Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J29a17n 44Z68i32e92g27l24e43r

13. 10. 2015 10:38

Bohumila Doležala jsem si dříve vážil za jeho schopnost postavit se proti proudu. Nyní však nemá pravda. Z komentáře pana Doležala jednoznačně vyplývá, že podstatu kauzy vůbec nezná. A plést do tohoto sporu hilsneriádu je hodně mimo. Pan Zdechovský přece nenapadá všechny Nory, naopak spolu s mnohými se zúčastnil v Oslu demonstrace proti praxi Barnevernetu ale pouze kritizuje norský verdikt v této kauze. Za článek karma. :-)R^

14 0
možnosti
AR

Problém je v tom, že velká část českých intelektuálů má instinkt být vždy proti tomu, co prosazuje, či obhajuje většinová společnost + snahu neustále "být nad věcí" a nenechat se zmást emocemi, jako ten nevyspělý, postkomunistický "plebs". Kauzu Evy Michalákové vnímají touto optikou - mateřský instinkt, touha pomoct někomu stejné národnosti (stádový instinkt, podle nich) a tudíž se staví do automatické opozice ještě před tím, než si zjistí fakta, protože "plebs nemůže mít pravdu, obzvlášť, podporuje-li jej Miloš Zeman". No a když se pak na fakta dívají s předem připraveným názorem, nemůže to dopadnout jinak. Jen mě mrzí, že se k těmto lidem přidal i pan Doležal, protože i já jsem si ho vždy vážil - zejména za konsekventní postoj k sudetským Němcům.

13 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
17 1
možnosti
JT

Odmitat rozsudek klidne muze, ale to je asi tak vsechno, co muze. Budto se podridi nebo ho k tomu donuti policie obuskem.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 1
možnosti
Foto

6 leté dítě řekne to co ho naučí-nelze předpokládat, že by měl vztah k matce, kterou prakticky nezná

0 12
možnosti
JT
Foto

Je potřeba s těmi lidmi hovořit. Neodsuzuji lidi letem světem. Tak jako jsme neodsoudil paní Michalákovou, tak neodsoudím ani pana Šafra :-P:-/

6 0
možnosti
NM

...no jó  věk se projevuje na každém z nás úplně jinak;-D;-D[>-]

1 0
možnosti
JT

"nevyvolávám tím přece nenávist vůči všem Norům jako národu"...Vy jste si opravdu nevšiml hysterických příspěvků zaměřených proti Norskému národu? Nebo to jako myslíte já nic já muzikant to oni - sice díky nim se nám daří být v popředí zájmu, ale jinak s tím nemám nic společného?

4 16
možnosti
JT

Mila pani, Norove oficialne maji v Norsku zlocineckou organisaci, tak si musi nejake to prikori vyzrat. Podobne Nemci si to museli vyzrat za valky.

9 1
možnosti
JC

Obhájce sudeťáckého revanšismu Doležal prostě využije jakoukoli záminku k plivanci na Čechy a když ji nemá, tak si vymyslí.

9 1
možnosti
Foto

Pane Zdechovsky píšete:

"Když chce někdo začít komentovat nějakou událost, taky by měl udělat jednu zásadní věc, ověřit si fakta."

V tom máte dozajista pravdu, ale měl byste se tím řídit i vy. Konkrétně v Kauze Michalákových nikdo nezname fakta-ani vy ne. Nikdo neznáme konkrétní spis.

Jediné co víme objektivně je, že Norský Barnevernet rozhoduje podle Norských zákonů. Podle Norských zákonů to přezkoumají Norské soudy a nakonec je možné, že rozhodnutí bude přezkoumávat Mezinárodní soud.

Paní Michaláková je migrantkou v Norsku, ona i děti dlouhodobě v Norsku žijí a je tedy logické, že se na ně vztahují Norské zákony stejně tak jako se na migranty žijící v ČR vztahují zákony ČR. Nebo si myslíte, že migranti se mají řídit zákony zem odkud přišli?

4 26
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4369x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.