než se rozejít. Pokud se naše postoje shodují, tak pak můžeme hovořit o celoevropském řešení, jednotné imigrační politice atd.

7 0
možnosti
JZ

Děkuji za výborný blog. Základem řešení uprchlické krize je donutit Řecko, aby si jeho neokomunistická Tsiprasova vláda plnila povinnost, které jí náleží z členství v Schengenu a vracela všechny uprchlíky, jež patří k ekonomickým migrantům, zpět. A na to správně poukazuje i Tomáš Zdechovský. Za mně zasloužená karma. :-)R^

10 0
možnosti
Foto

Zajímavé, proč ekonomické migranty nevrací Německo.

1 0
možnosti
RT

Váš kolega předseda europarlamentu pan Schulz vyzývá neustále k povinným kvótám. Doporučuji podat protest proti kvótám i proti pronásledování odpůrců migrace v Německu.!

5 0
možnosti
Foto

Ale už také ne. Vyzývá k solidaritě se státy nejvíce zasažené migrací. To je rozdíl.

2 0
možnosti
JC

Z EU musíme urychleně vystoupit, abychom se mohli začít bránit.

Zatím nám EU jen svazuje ruce a přikazuje konat blbosti.

4 3
možnosti
Foto

Zatiaľ je "mainstream" EÚ bezzubý aj v politike voči V4. Tak načo vystupovať? :-)

To by sa hodilo možno tak Rusku.

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.